2016.09.26.@ 00.09

Heti karrier horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a melóban a héten? Csekkold le nálunk a karrier horoszkópodat szeptember 26-án is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Heti karrier horoszkóp

Kos: Túl kemény vagy azokkal, akik nem úgy gondolkodnak, ahogy te. Rögtön leírod magadban azokat, akiknek más az értékrendje, mint neked, és nem adsz új esélyt, hogy jóban legyetek. A munkahelyeden vehetnéd lazábban, elvégre nem barátnőket gyűjtesz.

Bika: Kifinomult érzéked van ahhoz, hogy kiszedd másokból, mi a bajuk, és ők örömmel kiöntik a szívüket. Azért arra vigyázz, hogy mások problémáit ne vedd mindig a válladra, mert mindenkin nem tudsz segíteni.

Ikrek: Csökkentsd a közös programokat a kollégákkal, mert egyre kevésbé tudsz a munkádra koncentrálni, mostanában sokat halogatsz, nem készülsz el határidőre, és ez hosszú távon nem biztos, hogy jót tesz a karrierednek.

Rák: Igazi barátság alakult ki közted és egy kolléganőd között, de lehet, hogy neki jön egy olyan ajánlata, amit nem utasíthat vissza. Nehéz lesz megszokni a melót nélküle, de hamar találsz valakit, akivel bandázhatsz.

Oroszlán: A legkomolyabb dolgokat sem veszed komolyan, elvicceled, túl lazának tűnhetsz, és ez nem biztos, hogy a főnöködnek bejön. Picit mutasd meg, hogy igyekszel, nem csak bulizol.

Szűz: Minden pletykáról lemaradtál mostanában, ami eddig nem is zavart, de van olyan hír, ami téged is érint, illetve a munkádat. Most van időd utánajárni, mi igaz ebből, és akkor megnyugodhatsz.

Mérleg: Szeretnél kevesebbet dolgozni és többet a szerelmeddel, barátaiddal lenni? Egyelőre ez a hét még hajtós lesz, de utána jön egy nyugisabb időszak. Már csak pár napot kell kibírnod!

Skorpió: A nyugalom szigete vagy – a kollégáid tátott szájjal figyelnek, mert te vagy az örök harcos, aki nem nyugszik bele semmibe, aki mindig lázad, de most nincs miért és tényleg jól érzed magadat.

Nyilas: A kíváncsiság visz bele egy beszélgetésbe, és sokkal több alakul ki a végén, mint egy sima csevegés. Új ötleteket kapsz, megváltoznak a terveid a következő időszakra, rengeteg a motivációd.

Bak: Nehezen teszed túl magad az igazságtalanságon, teljesen elrontja a kedvedet, és nehezen térsz magadhoz. Az alapvetően pozitív szemléleted egy időre kihagy, de visszatér!

Vízöntő: Nem tudsz lépést tartani a többiekkel, de holnaptól megint rengeteg energiád lesz. Talán nem úgy sikerült a hétvégéd, ahogy tervezted, a pihenésre már nem maradt idő – néha kell ilyen pörgős hétvége is.

Halak: Olyan rutinnal és magabiztossággal végzed a munkádat, mint senki más, mégsem érzed, hogy te lennél a legjobb, és még van hova fejlődnöd. Legalább van célod, ami pörget, szükséged is lesz erre a pluszra a héten!

Címkék: bak bika halak horoszkóp ikrek karrier horoszkóp kos mérleg nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Ezt árulja el rólad az aszcendensed

Ezt árulja el rólad az aszcendensed

Te tudod mi az aszcendens? Ha nem, most megtudhatod, és azt is, hogy mit mond rólad ez a jegy!

Horoszkóp: December 12., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat december 12-én is!

3 csillagjegy, akit kerülj el

Két perc alatt felidegesít egy baráti talin és néha kikerget a világból a szerelmedként, persze ha megtanulod kezelni, már semmi probléma, de nem lesz épp könnyű dolgod. Ez a top 3 csillagjegy, ha összeférhetetlenségről van szó!

Horoszkóp: December 06., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 6-án is!

Horoszkóp: December 05., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 5-én is!

Horoszkóp: December 4., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 4-én is!

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szexben ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 3-án is!

Ez a három csillagjegy a legokosabb

Csekkold le, hogy te is köztük vagy-e!

7 dolog, amit csak a nyilasok érthetnek

Néha igazi meg nem értett zseninek érzed magad? Ez még csak egy azok közül, amiket kizárólag egy igazi Nyilas tud csak átérezni.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 30-án is!

Horoszkóp: November 29., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 29-én is!

Horoszkóp: November 28., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 28-án is!

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szexben ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 26-án is!