2016.09.01.@ 09.09

Horoszkóp: Szeptember 1., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat szeptember 1-jén is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp: Szeptember 1., Csütörtök

Kos: Nem viseled jól a korlátokat, kifejezetten idegesít, ha túlságosan megkötik a kezedet, és most nem is nagyon tudsz ellene tenni. Ez egy átmeneti állapot, addig próbáld nyugodtan átvészelni!

Bika: Felkavaró emlékek jutnak eszedbe, és nehezen tudsz kivergődni ebből a nosztalgikus lelkiállapotból, de egyáltalán nem bánod majd meg. Jól esik néha visszamenni az időben, ugye?

Ikrek: A hét vége felé egyre kimerültebb vagy, kevesebb az erőd a munkádhoz, és sajnos magadra nem is jut időd, hogy feltöltődj kicsit. Már csak egy nap és itt a hétvége, akkor viszont majd csak a kényeztetésé legyen a főszerep.

Rák: Várod is, és nem is a következő pár napot – sajnálod, hogy vége a nyárnak, de azt érzed, valami szuper dolgot tartogat neked az ősz, illetve a következő pár hét. Így is lesz!

Oroszlán: Egy-két munkatársad viselkedésével nem tudsz mit kezdeni, de tulajdonképpen nem tudod őket teljesen kizárni sem, pedig arra lenne szükséged. Kedvenc zenéid a füledbe: on, külső zajok: off.

Szűz: Nehezen igazodsz ki egy barátnődön. Olyan mintha nem mondana el neked mindent, mégis olyan segítséget kér, amihez szükséged lenne arra, hogy teljesen őszinte legyen. Egy igazi barátságba belefér, hogy ezt elmond neki.

Mérleg: Félsz felvállalni a véleményedet valaki előtt, aki fontos neked. Ha úgy érzed megbántanád vagy összevesznétek, akkor ne hamarkodd el, lesz alkalmasabb szituáció is, hogy megbeszéljétek.

Skorpió: Vannak helyzetek, amiket nem tudsz higgadtan kezelni, főleg, ha nagy a nyomás rajtad. Pedig ilyenkor az mutatná meg, hogy mennyire ügyes és józan vagy, ha nyugodt maradnál.

Nyilas: Kétségeid vannak, hogy jól bánsz-e a pénzzel mostanában? Mintha kifolyna a kezeid közül, igaz? Akkor sürgősen végig kellene gondolnod, milyen kiadásokat tudnál lefaragni, esetleg másik net- vagy mobilelőfizetésre, fitneszbérletre válthatnál…

Bak: Annyira képlékeny minden körülötted, hogy nem tudsz tervezni, és ha valami, akkor ez a kiszámíthatatlanság nagyon feszültté tesz. Szereted tudni, mire számíts, vagy mi mennyi időt vesz igénybe, és ez most nincs meg. Lazíts, hamarosan hétvége!

Vízöntő: Imádod a munkádat, de azért most kezd sok lenni belőle, nem érzed azt, hogy a melód a hobbid – ami persze még nem nagy dráma, de talán egy kis szabira lenne szükséged. Ezzel megelőzhetnéd a kiégést!

Halak: Már semmi más nem érdekel, csak a hétvége közeledte, és az, hogy mennyi mindent szeretnél csinálni a következő napokban. Aktív és fárasztó lesz, de az biztos, hogy érdemes így kikapcsolódnod, úgyhogy hajrá!

Címkék: bak bika halak horoszkóp ikrek kos mérleg napi horoszkóp nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Szeptember 28., Hétfő

Horoszkóp: Szeptember 28., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 28-án is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 25-én is!

Horoszkóp:: Szeptember 24., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 24-én is!

Horoszkóp: Szeptember 23., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 23-án is!

Horoszkóp: Szeptember 22., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 22-én is!

3 csillagjegy, akinek fantasztikus hete lesz

A héten nekik minden összejön – kizárólag a szó legjobb értelmében!

Horoszkóp: Szeptember 21., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 21-én is!

Horoszkóp: Szeptember 14., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 14-én is!

Ez a csillagjegy a lelkitársad az aszcendensed szerint

Érdemes tudnod az aszcendesed, mert sokkal pontosabb képet kaphatsz arról, kivel meccselsz igazán.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 11-én is!

Melyik év a legfontosabb az életedben a csillagjegyed szerint?

Mutatjuk, mikor jönnek a legnagyobb változások az egyes csillagjegyek életében!

Horoszkóp: Szeptember 10., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 9-én is!