2016.09.05.@ 00.09

Heti karrier horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a melóban a héten? Csekkold le nálunk a karrier horoszkópodat szeptember 5-én is!

Cosmopolitan.hu
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Heti karrier horoszkóp

Kos: Játszmázással és bonyolult stratégiák kieszeléséből áll a következő egy hónapos ciklus, de te ebben nagyon jó vagy, kiválóan ismered a kollégáidat, és ki tudod számítani a következő lépéseiket, ami nagy előny…

Bika: Bármennyire is nehéz, az a fontos, hogy te alkalmazkodj másokhoz. Persze eleve te vagy, aki igazodik, de most neked is az lesz a nyerő megoldás, ha hagyod, hogy irányítsanak a munkádban, legalább egy-két napig.

Ikrek: Lehet egy kis átszervezés a cégnél, ami azt jelenti, hogy talán más feladatokat is kapsz, mint eddig. Lehet közte olyan is, amit nem kedvelsz első hallásra, de inkább kezdd el, mert talán mégis tetszeni fog.

Rák: Humor és pozitív hozzáállás – a legjobb, ha így veszed az akadályokat, mert így magadnak is megkönnyíted a dolgot, ráadásul jobb lesz a hangulat, és nem lesz több feszkóforrás.

Oroszlán: Egy fontos négyhetes időszak kezdődik most, és fontos, hogyan indul. Ha jól startolsz minden sokkal gördülékenyebben megy majd, még akkor is, ha rengeteg munkád lesz, és ki sem látsz belőle.

Szűz: Akivel eddig jóban voltál, most még szorosabb lesz a kapcsolatod, viszont, akivel nem volt túl jó a viszonyod, azzal elmérgesedhet a dolog. Készülj fel nehéz, konfliktusos helyzetekre a héten.

Mérleg: Hullámzó a kedved, és nehezen igazodsz másokhoz, na és persze ők is hozzád. Nem könnyű a kedvedben járni, ami egyik pillanatban nem zavar, a másikban feldühít. Kicsit vonulj el, ha eleged van, de ne bánts másokat.

Skorpió: A racionális oldalad lesz az erősebb, és milyen jól jársz így. Pont erre a józanságra van szükséged a munkádhoz, és még az is lehet, hogy emiatt te leszel a csoportvezető. Kitűnő lehetőség a bizonyításra!

Nyilas: Az, hogy nem értesz egyet valakivel, még nem jelenti azt, hogy csúnyán beszélhet veled, vagy lekezelő lehet. Ha nem érzi a határt, akkor figyelmeztesd, hogy túllőtt rajta.

Bak: Egy probléma régóta fennáll, és nem tudsz túllépni rajta, most viszont rá fogsz kényszerülni, hogy lezárd. Nem esik jól a legkisebb kudarc sem – ezzel egyébként mindenki így van – de ne rágódj ezen sokáig.

Vízöntő: Olyan csapatba osztanak be, amiben nem érzed jól magadat, sőt, nem is tudod magadból kihozni a legtöbbet, mert nem érzed jól magad velük. Győzd meg a főnöködet, hogy ez senkinek sem jó így, és változtasson.

Halak: Annyi szuper ötlet jutott eszedbe hétvégén, hogy alig várod, hogy megvalósítsd, igaz? A többek meg csak lesnek, hogy mitől vagy ennyire lelkes már a hét első napján reggel. Irigykedjenek csak!

Címkék: bak bika halak heti karrier horoszkóp horoszkóp ikrek kos mérleg nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár a pasidra ezen a héten? Olvasd le nálunk a horoszkópját július 16-án is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 13-án is!

Horoszkóp: Július 12., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 12-én is!

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár a pasidra ezen a héten? Olvasd le nálunk a horoszkópját július 9-én is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 6-án is!

Horoszkóp: Július 5., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 5-én is!

Horoszkóp: Július 4., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 4-én is!

Horoszkóp: Július 3., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 3-án is!

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár a pasidra ezen a héten? Olvasd le nálunk a horoszkópját július 2-án is!

Horoszkóp: Június 28., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 28-án is!

Horoszkóp: Május 27., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 27-én is!

Horoszkóp: Június 26., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 26-án is!

Így spórolj a csillagjegyed szerint

Nyáron a szokásosnál is könnyebb túlkölteni magad a rengeteg programlehetőség és cuki ruhák miatt. Viszont ha követed a csillagok tippjeit, többé nem nullázod le magad hó végére.