2016.09.16.@ 00.09

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 16-án is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Kos:
Szingli: Csak sorolod magadban, miért is jó szinglinek leni, de valahogy nem hiszed el, nem vagy elég meggyőző, amikor egy buliba minden barátnőd a pasijával megy. Te viszont addig partizol, amíg akarsz, mert senki nem mondja azt, hogy indulni akar.
Párban: Szenvedélyes vita alakulhat ki köztetek, de elég gyorsan meg tudod győzni a barátodat, hogy fölöslegesen vitatkoztok, és akkor ő is lehiggad, de ehhez az kell, hogy te zárd le a konfliktust.

Bika:
Szingli: Kevesebbet bánkódsz a legutóbbi szakításod miatt, de azért még érzed, hogy nem tudtad teljesen lezárni? Ez egy hosszú folyamat, de minél jobban és intenzívebben lefoglalod magadat, annál könnyebb lesz.
Párban: Sokkal erősebb a szabadság iránti vágyad, mint kellene, sőt azon veszed észre magadat, hogy direkt a pasid nélkül szervezel programokat a hétvégére, biztosan jó ez így?

Ikrek:
Szingli: Egyre jobban tetszik egy srác, és minél inkább odavagy érte, annál kisebb lehetőséget látsz arra, hogy megismerjétek egymást. Ez csak félelem, izgalom, nem jelent semmit, keresd a lehetőségeket továbbra is!
Párban: Összeismerkedsz egy pasival, aki rögtön beindítja a fantáziádat, még akkor is, ha nagyon szereted a barátodat. Van ez így, de nem kell rögtön flörtölni is, csak mert megtetszett.

Rák:
Szingli: Nyilván fontosak a barátaid, de most inkább fókuszálj magadra. Pár dolgot végig kellene gondolnod, mi miért fontos neked vagy, hogy mire vágysz éppen. Nem jó, ha mások befolyásolnak, ha fontos döntés előtt állsz.
Párban: Mindenáron segíteni akarsz a pasidnak, olyan dolgokban is, amiben nincs rá szüksége. Bízz benne annyira, hogy megmondja, ha valamire szüksége van.

Oroszlán:
Szingli: Sokszor jelentkezik az exed? Akkor talán jobb lenne, ha te tartanád a távolságot, nem kell felkapnod neki mindig a telefont, rögtön válaszolni az üzeneteire, koptasd el végre ezt a kapcsolatot és a kommunikációt.
Párban: Ahogy mást akartok, te megsértődsz vagy bezárkózol, és nem beszéled meg, te mit szeretnél. Ezzel nem mész majd sokra, neked is jobb, ha elmondod, mi zavar.

Szűz:
Szingli: Soha nem késő igent mondani egy olyan randira, amit elsőre elutasítasz. Bármi közbejöhetett, meggondolhattad magad stb. Ne magyarázkodj, csak mondd azt, hogy meggondoltad magad.
Párban: Kevesebbet vagytok együtt mostanában? Akkor a hétvégén mindent be kell pótolnotok, lesz is rá alakalom, de egy kis átszervezést igényel majd a 0-24 órás együttlét.

Mérleg:
Szingli: Sokkal kíváncsibb vagy az új srácra, mint ahogy kimutatod, de ez jó is így. Érdekesebb, izgalmasabb lesz, ha szépen fokozatosan ismered meg.
Párban: A pasid nagyon romantikus hangulatban van, engedd neki, hogy ő szervezzen programot, és persze adj visszajelzést is, ha szuperül érezted magad hétvégén.

Skorpió:
Szingli: Úgy érezheted valami tündérmesében vagy, gondolsz valamire és hamarosan megvalósul, persze nem konkrétan úgy, ahogy elképzeled, de nagyon hasonló módon. Annyira misztikus, hogy magad sem hiszed el.
Párban: Kevesebbet kellene aggódnod azon, ha valami nem stimmel köztetek. Hagyd őt gondolkodni, emésztgesse, amikről beszélgettetek. Kell neki idő, hogy leülepedjen.

Nyilas:
Szingli: Van terved hétvégére? Mindegy is, mert felülírja valami teljesen váratlan fordulat. Nem bánod, ha a tervezettnél sokkal-sokkal izgalmasabb napok jönnek, ugye?
Párban: Felcsillan a szemed, amikor a pasid elmondja, szabit vesz ki, viszont akkor meg ideges lehetsz, amikor elmondja, hogy esetleg legénybúcsúra megy, a nagymamáját látogatja meg… Hagyj neki teret, persze ehhez most minden lelkierődre szükséged lesz.

Bak:
Szingli: Egyre több pletykát tudsz meg a volt pasidról, de szerencsére már nem érint meg, sőt ez a legfőbb jele annak, hogy rohamos tempóban felejtesz. Hurrá!
Párban: A sokáig rejtegetett titkok kerülnek középpontba – igen, a tiéd is! Olyan témákat érinthettek, ami nem biztos, hogy első hallásra majd jól esik, de utólag rájössz, hogy jobb tisztázni.

Vízöntő:
Szingli: Kellemesen telik a hétvégéd, nem túl fárasztó, viszont rengeteg szuper programot tudsz belesűríteni, amitől igazán tartalmas lesz. Olyan barátnőkre is jut időd, akikkel ritkán tudsz találkozni.
Párban: Mindig másokhoz hasonlítod magadat, ez egy plusz stressz teljesen feleslegesen. Mérd ahhoz magadat, amit magaddal szemben felállítottál, az a legfontosabb.

Halak:
Szingli: Alakítsd úgy a gondolataidat, ahogy neked építő, kellemes, és ne terheld magad a hétvégén hosszú távú tervezéssel. Annyi minden változik még a következő pár hónapban, hogy talán felesleges is.
Párban: Egy új társaságba keveredtek egy régi baráton keresztül, és ez a más hangulat, új embrek teljesen felpezsdítenek. Már szükségetek is volt egy kis változásra.

 

Címkék: bak bika halak horoszkóp ikrek kos mérleg napi horoszkóp nyilas oroszlán rák skorpió szerelmi horoszkóp szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Ezekből a csillagjegyekből lesznek a legjobb barátok

Ezekből a csillagjegyekből lesznek a legjobb barátok

Olvass tovább a legjobb BFF „alapanyagokért".

3 csillagjegy, akinek idén teljesül egy álma

Ha ezer éve küzdesz, hogy elérd a célod, akkor lehet végre a csillagok is az ügyed mellé állnak.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 17-én is!

Horoszkóp: Május 16., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 16-án is!

Ennyire vagy mérgező barát a csillagjegyed szerint

Mi a legrosszabb tulajdonságod a horoszkópod alapján? Olvass tovább a válaszért!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 10-én is!

Horoszkóp: Május 09., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 9-én is!

Horoszkóp: Május 7., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 7-én is!

Horoszkóp: Május 06., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 6-án is!

3 csillagjegy, aki zseniálisan manipulál

Meg fogsz lepődni, kik vannak a listán!

3 csillagjegy, akit a legkönnyebb átverni

Csekkold le, köztük vagy-e te is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 3-án is!

Horoszkóp: Május 2., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 2-án is!