2016.08.30.@ 00.08

Horoszkóp: Augusztus 30., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat augusztus 30-án is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp: Augusztus 30., Kedd

Kos: A kreativitásod most nincs a topon, szeretnél, de nem tudsz egyszerre sok ideig koncentrálni egy dologra. Talán a fáradtság teszi, vagy valami magánéleti dolog aggaszt, de hamarosan megoldódik és újra hatékony leszel.

Bika: Szeretnél még egy utolsó vakációt belepasszírozni nyár végére? Akkor még nincs késő kinézni valami szuper úticélt és elkezdeni szervezkedni, nem igaz?

Ikrek: Más a fontossági sorrend nálad, mint a barátodnál, és ebből lehet némi vita köztetek. Ezt persze megelőzhetitek, ha alaposan átbeszéltek mindent és őszinték vagytok első pillanattól. 

Rák: Sokkal jobban kellene koncentrálnod egy feladatra, mint gondolod, de minden figyelmeztető jelet fognod kéne, hogy ne hibázz. Ha időben kapcsolsz, akkor nem lesz probléma.

Oroszlán: Nem elpazarolt idő az, amit a kapcsolatod megjavítására áldozol. Főleg, ha van még rengeteg olyan emléketek, ami összetart és persze szeretitek egymás. Ez egy érzelmileg melósabb időszak, de a célért megéri.

Szűz: Nagyon erősek a megérzéseid, és bár neked kétségeid sincsenek, hogy megbízhatsz bennük, minden közeli barátod meg akar óvni a csalódástól. Elég, ha te vagy száz százalékig biztos az érzéseidben, ha következményit is neked kell viselni, nem nekik.

Mérleg: Ha ma üzleti ebéded vagy esti programod lesz, semmiképp ne mondd le, akkor sem, ha nagyon el vagy havazva, vagy fölöslegesnek érzed. Néha akkor jönnek a legjobb lehetőségek, amikor nem is számítasz rá.

Skorpió: Rossz kedved van? Ne duzzogj magadban, inkább keress jó társaságot, a cél, hogy eltereljék a gondolataidat a problémákról, nem biztos, hogy a legviccesebb ismerőstől kell tanácsot is kérned, csak lazulj!

Nyilas: Végre megoldottál csomó elhúzódó ügyet, amik nyomasztottak egy ideje, de mégsem vagy nyugodt. Talán magadban nem vagy elég biztos, hogy jól oldottad meg?

Bak: Van pár anyagi kérdés, amit tisztáznod kellene, mielőtt egy nagyobb kiadással még labilisabbá válna a helyzeted. Ami várhat, azt egyelőre halaszd el pár hónappal, hogy legyen elég tartalékod.

Vízöntő: Koromsötétben tapogatózol, mert talán nem jó embert kérdeztél meg, rossz helyen informálódtál, és ez félrevezetett. Teljesen új irányba kellene elindulnod, vagy egy időre pihentetni a projektet.

Halak: Sokkal lazábban veszel dolgokat, mint mások, és ez furcsa nekik. Emiatt ne érezd kellemetlenül magadat, inkább örülj, hogy te másképp gondolkodsz, és nem parázol feleslegesen.

Címkék: bak bika halak horoszkóp ikrek kos mérleg napi horoszkóp nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Október 20., Kedd

Horoszkóp: Október 20., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 20-án is!

Horoszkóp: Október 19., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 19-én is!

Ezeknek a csillagjegyeknek segít a legtöbbet az októberi újhold

Minden jegy megérzi majd ezeket az erőteljes energiákat, de erre a háromra lesz igazán nagy hatással. Csekkold le, kikről van szó!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 16-án is!

Horoszkóp: Október 15., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 15-én is!

Ezért kéne kétszer is meggondolnod, hogy randizz-e a saját csillagjegyeddel

Elsőre tökéletes ötletnek tűnhet, de katasztrofális vége is lehet!

Ez a 3 csillagjegy fordul be legkönnyebben

Egy kis eső + szél kombó azonnal képes lelombozni őket.

Horoszkóp: Október 14., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 14-én is!

3 csillagjegy, akinél nincs kitartóbb

Csekkold le, köztük vagy-e!

Miért utálja mindenki a Skorpiókat? Itt a válasz!

Miközben az egyik legmenőbb csillagjegy.

Horoszkóp: Október 13., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 13-án is!