2016.08.10.@ 00.08

Horoszkóp: Augusztus 10., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat augusztus 10-én is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp: Augusztus 10., Szerda

Kos: Már reggel érezni fogod, miben leszel jó és miben kevésbé. A türelmed már korán fogytán lesz, viszont a humorérzéket végig veled lesz, szóval a rosszban is meglátod a vicces oldalt.

Bika: A kijózanodás napja – remélhetőleg csak konkrét értelemben… Végre helyesen látod az összefüggéseket, és nem húzod az időt, hanem felvállalod a véleményedet, ráadásul amint lehet, akcióba is lendülsz.

Ikrek: A jó célért mindent félreteszel, és most a barátaidnak szüksége is lehet az odaadásodra. Talán nem is kérnek sokat, de neked és nekik nagy dolog, hogy ebben a fontos időszakban együtt vagytok.

Rák: Kalandos napod lesz, csupa véletlennel. Vagy lehet, hogy nem is véletlenek. Volt előzménye, amit nem vettél észre, de nem is baj, meglepetések is kellenek néha, igaz?

Oroszlán: Általában nem bánod, ha felelősséget kell vállalnod, de ma valahogy szeretnéd jobban átgondolni a lehetséges következményeket, nem csak úgy rávágni, hogy vállalod! Bravó! Igazi felnőtt gondolkodás!

Szűz: A mozgás felszabadít, és hiába mantrázod, mostanában egyre nehezebben tudod rávenni magadat az edzésre. Akkor adj magadnak pár hét szabid, semmi értelme magadra erőltetni, ha amúgy rendesen sportolsz.

Mérleg: A munka szuperül megy, a magánéletedben viszont nehezen tudod kifejezni magadat. Próbálsz mást mutatni, mint amit valójában érzel, és ez nem vezet semmi jóra. Most még visszafordítható…

Skorpió: Szükséged lenne még egy kis szabira a nyáron? Akkor kezdd el szervezni a last minute szabadságodat, nehogy lecsússz róla, mert mondjuk nem enged el a főnököd vagy nem lesz olyan út, ami tetszene. Ha most nekifogsz, tuti szerencséd lesz!

Nyilas: Akármennyire igyekszik a barátod, még mindig szétszórt, feledékeny, a munkahelyi terheléstől meg valószínűleg még rosszabb a helyzet. Ne most piszkáld ezzel, mert eléggé csúnya vége lehet a veszekedésnek.

Bak: Mindenre igent mondasz, akkor is, ha legbelül érzed, hogy ez nem lesz jó, és te jársz majd rosszul. De akkor miért teszed ezt magaddal? A másik megoldja majd máshogy, emiatt ne te aggódj!

Vízöntő: Mire megy el a rengeteg energiád? Délre kipurcansz, már alig várod ebéd után, hogy ledöntsd a kávét? Talán érzelmi dolgok is közrejátszanak, nem gondolod? Ha lelkileg nem stimmel nálad valami, akkor fáradtságban is jelentkezhet.

Halak: Gyötör a féltékenység minden komolyabb ok nélkül, mégsem tudod racionálisan irányítani, és pluszban még ez is elkezd idegesíteni. Ha picit is kordában tudod tartani, már szuper.

Címkék: bak bika halak horoszkóp ikrek kos mérleg napi horoszkóp nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Október 27., Kedd

Horoszkóp: Október 27., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 27-én is!

4 csillagjegy, akit titokban mindenki utál

Pedig nem is olyan szörnyűek, ha jobban megismered őket!

Horoszkóp: Október 26., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 26-án is!

4 csillagjegy, akire mesés hónapok várnak

Ilyen évzárásra vágyik mindenki.

Ezek a csillagjegyek rendezik be leghangulatosabban az otthonukat

Náluk érdemes szétnézned, ha lakber inspóra vágysz.

4 csillagjegy, akinél nincs karizmatikusabb

Elég, ha belépnek az ajtón, hogy a kisugárzásukkal egyből mindenkit lehengereljenek.

3 csillagjegy, akit mindenki kedvel

Csekkold, kik a legnépszerűbb csillagjegyek!

Horoszkóp: Október 22., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 22-én is!

Horoszkóp: Október 21., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 21-én is!

Horoszkóp: Október 20., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 20-án is!

Horoszkóp: Október 19., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 19-én is!