2016.09.26.@ 00.09

Heti karrier horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a melóban a héten? Csekkold le nálunk a karrier horoszkópodat szeptember 26-án is!

Cosmopolitan.hu
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Heti karrier horoszkóp

Kos: Túl kemény vagy azokkal, akik nem úgy gondolkodnak, ahogy te. Rögtön leírod magadban azokat, akiknek más az értékrendje, mint neked, és nem adsz új esélyt, hogy jóban legyetek. A munkahelyeden vehetnéd lazábban, elvégre nem barátnőket gyűjtesz.

Bika: Kifinomult érzéked van ahhoz, hogy kiszedd másokból, mi a bajuk, és ők örömmel kiöntik a szívüket. Azért arra vigyázz, hogy mások problémáit ne vedd mindig a válladra, mert mindenkin nem tudsz segíteni.

Ikrek: Csökkentsd a közös programokat a kollégákkal, mert egyre kevésbé tudsz a munkádra koncentrálni, mostanában sokat halogatsz, nem készülsz el határidőre, és ez hosszú távon nem biztos, hogy jót tesz a karrierednek.

Rák: Igazi barátság alakult ki közted és egy kolléganőd között, de lehet, hogy neki jön egy olyan ajánlata, amit nem utasíthat vissza. Nehéz lesz megszokni a melót nélküle, de hamar találsz valakit, akivel bandázhatsz.

Oroszlán: A legkomolyabb dolgokat sem veszed komolyan, elvicceled, túl lazának tűnhetsz, és ez nem biztos, hogy a főnöködnek bejön. Picit mutasd meg, hogy igyekszel, nem csak bulizol.

Szűz: Minden pletykáról lemaradtál mostanában, ami eddig nem is zavart, de van olyan hír, ami téged is érint, illetve a munkádat. Most van időd utánajárni, mi igaz ebből, és akkor megnyugodhatsz.

Mérleg: Szeretnél kevesebbet dolgozni és többet a szerelmeddel, barátaiddal lenni? Egyelőre ez a hét még hajtós lesz, de utána jön egy nyugisabb időszak. Már csak pár napot kell kibírnod!

Skorpió: A nyugalom szigete vagy – a kollégáid tátott szájjal figyelnek, mert te vagy az örök harcos, aki nem nyugszik bele semmibe, aki mindig lázad, de most nincs miért és tényleg jól érzed magadat.

Nyilas: A kíváncsiság visz bele egy beszélgetésbe, és sokkal több alakul ki a végén, mint egy sima csevegés. Új ötleteket kapsz, megváltoznak a terveid a következő időszakra, rengeteg a motivációd.

Bak: Nehezen teszed túl magad az igazságtalanságon, teljesen elrontja a kedvedet, és nehezen térsz magadhoz. Az alapvetően pozitív szemléleted egy időre kihagy, de visszatér!

Vízöntő: Nem tudsz lépést tartani a többiekkel, de holnaptól megint rengeteg energiád lesz. Talán nem úgy sikerült a hétvégéd, ahogy tervezted, a pihenésre már nem maradt idő – néha kell ilyen pörgős hétvége is.

Halak: Olyan rutinnal és magabiztossággal végzed a munkádat, mint senki más, mégsem érzed, hogy te lennél a legjobb, és még van hova fejlődnöd. Legalább van célod, ami pörget, szükséged is lesz erre a pluszra a héten!

Címkék: bak bika halak horoszkóp ikrek karrier horoszkóp kos mérleg nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Heti szexhoroszkóp

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szexben ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 17-én is!

Horoszkóp: Szeptember 12., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 12-én is!

Így döntesz a nehéz helyzetekben a csillagjegyed szerint

Mindenki másképp reagál, ha válaszút elé érkezik, de ez a horoszkópodtól is függhet. Csekkold, neked mit ír!

Horoszkóp: Szeptember 6., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 6-án is!

Horoszkóp: Szeptember 5., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 5-én is!

Horoszkóp: Szeptember 4., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 4-én is!

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szexben ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 3-án is!

8 dolog, amit csak a Mérleg csillagjegyűek érthetnek

Szeptember végétől egy hónapon át a Mérleg jegyben születtetek ünnepelnek. Ha neked is ez a horoszkópod, biztosan ismerősek lesznek az alábbi szituk!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 31-én is!

Horoszkóp: Augusztus 30., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 30-án is!

Horoszkóp: Augusztus 29., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 29-én is!

Horoszkóp: Augusztus 28., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 28-án is!