2016.09.02.@ 00.09

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 2-án is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Kos:
Szingli: Nagyon furcsa szituációban ismerkedsz meg egy új sráccal, egyáltalán nem is számítasz rá, de aztán csak ő jár majd a fejedben. Szóval készülj fel, bármikor szembejöhet veled.
Párban: Ami most nagy problémának tűnik a kapcsolatotokban, hamarosan eltörpül, ne ess kétségbe. Most persze azzal vagy elfoglalva, hogy minél hamarabb kijöjjetek a gödörből, de már nem tart sokáig ez a rossz periódus.

Bika:
Szingli: Általában élvezed a nagy társaságot, a barátaiddal töltött időt, de most úgy érezheted, hogy ez kicsit sok, és már jobban esne mással kettesben romantikázni. Ez teljesen rendben van, felkészültél egy párkapcsolatra.
Párban: Változásra lenne szükséged, de ne a pasidtól várd el elsősorban, hanem te is gondolkozz azon, min tudnál te. Mindent tegyél meg, de azért ne add fel magad!

Ikrek:
Szingli: Elkapott az érzés, hogy rohan fölötted az idő?! Ez csak azért van, mert vége van a nyárnak, ne kezdd el magadat belevinni a rossz hangulatba, sőt inkább élvezd ki az indiánnyarat!
Párban: Elképesztő hét van mögöttetek, de az egyikőtöket felpörgeti, a másikat inkább kiszívja. Valahogy össze kellene hangolnotok az igényeiteket, és ha ez sikerül, akkor szuper hétvégétek lesz.

Rák:
Szingli: Tele vagy energiával, úgy éled meg az őszi startot, mint jó lehetőséget valami újra. Szükséged is van egy kis változásra, nem fogsz megijedni attól, ha borulnak a megszokásaid.
Párban: Egyáltalán nem örülsz neki, ha felbukkan az exed, mert kénytelen vagy bevallani magadnak, hogy érzel még iránta valamit. Egyrészt magadon is meglepődsz, plusz lelkifurdalásod van a barátod miatt. Ezt egyedül kell megoldanod magadban.

Oroszlán:
Szingli: Furcsa érzéseid vannak, nem tudod hova tenni, de szépen lassan minden a helyére kerül, és megnyugszol a harmóniától, de addig még magadban tisztáznod kell egy-két dolgot. Őszinteség nélkül nem megy…
Párban: Minden azon múlik, hogyan kommunikálsz, hogyan, mikor, mennyire pontosan fogalmazod meg a gondolataidat. Ha nem kertelsz, akkor nem lesz gond.

Szűz:
Szingli: A hétvégéd csupa vidámság és nevetés lesz, nagyon rád fért már egy ilyen felhőtlen pár nap, amikor semmi mással nem foglalkozol, csak a mókával és bulizással.
Párban: Ha humorral kezelitek a problémákat, akkor nem lehet baj, de azért annyira ne vicceljétek el, hogy ne szülessen megoldás. Szuper, ha tudtok poénkodni magatokon, csak jót jelent, nyugi!

Mérleg:
Szingli: Nagyon erős hatással leszel egy fiúra, és valójában neked is tetszik a srác, már csak az a kérdés, ki teszi meg az első lépést, és már jöhet is az első randi…
Párban: Mindig a legrosszabbtól félsz és a parázás megmérgezheti a párkapcsolatodat. Nem mindig felhőtlen a szerelem, ez akkor is így van, ha mindennél jobban szeretitek egymást.

Skorpió:
Szingli: Romantikus napok várnak rád, bár ez most még hihetetlennek tűnhet. Elképzelhető, hogy extra gyors ütemben haladtok majd az új sráccal.
Párban: A kíváncsiság belevihet egy egész érdekes beszélgetésbe, aminek rossz végkifejlete is lehet, úgyhogy válogasd meg a szavaidat, és ne tegyél nagyon végletes kijelentéseket sem.

Nyilas:
Szingli: A büszkeséged nem engedi, hogy még egy esélyt adj egy dögös srácnak, pedig tényleg hihetnél neki. Nem minden srác rossz fiú, ugye tudod?!
Párban: Engedd el magad! A barátod csak némi izgalomra vágyik, kitalálhat olyan programokat, amik kívül esnek a komfortzónádon, de hidd el, megéri!

Bak:
Szingli: Tele vagy új tervekkel, ötletekkel, és éppen akad egy fiú, akinek ez nagyon szimpatikus. Talán nem is magánemberként ismerkedtek meg, de annyira erősnek és magabiztosnak lát, hogy azonnal randizni akar.
Párban: Te vagy most az optimista, a barátod pedig a pesszimista, és nagyon nehezedre eshet kicsit felvidítani. Neked természetes, hogy pozitívan állsz dolgokhoz, neki meg sok rábeszélés kell hozzá. Ne add fel!

Vízöntő:
Szingli: Nem lehet, hogy ebben a szuper időben otthon maradj! Gondolj a téli, hideg estékre, amikor tényleg nehezebb kimozdulni, most még rengeteg lehetőséged van programot csinálni.
Párban: Fontos dolog jöhet közbe, úgyhogy nem biztos, hogy a tervek szerint alakul a hétvégétek. Ettől még ne feszülj be, csak egy kis szervezés és lehet még szuper a weekend.

Halak:
Szingli: Rengeteg lehetőséged lesz ismerkedni a hétvégén, egyiket se szalaszd el. Ha nem is életed pasiját találod meg, azért egy kis flörtölés jót tenne az önbizalmadnak.
Párban: A baráti társaságotokon múlik, hogy alakul a hétvége, de bízd magadat rájuk, nem fogsz csalódni, és nyugodtan hátradőlhetsz, mert semmi dolgod nem lesz.

Címkék: bak bika halak hétvégi szerelmi horoszkóp horoszkóp ikrek kos mérleg nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Csillagjegyek, akik sorsdöntő hírt kapnak a héten

Csillagjegyek, akik sorsdöntő hírt kapnak a héten

Neked vajon mit üzennek a csillagok erre a hétre?

Horoszkóp: Szeptember 28., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 28-án is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 25-én is!

Horoszkóp:: Szeptember 24., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 24-én is!

Horoszkóp: Szeptember 23., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 23-án is!

Horoszkóp: Szeptember 22., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 22-én is!

3 csillagjegy, akinek fantasztikus hete lesz

A héten nekik minden összejön – kizárólag a szó legjobb értelmében!

Horoszkóp: Szeptember 21., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 21-én is!

Horoszkóp: Szeptember 14., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 14-én is!

Ez a csillagjegy a lelkitársad az aszcendensed szerint

Érdemes tudnod az aszcendesed, mert sokkal pontosabb képet kaphatsz arról, kivel meccselsz igazán.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 11-én is!

Melyik év a legfontosabb az életedben a csillagjegyed szerint?

Mutatjuk, mikor jönnek a legnagyobb változások az egyes csillagjegyek életében!

Horoszkóp: Szeptember 10., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 9-én is!