2016.09.13.@ 00.09

Horoszkóp: Szeptember 13., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat szeptember 13-án is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp: Szeptember 13., Kedd

Kos: Évek után tudhatod meg, hogy valaki nagyon haragszik rád. Eddig titkolta, de most kiderül, és nem nagyon tudja kontrollálni a dühét. Teljesen más dolog kapcsán borul ki, de legalább végre tudjátok rendezni a problémát.

Bika: Egy fontoskodó családtag próbál beleavatkozni a szerelmi életedbe, de még ma állítsd le. Bármilyen nehéz is meggyőzni, kedvesen mondd meg, hogy ő lesz az első, akit megkérdezel, ha tanácsra lesz szükséged, de addig most egyedül szeretnél boldogulni.

Ikrek: Felkavar egy hír a régi szerelmeddel kapcsolatban. Nem is tudod hova tenni a fejleményeket, és az érzelmeidet, összezavar és tele van a fejed kérdésekkel a múltatokról. Végre megkaphatsz pár fontos infót, amitől tisztábban látsz majd.

Rák: Csak képzeltek a félelmeid, de nincs, aki erre rávilágítson, csak akkor jössz rá, hogy mennyire alaptalan, ha bebizonyítja paráid ellentéteid, szóval semmiképp ne tartsd magadban, hogy valamitől tartasz.

Oroszlán: Nehezen megy a munka, mert annyi változás van, hogy nem tudsz vele mit kezdeni. Álmodozol, elmélázol, mindenféle forgatókönyvek lebegnek a fejed felett, de ez mind csak elképzelt mozi, nem a valóság.

Szűz: Foggal-körömmel ragaszkodsz az állásodhoz, holott messze nem kapsz már annyit a munkádtól, amennyit szeretnél. Lehet, hogy állandóan tönkreteszi a programjaidat, nehezen találsz a melód miatt pasit, és azt gondolod, lehet, hogy majd megoldódik, pedig nem fog magától.

Mérleg: Félreértheted az egyik kollégádat, vagy a motivációját, és megbeszélés nélkül, olyan dolgokat feltételezel, ami teljesen nonszensz. Ha jó barát is, akkor megérdemel annyit, hogy beszélgessetek, nem?

Skorpió: Ma olyanokon is feldühödsz, amikről tudod, hogy nem kellene bosszankodni, de nem tudsz az érzelmeidnek parancsolni. Nagyon szélsőséges a hangulatod, vagy nagyon nevetsz, vagy bosszankodsz dühösen.

Nyilas: Nyilvánvalóan nem bírod a pasid egyik haverját, akivel ma megint konfliktusod lehet, viszont most beledumál a kapcsolatotok dolgaiba, amitől eddig távol tartotta magát. Ő generál problémákat, amikre egyáltalán nincs szükségetek, igaz?

Bak: Borulhatnak a karrierterveid, és ez egy pillanatra elkeserít, de még ma látsz kiutat. Rugalmasabbnak kellene lenned, és keresni az ideális megoldást, mert van, és nem is olyan bonyolult rátalálni, mint most gondolod.

Vízöntő: Az egyik barátod pocsék helyzetbe kerül, és csak azzal tudsz segíteni neki, hogy meghallgatod, de ha jól figyelsz, akkor beugorhat egy ötlet, hogy mivel tudnál neki kikerülni ebből a helyzetből.

Halak: Szeretnél megszabadulni egy régi rossz szokásodtól? Itt az idő, hogy búcsút mondj neki, és továbblépj. Lehet, hogy egyedül nem elég a motiváció, esetleg kereshetnél ehhez társakat is.

 

Címkék: bak bika halak horoszkóp ikrek kos mérleg napi horoszkóp nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Ezekből a csillagjegyekből lesznek a legjobb barátok

Ezekből a csillagjegyekből lesznek a legjobb barátok

Olvass tovább a legjobb BFF „alapanyagokért".

3 csillagjegy, akinek idén teljesül egy álma

Ha ezer éve küzdesz, hogy elérd a célod, akkor lehet végre a csillagok is az ügyed mellé állnak.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 17-én is!

Horoszkóp: Május 16., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 16-án is!

Ennyire vagy mérgező barát a csillagjegyed szerint

Mi a legrosszabb tulajdonságod a horoszkópod alapján? Olvass tovább a válaszért!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 10-én is!

Horoszkóp: Május 09., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 9-én is!

Horoszkóp: Május 7., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 7-én is!

Horoszkóp: Május 06., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 6-án is!

3 csillagjegy, aki zseniálisan manipulál

Meg fogsz lepődni, kik vannak a listán!

3 csillagjegy, akit a legkönnyebb átverni

Csekkold le, köztük vagy-e te is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 3-án is!

Horoszkóp: Május 2., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 2-án is!