2016.09.05.@ 00.09

Heti karrier horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a melóban a héten? Csekkold le nálunk a karrier horoszkópodat szeptember 5-én is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Heti karrier horoszkóp

Kos: Játszmázással és bonyolult stratégiák kieszeléséből áll a következő egy hónapos ciklus, de te ebben nagyon jó vagy, kiválóan ismered a kollégáidat, és ki tudod számítani a következő lépéseiket, ami nagy előny…

Bika: Bármennyire is nehéz, az a fontos, hogy te alkalmazkodj másokhoz. Persze eleve te vagy, aki igazodik, de most neked is az lesz a nyerő megoldás, ha hagyod, hogy irányítsanak a munkádban, legalább egy-két napig.

Ikrek: Lehet egy kis átszervezés a cégnél, ami azt jelenti, hogy talán más feladatokat is kapsz, mint eddig. Lehet közte olyan is, amit nem kedvelsz első hallásra, de inkább kezdd el, mert talán mégis tetszeni fog.

Rák: Humor és pozitív hozzáállás – a legjobb, ha így veszed az akadályokat, mert így magadnak is megkönnyíted a dolgot, ráadásul jobb lesz a hangulat, és nem lesz több feszkóforrás.

Oroszlán: Egy fontos négyhetes időszak kezdődik most, és fontos, hogyan indul. Ha jól startolsz minden sokkal gördülékenyebben megy majd, még akkor is, ha rengeteg munkád lesz, és ki sem látsz belőle.

Szűz: Akivel eddig jóban voltál, most még szorosabb lesz a kapcsolatod, viszont, akivel nem volt túl jó a viszonyod, azzal elmérgesedhet a dolog. Készülj fel nehéz, konfliktusos helyzetekre a héten.

Mérleg: Hullámzó a kedved, és nehezen igazodsz másokhoz, na és persze ők is hozzád. Nem könnyű a kedvedben járni, ami egyik pillanatban nem zavar, a másikban feldühít. Kicsit vonulj el, ha eleged van, de ne bánts másokat.

Skorpió: A racionális oldalad lesz az erősebb, és milyen jól jársz így. Pont erre a józanságra van szükséged a munkádhoz, és még az is lehet, hogy emiatt te leszel a csoportvezető. Kitűnő lehetőség a bizonyításra!

Nyilas: Az, hogy nem értesz egyet valakivel, még nem jelenti azt, hogy csúnyán beszélhet veled, vagy lekezelő lehet. Ha nem érzi a határt, akkor figyelmeztesd, hogy túllőtt rajta.

Bak: Egy probléma régóta fennáll, és nem tudsz túllépni rajta, most viszont rá fogsz kényszerülni, hogy lezárd. Nem esik jól a legkisebb kudarc sem – ezzel egyébként mindenki így van – de ne rágódj ezen sokáig.

Vízöntő: Olyan csapatba osztanak be, amiben nem érzed jól magadat, sőt, nem is tudod magadból kihozni a legtöbbet, mert nem érzed jól magad velük. Győzd meg a főnöködet, hogy ez senkinek sem jó így, és változtasson.

Halak: Annyi szuper ötlet jutott eszedbe hétvégén, hogy alig várod, hogy megvalósítsd, igaz? A többek meg csak lesnek, hogy mitől vagy ennyire lelkes már a hét első napján reggel. Irigykedjenek csak!

Címkék: bak bika halak heti karrier horoszkóp horoszkóp ikrek kos mérleg nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 25-én is!

Horoszkóp:: Szeptember 24., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 24-én is!

Horoszkóp: Szeptember 23., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 23-én is!

Horoszkóp: Szeptember 22., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 22-én is!

3 csillagjegy, akinek fantasztikus hete lesz

A héten nekik minden összejön – kizárólag a szó legjobb értelmében!

Horoszkóp: Szeptember 21., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 21-én is!

Horoszkóp: Szeptember 14., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 14-én is!

Ez a csillagjegy a lelkitársad az aszcendensed szerint

Érdemes tudnod az aszcendesed, mert sokkal pontosabb képet kaphatsz arról, kivel meccselsz igazán.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 11-én is!

Melyik év a legfontosabb az életedben a csillagjegyed szerint?

Mutatjuk, mikor jönnek a legnagyobb változások az egyes csillagjegyek életében!

Horoszkóp: Szeptember 10., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 9-én is!

Horoszkóp: Szeptember 9., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 9-én is!