2016.09.28.@ 00.09

Horoszkóp: Szeptember 28., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat szeptember 28-án is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp: Szeptember 28., Szerda

Kos: Minden erőddel azon vagy, hogy ne te kezdeményezz vitát a párkapcsolatodban, de igazából nincs értelme elhallgatnod, ha valamivel problémád van. Persze nem hisztisen, de azért a pasid tudtára kellene adnod, ha valami nem stimmel.

Bika: Ez egy szuper napos és vidám szerda lesz! Meglepő, mert pont hét közepén szoktál leereszteni, kivételesen ez a legjobb formád a héten. Egyébként a hét második fele is kellemesen telik majd.

Ikrek: Nem szeretsz fölöslegesen dolgozni, de előfordulhat, hogy a ma délelőtti munkád a kukába kerül, nem a te hibádból, de azért rosszul esik, és nem ad jó alaphangulatot. Próbáld elhúzni az ebédszünetet és friss lendületet venni!

Rák: Hullámzó a hangulatod, de alapvetően jól érzed magadat, a stressz is elkerül a munkahelyeden, szóval egy szavad sem lehet, mégis van némi hiányérzeted egész nap. Egy szuper esti program kilendíthetne!

Oroszlán: Már csak számolod vissza a napokat a hétvégéig, mert valami olyan következik, amire már régóta készülsz. Az ezzel kapcsolatos ügyintézés pedig leköti az összes energiádat és figyelmedet.

Szűz: Annyi energiád van, hogy ha nem vezeted le, akkor feszült leszel. Tervezz egy kinti edzést, amíg nincs nagyon hideg, esetleg keményebb fitneszórát is kipróbálhatnál, ami után jót tenne a szaunázás is levezetésnek.

Mérleg: A féltékenységgel nem tudsz mit kezdeni, mindegy, hogy a magánéletedben vagy a karrieredben kerülsz szembe vele, számodra érthetetlen egy-egy ismerős kirohanása ellened. Ne magyarázkodj, és legyél türelmes velük.

Skorpió: Kényelmesen indul a napod, aztán egyre több minden zúdul majd a nyakadba, amitől egyre hevesebben reagálhatsz a kedves közeledésekre is. A leterheltséged miatt ne bánts másokat!

Nyilas: Kaotikus a mai nap, szinte követni sem tudod, mi után mit kell csinálnod, de egy-két kolléga és a család szerencsére emlékeztetnek arra, hogy mi a dolgod. Délután már alig várod, hogy ágyba kerülj, de semmit nem felejtesz el, ez is valami…

Bak: Fáradékony vagy, de mégis talpon maradsz, mert érdekelnek azok a dolgok, amivel ma foglalkoznod kell. Ráadásul kapsz egy kis segítséget is, ami felgyorsítja a melót, és rengeted időd marad magadra.

Vízöntő: Türelmetlenségből jeles – talán ez lesz ma a jellemző rád. Sietsz, és nem érted, hogy más miért nem, pedig lehet, hogy a másik is igyekszik, csak nem idegesíti magát. Hm, ugye belátod, hogy kicsit túlidegeskedned?!

Halak: Igazán mélyen érint az egyik rokonod vagy barátnőd problémája, de szerencsére találtok közösen egy megoldást, és nagyon jól esik a lelkednek, hogy tudsz segíteni. Azért próbáld kitisztítani a fejedet, hogy a saját életedre is koncentrálj.

Címkék: bak bika halak horoszkóp ikrek kos mérleg napi horoszkóp nyilas oroszlán rák skorpió szerelmi horoszkóp szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Szeptember 22., Kedd

Horoszkóp: Szeptember 22., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 22-én is!

3 csillagjegy, akinek fantasztikus hete lesz

A héten nekik minden összejön – kizárólag a szó legjobb értelmében!

Horoszkóp: Szeptember 21., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 21-én is!

Horoszkóp: Szeptember 14., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 14-én is!

Ez a csillagjegy a lelkitársad az aszcendensed szerint

Érdemes tudnod az aszcendesed, mert sokkal pontosabb képet kaphatsz arról, kivel meccselsz igazán.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 11-én is!

Melyik év a legfontosabb az életedben a csillagjegyed szerint?

Mutatjuk, mikor jönnek a legnagyobb változások az egyes csillagjegyek életében!

Horoszkóp: Szeptember 10., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 9-én is!

Horoszkóp: Szeptember 9., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 9-én is!

Horoszkóp: Szeptember 8., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 8-án is!

Horoszkóp: Szeptember 7., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 7-én is!