2016.09.23.@ 06.09

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 23-án is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Kos:
Szingli: Nehezen tudod rávenni magadat, hogy kimozdulj otthonról? Akármilyen fáradt vagy az elmúlt héttől, gondolj arra, hogy akár ma is megismerkedhetsz a Nagy Ő-vel!
Párban: Talán nehéz időszakban vagytok, de ne azt nézd, mi az, ami már nincs meg a kapcsolatotokban, hanem, hogy mi léphet a helyére, lehet, hogy teljesen új dologra lenne szükséged.

Bika:
Szingli: Hétvégén lehetőséged lesz arra, hogy új barátokat gyűjts, rajtuk keresztül pedig sok helyes pasit ismerhetsz meg, úgyhogy cseppet sem fogod megbánni, ha új bandához csapódsz.
Párban: Olyan programokkal telik a következő pár nap, amit mindketten kedveltek és emiatt tökéletes lesz a harmónia – igen, az ágyban is egy hullámhosszon lesztek!

Ikrek:
Szingli: Egyből túlságosan kielemzed a srácot, amikor megismerkedtek, mintha minden azon múlna, mik voltak az első szavai. Inkább kérdezz meg tőle mindent, figyelj arra, amiket válaszol és hagyd jobban leülepedni magadban.
Párban: A veszekedéseitek sokszor amiatt alakulnak ki, mert azt gondolod, a pasid nem teljesen őszinte. De miért? Mert finoman fejezi ki magát? Nyugodtan értsd úgy, ahogy mondja!

Rák:
Szingli: A saját elvárásaid miatt mostanában sokkal többet foglalkoztál a karriereddel mint a magánéleteddel. Sokkal többet kéne szórakoznod, táncolnod, mint az irodában gubbasztani. A hétvégén húzz bele!
Párban: Hasonlóan érzékenyek vagytok ezekben a napokban, és emiatt hirtelen összekaphattok mindenféle apróságon. Rátok férne egy kis kikapcsolódás, hogy ellazuljatok.

Oroszlán:
Szingli: Előfordulhat, hogy lemondják a barátnőid azt a programot, amit mára terveztetek, de ne add fel! Győzd meg őket, hogy szombaton viszont muszáj mindent bepótolnotok.
Párban: A fiúd nem igazán megértő azzal kapcsolatban, hogy dolgozol hétvégén is, amikor hét közben is alig találkoztok. Legyél figyelmesebb és csak rá koncentrálj, amikor kettesben lesztek.

Szűz:
Szingli: Olyan viszonyba kezdesz belecsúszni, amii talán túl izgalmas, kicsit veszélyes, és ettől nagyon furcsa hétvégéd lesz. nem is tudod eldönteni, hogy ez neked jó-e vagy sem, talán kell majd pár nap, hogy rájöjj.
Párban: Egy necces téma vitát vált ki köztetek, eddig nem is sejtetted, hogy van olyan dolog, amiben ilyen különböző a véleményetek, igaz? De ez nem baj, sőt, igazán sok szenvedélyt visztek bele.

Mérleg:
Szingli: Sokszor megjátszod, hogy élvezed a szingliséget, pedig legbelül már nagyon unod, Csak nem akarod, hogy megsajnáljanak, de nem érdemes mást mutatni.
Párban: Egy elég kényes ügybe csöppenhettek sajnos, talán a baráti társaságotokban van nagy konfliktus, vagy szakított egy pár, de nem vonhatjátok ki magatokat sajnos.

Skorpió:
Szingli: Életedben először történhet meg, hogy a karriered és a magánéleted is szuper periódusba kerül. Már most hétvégén elkezdődik az őrület, készülj fel!
Párban: Nehezen alakult a szerelmetek a kezdetek kezdetén, és emiatt nagyon vigyázol most rá, mert úgy érezheted, hogy nagyon törékeny a szerelmetek. Azért éld meg őszintén, nem jó, ha mindig óvatos vagy.

Nyilas:
Szingli: Az egyik haverod bemutat valakinek, és azzal telik az egész hétvégéd, hogy azon agyalsz, hogyan és mikor találkozhatnátok újra. Hm, végre egy kis izgalom…
Párban: Családi zűrök miatt összekaphattok, távol kellene tartanotok ezt a kapcsolatotoktól, de persze ez nem könnyű. Ki kellene találnotok a határokat, ki mennyire avatkozik bele a másik családjának ügyeibe.

Bak:
Szingli: A rapid randizgatás nem az erősséged, mert zavarban vagy, nem találod a helyed, ugye? Nos, ezen a hétvégén még ez is szuperül alakul majd, mert irtó vicces sráccal találkozol.
Párban: Aktívan töltsétek a hétvégét – de ez nem csak az esti bulizásra vonatkozik. Kiránduljatok, sétáljatok, sportoljatok együtt napközben, mert ezek a közös programok segítenek abban is, hogy átbeszéljétek a hetet.

Vízöntő:
Szingli: A barátnőid mindenképp össze karnak hozni valakivel? Nyugi, ezúttal tényleg szuper jól választanak, mert dögös és szórakoztató a srác. Jól hangzik, ugye?
Párban: A féltékenység  nem kímél benneteket. Egyszer te kezded, máskor ő balhézik, hogy kikkel találkozik a másik. Mi ez a bizonytalanság?


Halak:
Szingli: Imádod a barátaidat, de mindig ugyanazokkal futsz össze a bulikban, kérdezősködj a többiektől, hol sportolnak, lesz-e céges bulijuk mostanában, ahova velük tarthatnál.
Párban: Sokkal izgalmasabb a viszonyotok, mint az utóbbi időszakban. A szerelmed rettenetesen szeretné, ha nem laposodna el a kapcsolatotok, ezt értékeld!

Címkék: bak bika halak horoszkóp ikrek kos mérleg nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízzöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Ezt tartogatja még 2020 számodra a horoszkópod szerint

Ezt tartogatja még 2020 számodra a horoszkópod szerint

Az évnek ugyanis még bőven nincs vége!

Horoszkóp: Október 1., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 1-jén is!

Horoszkóp: Szeptember 30., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 30-án is!

Horoszkóp: Szeptember 29., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 29-én is!

Csillagjegyek, akik sorsdöntő hírt kapnak a héten

Neked vajon mit üzennek a csillagok erre a hétre?

Horoszkóp: Szeptember 28., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 28-án is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 25-én is!

Horoszkóp:: Szeptember 24., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 24-én is!

Horoszkóp: Szeptember 23., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 23-án is!

Horoszkóp: Szeptember 22., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 22-én is!

3 csillagjegy, akinek fantasztikus hete lesz

A héten nekik minden összejön – kizárólag a szó legjobb értelmében!

Horoszkóp: Szeptember 21., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 21-én is!

Horoszkóp: Szeptember 14., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 14-én is!