2016.08.10.@ 00.08

Horoszkóp: Augusztus 10., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat augusztus 10-én is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp: Augusztus 10., Szerda

Kos: Már reggel érezni fogod, miben leszel jó és miben kevésbé. A türelmed már korán fogytán lesz, viszont a humorérzéket végig veled lesz, szóval a rosszban is meglátod a vicces oldalt.

Bika: A kijózanodás napja – remélhetőleg csak konkrét értelemben… Végre helyesen látod az összefüggéseket, és nem húzod az időt, hanem felvállalod a véleményedet, ráadásul amint lehet, akcióba is lendülsz.

Ikrek: A jó célért mindent félreteszel, és most a barátaidnak szüksége is lehet az odaadásodra. Talán nem is kérnek sokat, de neked és nekik nagy dolog, hogy ebben a fontos időszakban együtt vagytok.

Rák: Kalandos napod lesz, csupa véletlennel. Vagy lehet, hogy nem is véletlenek. Volt előzménye, amit nem vettél észre, de nem is baj, meglepetések is kellenek néha, igaz?

Oroszlán: Általában nem bánod, ha felelősséget kell vállalnod, de ma valahogy szeretnéd jobban átgondolni a lehetséges következményeket, nem csak úgy rávágni, hogy vállalod! Bravó! Igazi felnőtt gondolkodás!

Szűz: A mozgás felszabadít, és hiába mantrázod, mostanában egyre nehezebben tudod rávenni magadat az edzésre. Akkor adj magadnak pár hét szabid, semmi értelme magadra erőltetni, ha amúgy rendesen sportolsz.

Mérleg: A munka szuperül megy, a magánéletedben viszont nehezen tudod kifejezni magadat. Próbálsz mást mutatni, mint amit valójában érzel, és ez nem vezet semmi jóra. Most még visszafordítható…

Skorpió: Szükséged lenne még egy kis szabira a nyáron? Akkor kezdd el szervezni a last minute szabadságodat, nehogy lecsússz róla, mert mondjuk nem enged el a főnököd vagy nem lesz olyan út, ami tetszene. Ha most nekifogsz, tuti szerencséd lesz!

Nyilas: Akármennyire igyekszik a barátod, még mindig szétszórt, feledékeny, a munkahelyi terheléstől meg valószínűleg még rosszabb a helyzet. Ne most piszkáld ezzel, mert eléggé csúnya vége lehet a veszekedésnek.

Bak: Mindenre igent mondasz, akkor is, ha legbelül érzed, hogy ez nem lesz jó, és te jársz majd rosszul. De akkor miért teszed ezt magaddal? A másik megoldja majd máshogy, emiatt ne te aggódj!

Vízöntő: Mire megy el a rengeteg energiád? Délre kipurcansz, már alig várod ebéd után, hogy ledöntsd a kávét? Talán érzelmi dolgok is közrejátszanak, nem gondolod? Ha lelkileg nem stimmel nálad valami, akkor fáradtságban is jelentkezhet.

Halak: Gyötör a féltékenység minden komolyabb ok nélkül, mégsem tudod racionálisan irányítani, és pluszban még ez is elkezd idegesíteni. Ha picit is kordában tudod tartani, már szuper.

Címkék: bak bika halak horoszkóp ikrek kos mérleg napi horoszkóp nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Ezt árulja el rólad az aszcendensed

Ezt árulja el rólad az aszcendensed

Te tudod mi az aszcendens? Ha nem, most megtudhatod, és azt is, hogy mit mond rólad ez a jegy!

Horoszkóp: December 12., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat december 12-én is!

3 csillagjegy, akit kerülj el

Két perc alatt felidegesít egy baráti talin és néha kikerget a világból a szerelmedként, persze ha megtanulod kezelni, már semmi probléma, de nem lesz épp könnyű dolgod. Ez a top 3 csillagjegy, ha összeférhetetlenségről van szó!

Horoszkóp: December 06., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 6-án is!

Horoszkóp: December 05., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 5-én is!

Horoszkóp: December 4., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 4-én is!

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szexben ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 3-án is!

Ez a három csillagjegy a legokosabb

Csekkold le, hogy te is köztük vagy-e!

7 dolog, amit csak a nyilasok érthetnek

Néha igazi meg nem értett zseninek érzed magad? Ez még csak egy azok közül, amiket kizárólag egy igazi Nyilas tud csak átérezni.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 30-án is!

Horoszkóp: November 29., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 29-én is!

Horoszkóp: November 28., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 28-án is!

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szexben ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 26-án is!