2016.09.09.@ 00.09

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 9-én is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Kos:
Szingli: Talán túlságosan is megért egy munkatársad, sokat beszélgettek benti ügyekről és nagyon megértő, rengetegszer elhív ebédelni, kávézni, és majd nem sokára randizni… Jobb, ha erre felkészülsz!
Párban: Elbizonytalanodhatsz a kapcsolatotok miatt, nem érzed azt a feltétlen bizalmat, mint a szerelem elején, vagy az csak rózsaszín köd volt? Ez a sok kétség csak belőled fakad!

Bika:
Szingli: Még mindig féltékeny vagy a volt pasid új barátnőjére? Nagyon nehezen teszed túl magad ezen a szakításon, ha rendszeresen érintkeztek, direkt kínzod magad? Iktasd ki az életedből egy időre őket!
Párban: Ha keveset tudtatok a héten találkozni, akkor van bőven megbeszélni valótok, a hétvégén inkább koncentráljatok egymásra és a közös jövőtökre.

Ikrek:
Szingli: Csupa olyan hatás ér, amitől remekül érzed magad szingliként. A barátnőid sokat törődnek veled, ha rossz kedvű vagy, felvidítanak a mostani hétvégén is.
Párban: Bármit csinálhat a fiúd, te egyre szerelmesebb vagy, igaz? Mindent elnézel neki, de ne ess át a túlsó oldalra, ha megbánt vagy nem tetszik valami, hozd bátran szóba.

Rák:
Szingli: Rengeteg erőt érzel magadban az újrakezdéshez, még az is lehet, hogy visszatérsz a régi szerelmedhez? Ha tiszta lappal mentek bele a viszonyba elképzelhető, hogy működni fog.
Párban: Tüzes és szenvedélyes napok előtt álltok, mindketten ki vagytok éhezve egymásra minden értelemben. Még többet lesztek az ágyban, mint most gondolod!

Oroszlán:
Szingli: Kiboríthat, hogy a kiszemelted mással jön össze, de igazából, miért vagy ettől feszült, alig ismered a srácot, és lehet, hogy nem is tudja, mennyire vonzónak tartod őt, a mostani csaj meg hamar feledésbe merül.
Párban: Ahhoz, hogy egy konfliktusban megérts a barátodat, az kell, hogy átérezd a helyzetét. Próbáld megérteni, ő mit érez, mi hajtja, mire hogyan reagál.

Szűz:
Szingli: A kreatív emberek sokkal könnyebben átvészelik a lelkileg nehéz időszakokat, mivel elég erős a művész oldalad, neked is ki kéne próbálnod, milyen hatással lenne rád néhány kreatív hobbi.
Párban: Komoly beszélgetés lehet köztetek egy film, hír, könyv kapcsán. Nem is biztos, hogy egyetértetek, de az biztos, hogy rengeteg új dolgot megtudtok egymásról.

Mérleg:
Szingli: Könnyen belemész flörtökbe, és talán lesz olyan srác, akivel kapcsolatban azt érzed majd, hogy nem bánnád, ha komoly lenne köztetek a viszony.
Párban: Kiegyensúlyozott vagy és ettől a magánéleted is harmonikus és boldog. Ha elégedett vagy, akkor több a türelmed is, kompromisszumképesebb vagy, és ez a lehető legjobb hozzáállás most.

Skorpió:
Szingli: Ez lehet a végleges lezárás hétvégéje, mert a legutóbbi kapcsolatod óta most kezd el valaki komolyabban érdekelni. Valójában úgy néz ki, hogy te is nagyon tetszel a pasinak.
Párban: Nem tudod mindig te vinni a hátadon terheket, megoldani egyedül a problémákat. De így bele fogsz fásulni az egészbe, nem érzed majd azt, hogy megéri mindig csak küzdeni.

Nyilas:
Szingli: Sok minden nyomaszt, de legalább eltörpült mellette, hogy éppen nincs barátod, de mivel helyrehoztad a dolgokat, végre egy pasinak is lesz helye az életedben.
Párban: Szinte rohannak el a hetek, és a nyaralásotok óta semmi érdekeset nem csináltatok? Akkor ideje lenne begyűjteni pár közös élményt a hétvégén!

Bak:
Szingli: Bemutathatnak egy srácot, aki első látásra maga a tökély, aztán kicsit jobban megismered és megint picit csalódott lehetsz. Azért egy esélyt még adhatnál neki, nem gondolod, nem?
Párban: Nagyon jó passzban vagytok és minden barátotok titeket irigyel az összhang miatt, talán ti vagytok az álompár, és nem is tudják, mennyi melótok van ebben, igaz?

Vízöntő:
Szingli: Mindent racionálisan akarsz megoldani, pedig van, amit nem lehet és kénytelen leszel emiatt változtatni a hozzáállásodon. Az ismerkedés például tipikusan nem logikus, hanem a spontaneitás is fontos.
Párban: Néha meg kell beszélnetek a legintimebb dolgokat is, még akkor is, ha elsőre kényelmetlennek tűnik is. Ne halogass ilyesmit későbbre!

Halak:
Szingli: Nem igazán érdekelt mostanában, hogyan alakul a magánéleted, mert a karriered volt középpontban. Olyasmi történik a hétvégén, ami elgondolkodtat, mit szeretnél, merre tartasz és miért vagy ott, ahol vagy.
Párban: Romantikus esték, meglepetések és hasonlóan jó élmények érnek majd a hétvégén, amitől teljesen feltöltődsz és megint nagyon-nagyon szerelmesnek érzed magadat.

Címkék: bak bika halak hétvégi szerelmi horoszkóp horoszkóp ikrek kos mérleg nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Július 23., Kedd

Horoszkóp: Július 23., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 23-án is!

Horoszkóp: Július 22., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 22-én is!

Az egyetlen csillagjegy, aki bárkit képes elcsábítani

Még azt is, aki épp boldog kapcsolatban van!

Ez a 3 legönzőbb csillagjegy

Csak magára tud gondolni és magasan ő nyerné a legnagyobb egó játékot? Ugye sejted, hogy ismét a csillagokban van elrejtve a magyarázat?

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 19-én is!

Horoszkóp: Július 18., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 18-án is!

Horoszkóp: Július 17., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 17-én is!

Horoszkóp: Július 16., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 16-án is!

Horoszkóp: Július 15., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 15-én is!

A tipikus hiba, amit mindig elkövetsz a csillagjegyed szerint

Nézd meg, hogyan javíthatsz a kapcsolataidon!

Horoszkóp: Június 26., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 26-án is!