2016.09.16.@ 00.09

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 16-án is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Kos:
Szingli: Csak sorolod magadban, miért is jó szinglinek leni, de valahogy nem hiszed el, nem vagy elég meggyőző, amikor egy buliba minden barátnőd a pasijával megy. Te viszont addig partizol, amíg akarsz, mert senki nem mondja azt, hogy indulni akar.
Párban: Szenvedélyes vita alakulhat ki köztetek, de elég gyorsan meg tudod győzni a barátodat, hogy fölöslegesen vitatkoztok, és akkor ő is lehiggad, de ehhez az kell, hogy te zárd le a konfliktust.

Bika:
Szingli: Kevesebbet bánkódsz a legutóbbi szakításod miatt, de azért még érzed, hogy nem tudtad teljesen lezárni? Ez egy hosszú folyamat, de minél jobban és intenzívebben lefoglalod magadat, annál könnyebb lesz.
Párban: Sokkal erősebb a szabadság iránti vágyad, mint kellene, sőt azon veszed észre magadat, hogy direkt a pasid nélkül szervezel programokat a hétvégére, biztosan jó ez így?

Ikrek:
Szingli: Egyre jobban tetszik egy srác, és minél inkább odavagy érte, annál kisebb lehetőséget látsz arra, hogy megismerjétek egymást. Ez csak félelem, izgalom, nem jelent semmit, keresd a lehetőségeket továbbra is!
Párban: Összeismerkedsz egy pasival, aki rögtön beindítja a fantáziádat, még akkor is, ha nagyon szereted a barátodat. Van ez így, de nem kell rögtön flörtölni is, csak mert megtetszett.

Rák:
Szingli: Nyilván fontosak a barátaid, de most inkább fókuszálj magadra. Pár dolgot végig kellene gondolnod, mi miért fontos neked vagy, hogy mire vágysz éppen. Nem jó, ha mások befolyásolnak, ha fontos döntés előtt állsz.
Párban: Mindenáron segíteni akarsz a pasidnak, olyan dolgokban is, amiben nincs rá szüksége. Bízz benne annyira, hogy megmondja, ha valamire szüksége van.

Oroszlán:
Szingli: Sokszor jelentkezik az exed? Akkor talán jobb lenne, ha te tartanád a távolságot, nem kell felkapnod neki mindig a telefont, rögtön válaszolni az üzeneteire, koptasd el végre ezt a kapcsolatot és a kommunikációt.
Párban: Ahogy mást akartok, te megsértődsz vagy bezárkózol, és nem beszéled meg, te mit szeretnél. Ezzel nem mész majd sokra, neked is jobb, ha elmondod, mi zavar.

Szűz:
Szingli: Soha nem késő igent mondani egy olyan randira, amit elsőre elutasítasz. Bármi közbejöhetett, meggondolhattad magad stb. Ne magyarázkodj, csak mondd azt, hogy meggondoltad magad.
Párban: Kevesebbet vagytok együtt mostanában? Akkor a hétvégén mindent be kell pótolnotok, lesz is rá alakalom, de egy kis átszervezést igényel majd a 0-24 órás együttlét.

Mérleg:
Szingli: Sokkal kíváncsibb vagy az új srácra, mint ahogy kimutatod, de ez jó is így. Érdekesebb, izgalmasabb lesz, ha szépen fokozatosan ismered meg.
Párban: A pasid nagyon romantikus hangulatban van, engedd neki, hogy ő szervezzen programot, és persze adj visszajelzést is, ha szuperül érezted magad hétvégén.

Skorpió:
Szingli: Úgy érezheted valami tündérmesében vagy, gondolsz valamire és hamarosan megvalósul, persze nem konkrétan úgy, ahogy elképzeled, de nagyon hasonló módon. Annyira misztikus, hogy magad sem hiszed el.
Párban: Kevesebbet kellene aggódnod azon, ha valami nem stimmel köztetek. Hagyd őt gondolkodni, emésztgesse, amikről beszélgettetek. Kell neki idő, hogy leülepedjen.

Nyilas:
Szingli: Van terved hétvégére? Mindegy is, mert felülírja valami teljesen váratlan fordulat. Nem bánod, ha a tervezettnél sokkal-sokkal izgalmasabb napok jönnek, ugye?
Párban: Felcsillan a szemed, amikor a pasid elmondja, szabit vesz ki, viszont akkor meg ideges lehetsz, amikor elmondja, hogy esetleg legénybúcsúra megy, a nagymamáját látogatja meg… Hagyj neki teret, persze ehhez most minden lelkierődre szükséged lesz.

Bak:
Szingli: Egyre több pletykát tudsz meg a volt pasidról, de szerencsére már nem érint meg, sőt ez a legfőbb jele annak, hogy rohamos tempóban felejtesz. Hurrá!
Párban: A sokáig rejtegetett titkok kerülnek középpontba – igen, a tiéd is! Olyan témákat érinthettek, ami nem biztos, hogy első hallásra majd jól esik, de utólag rájössz, hogy jobb tisztázni.

Vízöntő:
Szingli: Kellemesen telik a hétvégéd, nem túl fárasztó, viszont rengeteg szuper programot tudsz belesűríteni, amitől igazán tartalmas lesz. Olyan barátnőkre is jut időd, akikkel ritkán tudsz találkozni.
Párban: Mindig másokhoz hasonlítod magadat, ez egy plusz stressz teljesen feleslegesen. Mérd ahhoz magadat, amit magaddal szemben felállítottál, az a legfontosabb.

Halak:
Szingli: Alakítsd úgy a gondolataidat, ahogy neked építő, kellemes, és ne terheld magad a hétvégén hosszú távú tervezéssel. Annyi minden változik még a következő pár hónapban, hogy talán felesleges is.
Párban: Egy új társaságba keveredtek egy régi baráton keresztül, és ez a más hangulat, új embrek teljesen felpezsdítenek. Már szükségetek is volt egy kis változásra.

 

Címkék: bak bika halak horoszkóp ikrek kos mérleg napi horoszkóp nyilas oroszlán rák skorpió szerelmi horoszkóp szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Ezt árulja el rólad az aszcendensed

Ezt árulja el rólad az aszcendensed

Te tudod mi az aszcendens? Ha nem, most megtudhatod, és azt is, hogy mit mond rólad ez a jegy!

Horoszkóp: December 12., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat december 12-én is!

3 csillagjegy, akit kerülj el

Két perc alatt felidegesít egy baráti talin és néha kikerget a világból a szerelmedként, persze ha megtanulod kezelni, már semmi probléma, de nem lesz épp könnyű dolgod. Ez a top 3 csillagjegy, ha összeférhetetlenségről van szó!

Horoszkóp: December 06., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 6-án is!

Horoszkóp: December 05., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 5-én is!

Horoszkóp: December 4., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 4-én is!

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szexben ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 3-án is!

Ez a három csillagjegy a legokosabb

Csekkold le, hogy te is köztük vagy-e!

7 dolog, amit csak a nyilasok érthetnek

Néha igazi meg nem értett zseninek érzed magad? Ez még csak egy azok közül, amiket kizárólag egy igazi Nyilas tud csak átérezni.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 30-án is!

Horoszkóp: November 29., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 29-én is!

Horoszkóp: November 28., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 28-án is!

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szexben ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 26-án is!