2016.09.13.@ 00.09

Horoszkóp: Szeptember 13., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat szeptember 13-án is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp: Szeptember 13., Kedd

Kos: Évek után tudhatod meg, hogy valaki nagyon haragszik rád. Eddig titkolta, de most kiderül, és nem nagyon tudja kontrollálni a dühét. Teljesen más dolog kapcsán borul ki, de legalább végre tudjátok rendezni a problémát.

Bika: Egy fontoskodó családtag próbál beleavatkozni a szerelmi életedbe, de még ma állítsd le. Bármilyen nehéz is meggyőzni, kedvesen mondd meg, hogy ő lesz az első, akit megkérdezel, ha tanácsra lesz szükséged, de addig most egyedül szeretnél boldogulni.

Ikrek: Felkavar egy hír a régi szerelmeddel kapcsolatban. Nem is tudod hova tenni a fejleményeket, és az érzelmeidet, összezavar és tele van a fejed kérdésekkel a múltatokról. Végre megkaphatsz pár fontos infót, amitől tisztábban látsz majd.

Rák: Csak képzeltek a félelmeid, de nincs, aki erre rávilágítson, csak akkor jössz rá, hogy mennyire alaptalan, ha bebizonyítja paráid ellentéteid, szóval semmiképp ne tartsd magadban, hogy valamitől tartasz.

Oroszlán: Nehezen megy a munka, mert annyi változás van, hogy nem tudsz vele mit kezdeni. Álmodozol, elmélázol, mindenféle forgatókönyvek lebegnek a fejed felett, de ez mind csak elképzelt mozi, nem a valóság.

Szűz: Foggal-körömmel ragaszkodsz az állásodhoz, holott messze nem kapsz már annyit a munkádtól, amennyit szeretnél. Lehet, hogy állandóan tönkreteszi a programjaidat, nehezen találsz a melód miatt pasit, és azt gondolod, lehet, hogy majd megoldódik, pedig nem fog magától.

Mérleg: Félreértheted az egyik kollégádat, vagy a motivációját, és megbeszélés nélkül, olyan dolgokat feltételezel, ami teljesen nonszensz. Ha jó barát is, akkor megérdemel annyit, hogy beszélgessetek, nem?

Skorpió: Ma olyanokon is feldühödsz, amikről tudod, hogy nem kellene bosszankodni, de nem tudsz az érzelmeidnek parancsolni. Nagyon szélsőséges a hangulatod, vagy nagyon nevetsz, vagy bosszankodsz dühösen.

Nyilas: Nyilvánvalóan nem bírod a pasid egyik haverját, akivel ma megint konfliktusod lehet, viszont most beledumál a kapcsolatotok dolgaiba, amitől eddig távol tartotta magát. Ő generál problémákat, amikre egyáltalán nincs szükségetek, igaz?

Bak: Borulhatnak a karrierterveid, és ez egy pillanatra elkeserít, de még ma látsz kiutat. Rugalmasabbnak kellene lenned, és keresni az ideális megoldást, mert van, és nem is olyan bonyolult rátalálni, mint most gondolod.

Vízöntő: Az egyik barátod pocsék helyzetbe kerül, és csak azzal tudsz segíteni neki, hogy meghallgatod, de ha jól figyelsz, akkor beugorhat egy ötlet, hogy mivel tudnál neki kikerülni ebből a helyzetből.

Halak: Szeretnél megszabadulni egy régi rossz szokásodtól? Itt az idő, hogy búcsút mondj neki, és továbblépj. Lehet, hogy egyedül nem elég a motiváció, esetleg kereshetnél ehhez társakat is.

 

Címkék: bak bika halak horoszkóp ikrek kos mérleg napi horoszkóp nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Ezt árulja el rólad az aszcendensed

Ezt árulja el rólad az aszcendensed

Te tudod mi az aszcendens? Ha nem, most megtudhatod, és azt is, hogy mit mond rólad ez a jegy!

Horoszkóp: December 12., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat december 12-én is!

3 csillagjegy, akit kerülj el

Két perc alatt felidegesít egy baráti talin és néha kikerget a világból a szerelmedként, persze ha megtanulod kezelni, már semmi probléma, de nem lesz épp könnyű dolgod. Ez a top 3 csillagjegy, ha összeférhetetlenségről van szó!

Horoszkóp: December 06., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 6-án is!

Horoszkóp: December 05., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 5-én is!

Horoszkóp: December 4., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 4-én is!

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szexben ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 3-án is!

Ez a három csillagjegy a legokosabb

Csekkold le, hogy te is köztük vagy-e!

7 dolog, amit csak a nyilasok érthetnek

Néha igazi meg nem értett zseninek érzed magad? Ez még csak egy azok közül, amiket kizárólag egy igazi Nyilas tud csak átérezni.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 30-án is!

Horoszkóp: November 29., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 29-én is!

Horoszkóp: November 28., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 28-án is!

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szexben ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 26-án is!