2016.08.12.@ 00.08

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 12-én is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Kos:

Szingli: Ma reggel nem tudod pontosan,hogy mi lesz a programod vasárnap estig, de ez nem is baj, rengeteg spontán bulira emlékszel ma is úgy, hogy életed egyik legjobb élménye volt, ugye?
Párban: Felkavaró, ha megtudod az egyik volt szerelmedről, hogy dráma van körülötte. Ha megnyugszol attól, hogy felhívod, akkor tedd azt, de nem kell feltétlenül megmentened, kihúznod a bajból.

Bika:

Szingli: Elképzelhetetlen, hogy úgy érjen véget a hétvége, hogy ne ismerkedj meg valakivel. Ráadásul – fesztivál időszak ide vagy oda – nem is csak egy nyári flörtre esélyes a pasi…
Párban: Jól gondold meg, hogy együtt menjetek-e bulizni, mert teljesen máshoz van kedvetek. Keress magadnak társaságot, és akár azt is megcsinálhatjátok, hogy egy darabig együtt buliztok, aztán szétváltok a saját bandátokkal.

Ikrek:

Szingli: Minél jobban akarod, annál kevésbé van önbizalmad az ismerkedéshez. Picit nyugodj meg, ne csak az “ismerkedés szabályaira” koncentrálj, hanem arra is, hogy jól érezd magadat.
Párban: Mi a fontosabb, hogy minél több programotok legyen, emiatt idegesen és fáradtan érjen véget a hétvégétek, vagy hogy legyen pihenés, romantika és parti is?! Nehéz döntés, de ketten többre mentek…

Rák:

Szingli: Olyan kritériumokat állítasz fel már az első randi után, aminek senki – vagy esetleg egy ufó – felelne meg. Engedd kifutni a dolgot, hagyj időt a srácnak és magadnak is!
Párban: Mindenben képes vagy meglátni a rosszat, pedig igazából egyáltalán nem akarsz negatív lenni. Valahogy most nem látsz minden rózsaszínnek a kapcsolatodban, de majd elmúlik.

Oroszlán:

Szingli: Egy kis időre búcsúzz el a törzshelyektől, minden este próbálj ki a barátnőiddel valami új bárt, éttermet. Nem kifejezetten az ismerkedés miatt, de az csak egy kellemes velejárója lesz.
Párban: Miért lázadsz minden ellen, amit a barátod kitalál, eltervez? Tényleg nem tetszik, vagy valami más bajod van, és így jön ki belőled? Nem ártana magadban is letisztázni!

Szűz:

Szingli: Véletlenül összefuthatsz egy régi ismerősöddel, aki még talán annak idején tetszett is, de nem volt alkalmatok közelebbről megismerkedni, most viszont sikerülni fog…
Párban: Minden porcikáddal azon vagy, hogy szuper hétvégétek legyen, viszont ettől a nagyon-akarom-hozzáállástól lehet, hogy nem sikerül olyan jól és csalódás ér. Engedj meg magatoknak egy kis rugalmasságot!

Mérleg:

Szingli: Elhatározol valamit a szerelmi életeddel kapcsolatban, de persze nem valószínű, hogy tartod magad hozzá, és utána haragszol mindenre és mindenkire.
Párban: Felmerülhet egy komolyabb előrelépés a kapcsolatotokban, de megijedsz, és nem biztos, hogy jól esne a barátodnak, ha ezt el is mondanád neki. Várj még vele!

Skorpió:

Szingli: Húha, olyan szuper buliba csöppenhetsz, amilyenben már régen nem voltál, a felszabadultságod pedig mágnesként vonzza majd a pasikat!
Párban: Annyi melót viszel haza, mást nem is mersz mellette tervezni, de az a szerencse, hogy a barátod viszont igen, és kirángat a négy fal közül.

Nyilas:

Szingli: Iszonyatosan nehéz téged most kirobbantani otthonról, annyira jól eltervezted, hogy olvasol vagy filmet nézel, de holnap azért vesd bele magad az éjszakába.
Párban: Pénteken még a munka lesz a középpontban mindkettőtöknél, de holnaptól mindenképp legyetek kettesben, beszéljétek át a hetet, pótoljátok be, amire hét közben nem volt idő.

Bak:

Szingli: Néha rosszul viseled a szerelmes párok látványát, de már nem vagy dühös, nem ez tölti ki a napodat, hogy bosszankodsz, mit rontottatok el. Ez szuper, te is érzed a különbséget, ugye?
Párban: Amit tegnap még akartál hétvégére, ma már egyáltalán nem, és ehhez nem igazán tud alkalmazkodni a barátod. Semmi baj nincs azzal, ha neked már máshoz van kedved.

Vízöntő:

Szingli: Kicsit más nézőpontból látod magad, mint eddig. Erősebbnek, magabiztosabbnak, önállóbbnak, kezded magad újra felépíteni.
Párban: A büszkeséged meggátol abban, hogy belásd, ha a barátodnak volt igaza. Nem baj, nem jön rögtön ez az érzés, de előbb-utóbb megfogalmazódik benned, és akkor neki is el tudod mondani.

Halak:

Szingli: Olyan régen voltál komoly kapcsolatban, hogy olyan dolgokat is romantikusnak gondolsz, amit régen nem. Ettől csak még értékesebbek lesznek a szerelmes pillanatok a következő kapcsolatodban.
Párban: Nem tudod elégszer elmondani a fiúdnak, mennyire fontos neked. Mindig ki kell mondanod, de ugyanezt nem várhatod el tőle. Fogadd el, ha másképp nyilvánítja ki az érzéseit.

Címkék: bak bika halak hétvégi szerelmi horoszkóp horoszkóp ikrek kos mérleg nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Január 16., Szerda

Horoszkóp: Január 16., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 16-án is!

Horoszkóp: Január 15., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 15-én is!

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, milyen hancúrkalandok várnak rád a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 14-én is!

7 dolog, amit csak a bakok érthetnek

Összegyűjtöttük neked azokat a pillanatokat, amikben azonnal magadra ismersz majd.

A csillagjegye elárulja, hogyan csábítsd el a pasit

Vegyél leckéket csábításból, a csillagok segítségével!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 11-én is!

Horoszkóp: Január 10., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 10-én is!

Horoszkóp: Január 09., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 9-én is!

Horoszkóp: Január 08., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 8-án is!

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, milyen hancúrkalandok várnak rád a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 7-én is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 4-én is!

Ez a 3 csillagjegy a legsikeresebb az online randizásban

Egy friss kutatás meglepő eredményeket hozott nyilvánosságra a horoszkópok szerelmi életével kapcsolatban.

Horoszkóp: Január 03., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 3-án is!