2016.09.22.@ 00.09

Horoszkóp: Szeptember 22., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat szeptember 22-én is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp: Szeptember 22., Csütörtök

Kos: Szeretnél egy-két napot, amikor csak az elintéznivalókkal, a lakásoddal és hasonló hasznos dolgokkal tölthetsz, mert kezd beteríteni a káosz, és ezt nem igazán kedveled, igaz? Minden napra ossz be egy feladatot, egy hétig, így tuti behozod magad.

Bika: Az alvás a mindened, kétszer-háromszor annyi idő ma felébredned, mint máskor, valószínűleg nem aludtál mélyen, vagy megzavart valami, amire nem is emlékszel már… De nem baj, ma a kávé lesz a legjobb barátod – pár csészével!

Ikrek: Nem szeretsz kockáztatni, de ma kénytelen leszel, ettől pedig garantált a feszült alaphangulatod, amin tényleg csak pár erős baráti poén vagy a szerelmed kényeztetése segíthetne.

Rák: A szerelmi életedben akad egy kis zűr, egyszerűen van köztetek valami áthidalhatatlan akadály – illetve te gondolod csak úgy, hogy ez egy túl nagy fal, pedig simán megugorhatjátok, ha mindketten szeretnétek.

Oroszlán: Elfoglalt vagy, de kivételesen élvezed, hogy pörögsz, az életed többi részére már úgysem kell extra energiát fordítani, úgyhogy minden idődet a melódra fordíthatod. Kivételesen még ez is jól esik, fura, igaz?

Szűz: Ma nem megy a szabályok betartása, akkor sem, ha azokat a kereteket te szabtad magadnak. Ez egy ilyen nap, nem tudsz több helyre figyelni, de vezetés és munka közben azért nagyon koncentrálj!

Mérleg: Ahhoz, hogy higgadt maradj, meg kell találnod az egyensúlyt, legfőképpen magadban. Kitalálni olyan megnyugtató technikákat, amiket bármikor bevethetsz.

Skorpió: Lesz pár hivatalos ügyed, ami egyáltalán nem hiányzott, de most kénytelen leszel vele foglalkozni, ráadásul szakmai segítségre is szükségem lesz, hogy ne hibázz.

Nyilas: Az egyik barátnőd elég nagy magánéleti zűrben van, nem tud egyedül megbirkózni vele, és most szüksége lenne rád, a véleményedre, a támogatásodra, akár az is lehet, hogy pénzt kér kölcsön, vagy nálad aludna, de ezt biztosan ő is megtenné érted…

Bak: Fizikailag nem vagy topon, de ez sem veszi el a kedvedet attól, hogy sokat sportolj, este még kimozdulj, viszont ennek holnap lesz meg a kára, mi lenne, ha választanál a kemény edzés és a hajnalig tartó bulizás között?

Vízöntő: Kevesebbet költesz, de mégis irtó gyorsan fogy a pénzed? Van pár “láthatatlan” költség, amire nem figyelsz, például a napi 2-3 take away latte vagy amikor nem menüből választasz a céges étteremben, hanem extrákat kérsz ki…

Halak: Annyira jó passzban vagy, hogy magad sem hiszed el, hogy minden ilyen flottul megy körülötted. Azért a munkahelyeden ne híreszteld, hogy már délben mindennel készen vagy, mert akkor esélyes, hogy rád zúdítanak egy kis pluszmunkát.

Címkék: bak bika halak horoszkóp ikrek kos mérleg nyilas oroszlán rák sorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Július 23., Kedd

Horoszkóp: Július 23., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 23-án is!

Horoszkóp: Július 22., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 22-én is!

Az egyetlen csillagjegy, aki bárkit képes elcsábítani

Még azt is, aki épp boldog kapcsolatban van!

Ez a 3 legönzőbb csillagjegy

Csak magára tud gondolni és magasan ő nyerné a legnagyobb egó játékot? Ugye sejted, hogy ismét a csillagokban van elrejtve a magyarázat?

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 19-én is!

Horoszkóp: Július 18., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 18-án is!

Horoszkóp: Július 17., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 17-én is!

Horoszkóp: Július 16., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 16-án is!

Horoszkóp: Július 15., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 15-én is!

A tipikus hiba, amit mindig elkövetsz a csillagjegyed szerint

Nézd meg, hogyan javíthatsz a kapcsolataidon!

Horoszkóp: Június 26., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 26-án is!