2016.08.17.@ 00.08

Horoszkóp: Augusztus 17., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat auguszus 17-én is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp: Augusztus 17., Szerda

Kos: Leblokkolsz a rossz hírektől, egyszerre mindent sötétebben látsz és nem is tudsz róla beszélni akárkivel. Pedig ez a bezárkózás csak még nyugtalanabbá tenne, szóval mindenképpen próbáld kibeszélni magadból.

Bika: Szinte minden ki tud zökkenteni ma a lelkiállapotodból, a munkahelyeden fokozottan, de a baráti hívások, levelek is fura hatással vannak rád, talán érzékenyebb vagy a szokásosnál, de estére már nagyobb lesz a harmónia.

Ikrek: Feldobottan indul a napod, és a munkahelyeden is jó a hangulat, ha nyaralsz, akkor életed egyik legszuperebb élményében lehet részed. Ha szabin vagy, ne mára szervezd a lustálkodós programot!

Rák: Mostanáig tartott egy visszafogott időszak, de jön egy ötlet, érzés, vagy másnak az unszolása, de az biztos, hogy bulizós, éjszakázós pár nap jön. Ha szingli vagy, nem lesz uncsi az estéd…

Oroszlán: Annyira vágysz valamire, de azért nem kapod meg, mert igazából nem állsz készen rá. Nincs egy kiforrott elképzelésed, pedig egy pontosabb körvonal nem ártana.

Szűz: Igazán nem akarod, hogy pletykásnak tűnj, de van pár infód, amit szinte lehetetlen titokban tartani. Több olyan embert is érint, akiknek elvileg nem mesélheted el a híreket. Fordított helyzetben, te örülnél, ha nem mondaná el neked, aki tud róla?

Mérleg: Akármilyen romantikus estére is készültök, nem tudsz ráhangolódni – nem tehetsz róla, de ettől még nem biztos, hogy jól sül el a dolog. Mi lenne, ha másnapra halasztanátok a programot?

Skorpió: Hihetetlen shoppingmánia jön rád, minden őszi cuccot be akarsz szerezni pár óra alatt, pedig igazából még nyár van. Talán csak azt vedd meg, ami igazán tetszik, és ha nem passzol tökéletesen, akkor inkább várj pár hetet, megbánnád a pénzszórást!

Nyilas: Magadba fordulsz, pedig pont most lenne szükséged a támogatásra, kicsit nyiss, és meglátod, hogy mennyire jó érzés lesz, mással megosztani, mi nyomaszt, mitől tartasz.

Bak: Nagyon rosszul tűröd a korlátokat, és most még jobban nyomasztanak a megkötések. Ahogyan a magánéletedben, a munkádban is szükséged lenne a szabadságra. Ha ez hosszú távon így marad, biztosan nem tesz neked jót.

Vízöntő: Extra energiád megy el a fölösleges szervezkedéssel, inkább várj ki, legyél türelmes. Ha elkapkodod, akkor sokkal nagyobb a hibalehetőség, és nehezebb lesz helyrehozni.

Halak: Nagyon ambiciózus vagy, de biztosan az a jó, ha most a leghatározottabb oldaladat mutatod. Lehet, hogy másnak ez már önteltségnek tűnne, inkább visszafogottan legyél magabiztos.

Címkék: bak bika halak horoszkóp ikrek kos mérleg napi horoszkóp nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Január 23., Szerda

Horoszkóp: Január 23., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 23-án is!

Horoszkóp: Január 22., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 22-én is!

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, milyen hancúrkalandok várnak rád a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 21-én is!

Így teheted izgalmasabbá a szexet a csillagjegyed szerint

Ha az új év első napján azt is megfogadtad, hogy ideje egy kis izgalmat csempészned a hálószobába, megmutatjuk, hogyan segítenek ebben a csillagok!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 18-án is!

Horoszkóp: Január 17., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 17-én is!

Horoszkóp: Január 16., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 16-án is!

Horoszkóp: Január 15., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 15-én is!

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, milyen hancúrkalandok várnak rád a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 14-én is!

7 dolog, amit csak a bakok érthetnek

Összegyűjtöttük neked azokat a pillanatokat, amikben azonnal magadra ismersz majd.

A csillagjegye elárulja, hogyan csábítsd el a pasit

Vegyél leckéket csábításból, a csillagok segítségével!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 11-én is!

Horoszkóp: Január 10., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 10-én is!