2016.08.26.@ 00.08

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 26-án is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Kos:
Szingli: Kezdesz magabiztosabbá válni az előző szakításod óta. Talán először érzed azt, hogy minden a helyén van, persze az is jót tenne, hogy még a nyár utolsó hétvégéjén egy jót strandolj és bulizz!
Párban: Szeretnél több idő tölteni a pasiddal, de ezen a hétvégén nem megy. Ígérd meg neki, hogy legközelebb kárpótolód, hogy érezze, neked sem feltétlenül elég ez így.

Bika:
Szingli: Amikor leszólítanak nem vagy benne száz százalékig biztos, hogy tőled akarnának valamit? Valójában nem mindenkit az érdekel, amilyen okkal megkérdeznek, hanem ez a közeledés módja…
Párban: A barátod nem kímél, és olykor (kicsit túlságosan is) tárgyilagosan elkezd kritizálni. Ha ez csak néha fordul elő, akkor nem probléma, ugye? De ha gyakori, akkor eléggé megkeserítheti a kapcsolatotokat. 

Ikrek:
Szingli: Felfordulás van az életedben, de az a kis káosz jó hatással van a szerelmi életedre, mert nem csak arra koncentrálsz, mikor jön már egy srác az életedbe.
Párban: Olyan régi emlékek foglalkoztatnak, amelyek nagyban meghatározták a párkapcsolataid alakulását. Ez önmagában még nem baj, de kicsit sokszor merül fel a “mi lett volna, ha…” kezdetű mondat.

Rák:
Szingli: Van egy srác, aki nagyon tetszik, de nem tudod komolyan venni? Akkor hagyd egyelőre, engedd, hogy alakuljanak maguktól a dolgok köztetek.
Párban: Világossá válik, hogy nem mindenben értetek egyet, főleg ha családotok is bekavar. Őket zárjátok ki a vitákból, attól pedig ne pánikolj, hogy néha veszekedésig fajul egy nézeteltérés.

Oroszlán:
Szingli: Két srác között kellene döntened? Ne hagyd, hogy mások befolyásoljanak, az ösztöneid úgyis azt súgják majd, ami jó, nyilván az egyik mégis jobban bejön, és akkor csak azt kellene eldöntened, hogy búcsúzz el a másiktól.
Párban: A közös barátaitokkal töltitek a hétvége nagy részét, és érdekes beszélgetések alakulhatnak ki. A kapcsolatotoknak nagyon jót tesz, hogy ezek szóba kerülnek, és van is időtök eleget csevegni, vitázni róla.

Szűz:
Szingli: Elképzelhető, hogy még nem tetted túl magadat az előző barátodon? Mindenkiben őt látod, és pont ezek a vonások taszítanak vagy vonzanak, talán még korai belemenned egy viszonyba.
Párban: Mindent megteszel, hogy romantikus hétvégétek legyen, de valahogy mindig közbejön valami. Fontos munka, meglepi szülinap egy havernak, egy spontán meghívás valahova. Ne aggódj, lesz még időtök kettesben lenni.

Mérleg:
Szingli: Ha nem akarod, hogy összehozzanak valakivel, akkor egyértelműen mondd meg, hogy mi nem tetszik a srácban, ha csak finomkodsz, nem veszik komolyan, és tovább próbálkoznak.
Párban: Féltékenyebb a barátod, mint máskor? Legyél türelmes, de azon is gondolkozz el, nem te váltottad-e ki belőle ezt a viselkedést!

Skorpió:
Szingli: Sokat kérdezősködik rólad egy srác, és nem véletlenül… Ha több ismerőstől is a füledbe jutott, hogy tetszel neki, akkor ne lepődj meg, ha most hétvégén is felbukkan.
Párban: Sokkal több energiád van valószínűleg, minta pasidnak, ezt vedd figyelembe, és ne akarj ráerőltetni olyat, amire elsőre is nemet mond. Tényleg nagy baj lenne egy pihizős hétvége?

Nyilas:
Szingli: Fokról fokra haladj az új sráccal, neked és neki is izgalmasabb lesz így az ismerkedés. Ha kérdezget, akkor ne mindenre válaszolj. Egy kis játszma nem árthat…
Párban: A szétszórtságod miatt megfeledkezhetsz valamiről, ami a pasidnak fontos, úgyhogy nagyon szedd össze a gondolataidat, hogy a lényeges dolgok ne maradjanak ki.

Bak:
Szingli: Több barátnődnek is változás jön a magánéletében és mivel te végigasszisztálod a drámákat, rengeteget tanulsz belőle. Sőt a régi kapcsolataid problémáival is kitisztul a kép.
Párban: Kompromisszumos megoldásra lesz szükségetek, és elég nagy harc előtt álltok, de megéri, igaz? Megéri a büszkeséged helyett a szerelmedet választani.

Vízöntő:
Szingli: Ugye néha szeretnéd, ha semmi nem látszana az arcodon, mert túl sokat elárul? Most is a tekinteted vagy az arckifejezésed árul majd el, de szerencsére jól alakít a mimikád.
Párban: Bárhova mentek és bármit csináltok, te élvezni fogod, viszont a barátodnak sok idő kell majd, hogy feloldódjon, és maximálisan élvezze a láblógatást.


Halak:
Szingli: Mivel szeretsz csevegni, sokkal nyitottabbnak is tűnsz, ezt pedig azok a srácok félreérthetik, akik közelednek hozzád. Ha téged nem érdekel a fiú, akkor sajnos kicsit nagyobb távolságot kellene tartanod.
Párban: Hagyd, hogy mindenben a barátod válasszon, add át az irányítást, mert te is jól jársz így. Csak engedd el magadat és élvezed a hétvégét!

Címkék: bak bika halak horoszkóp ikrek kos mérleg nyilas oroszlán rák skoripió szerelmi horoszkóp szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 18-án is!

Horoszkóp: Január 17., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 17-én is!

Horoszkóp: Január 16., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 16-án is!

Horoszkóp: Január 15., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 15-én is!

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, milyen hancúrkalandok várnak rád a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 14-én is!

7 dolog, amit csak a bakok érthetnek

Összegyűjtöttük neked azokat a pillanatokat, amikben azonnal magadra ismersz majd.

A csillagjegye elárulja, hogyan csábítsd el a pasit

Vegyél leckéket csábításból, a csillagok segítségével!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 11-én is!

Horoszkóp: Január 10., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 10-én is!

Horoszkóp: Január 09., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 9-én is!

Horoszkóp: Január 08., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 8-án is!

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, milyen hancúrkalandok várnak rád a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 7-én is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 4-én is!