2016.08.17.@ 00.08

Horoszkóp: Augusztus 17., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat auguszus 17-én is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp: Augusztus 17., Szerda

Kos: Leblokkolsz a rossz hírektől, egyszerre mindent sötétebben látsz és nem is tudsz róla beszélni akárkivel. Pedig ez a bezárkózás csak még nyugtalanabbá tenne, szóval mindenképpen próbáld kibeszélni magadból.

Bika: Szinte minden ki tud zökkenteni ma a lelkiállapotodból, a munkahelyeden fokozottan, de a baráti hívások, levelek is fura hatással vannak rád, talán érzékenyebb vagy a szokásosnál, de estére már nagyobb lesz a harmónia.

Ikrek: Feldobottan indul a napod, és a munkahelyeden is jó a hangulat, ha nyaralsz, akkor életed egyik legszuperebb élményében lehet részed. Ha szabin vagy, ne mára szervezd a lustálkodós programot!

Rák: Mostanáig tartott egy visszafogott időszak, de jön egy ötlet, érzés, vagy másnak az unszolása, de az biztos, hogy bulizós, éjszakázós pár nap jön. Ha szingli vagy, nem lesz uncsi az estéd…

Oroszlán: Annyira vágysz valamire, de azért nem kapod meg, mert igazából nem állsz készen rá. Nincs egy kiforrott elképzelésed, pedig egy pontosabb körvonal nem ártana.

Szűz: Igazán nem akarod, hogy pletykásnak tűnj, de van pár infód, amit szinte lehetetlen titokban tartani. Több olyan embert is érint, akiknek elvileg nem mesélheted el a híreket. Fordított helyzetben, te örülnél, ha nem mondaná el neked, aki tud róla?

Mérleg: Akármilyen romantikus estére is készültök, nem tudsz ráhangolódni – nem tehetsz róla, de ettől még nem biztos, hogy jól sül el a dolog. Mi lenne, ha másnapra halasztanátok a programot?

Skorpió: Hihetetlen shoppingmánia jön rád, minden őszi cuccot be akarsz szerezni pár óra alatt, pedig igazából még nyár van. Talán csak azt vedd meg, ami igazán tetszik, és ha nem passzol tökéletesen, akkor inkább várj pár hetet, megbánnád a pénzszórást!

Nyilas: Magadba fordulsz, pedig pont most lenne szükséged a támogatásra, kicsit nyiss, és meglátod, hogy mennyire jó érzés lesz, mással megosztani, mi nyomaszt, mitől tartasz.

Bak: Nagyon rosszul tűröd a korlátokat, és most még jobban nyomasztanak a megkötések. Ahogyan a magánéletedben, a munkádban is szükséged lenne a szabadságra. Ha ez hosszú távon így marad, biztosan nem tesz neked jót.

Vízöntő: Extra energiád megy el a fölösleges szervezkedéssel, inkább várj ki, legyél türelmes. Ha elkapkodod, akkor sokkal nagyobb a hibalehetőség, és nehezebb lesz helyrehozni.

Halak: Nagyon ambiciózus vagy, de biztosan az a jó, ha most a leghatározottabb oldaladat mutatod. Lehet, hogy másnak ez már önteltségnek tűnne, inkább visszafogottan legyél magabiztos.

Címkék: bak bika halak horoszkóp ikrek kos mérleg napi horoszkóp nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

4 csillagjegy, akinél nincs karizmatikusabb

4 csillagjegy, akinél nincs karizmatikusabb

Elég, ha belépnek az ajtón, hogy a kisugárzásukkal egyből mindenkit lehengereljenek.

3 csillagjegy, akit mindenki kedvel

Csekkold, kik a legnépszerűbb csillagjegyek!

Horoszkóp: Október 22., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 22-én is!

Horoszkóp: Október 21., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 21-én is!

Horoszkóp: Október 20., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 20-án is!

Horoszkóp: Október 19., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 19-én is!

Ezeknek a csillagjegyeknek segít a legtöbbet az októberi újhold

Minden jegy megérzi majd ezeket az erőteljes energiákat, de erre a háromra lesz igazán nagy hatással. Csekkold le, kikről van szó!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 16-án is!

Horoszkóp: Október 15., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 15-én is!

Ezért kéne kétszer is meggondolnod, hogy randizz-e a saját csillagjegyeddel

Elsőre tökéletes ötletnek tűnhet, de katasztrofális vége is lehet!

Ez a 3 csillagjegy fordul be legkönnyebben

Egy kis eső + szél kombó azonnal képes lelombozni őket.