2016.09.30.@ 00.09

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 30-án is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Kos:
Szingli: Könnyebben szembenézel az egyedül töltött esték gondolatával, ha ilyenből csak egy vagy kettő van a héten, és hétvégén egy sem. Ugye úgy tervezed a következő napokat, hogy lesz bőven programod?
Párban: Szeretnél egy szabad napot, amikor beiktathatsz egy kis beauty-rituálét, vagy csak egész délután beszélgetsz a barátnőiddel? Jusson időd mindenre, a pasidra és a srácmentes időszakra is.

Bika:
Szingli: Nem muszáj kimozdulnod, de jót tenne. Rengeteg olyan gondolat kering a fejedben, amit jó lenne mással is kibeszélned, nem csak forgatni magadban és állandóan vissza-visszatérni rá egyedül.
Párban: Kevesebben volt időtök mozogni a héten? Akkor tartsatok autómentes hétvégét, amíg jó idő van. Mindenhova gyalog vagy biciklivel menjetek, jót fog tenni!

Ikrek:
Szingli: Ismeretlenül is bejelölgetnek és írogatnak neked pasik? Ne háborodj fel, inkább csekkold le őket, lehet, h valóban találkoztatok már, csak akkor nem figyeltél a nevére vagy, hogy ki a közös barátotok. Ne vesd el egyből a nyomulós fiúkat!
Párban: Kevesebben idegeskedtél a munkahelyeden, és így a hétköznapok elég nyugisan teltek, most viszont csapjatok bele a bulizásba, szervezzetek aktív programokat.

Rák:
Szingli: Gyerekes, de nagyon vidám fiúval ismerkedhetsz meg, aki az első pillanatban feldob majd, és érezni fogod végre azt, ami az utóbbi időben nagyon hiányzott: hogy végre valaki figyel rád.
Párban: Kínos csend, hirtelen hangulatváltások – ez várható, ha nem mész elébe, és nem próbálod meg megfejteni az okát, akkor nehéz hétvégétek lesz. De ha pozitívan nézed, jön 2 nap, amikor kibeszélgethetitek magatokat.

Oroszlán:
Szingli: Vágysz már egy normális randira, a romantikára, a bizsergésre, de eddig valahogy nem jött össze, még a legcukibb pasival sem. Most talán az olyan a srácok is megtalálnak, akik dögösek és komolyan vesznek.
Párban: A pasid megállás nélkül próbál levenni a lábadról, de valld be, ez egyáltalán nem könnyű, nehéz téged feldobni, de erről inkább te tehetsz és nem ő. Engedd el magad!

Szűz:
Szingli: A fáradtság a lelkiállapotodra sincs jó hatással, kell néha egy-egy este, amikor időben lefekszel, és nem hajnalig csevegsz a barátnőiddel, csak hogy ne legyél egyedül. Kipihenten minden szebbnek tűnik!
Párban: Sokszor csalódott vagy hétfőn, hogy nem használtátok ki eléggé a hétvégét, most vedd kezedbe a szervezést, de azért ne is tömd tele programokkal a weekendet, kell az ágyban lustálkodás is…

Mérleg:
Szingli: Még mindig véded a volt pasidat, akkor is, ha nem éppen tisztességesen viselkedett veled. Ne is agyalj már rajta sokat, mi történt anno, ha pedig véletlenül eszedbe jut, akkor tereld el a gondolatodat.
Párban: Felhozol olyan régi sérelmeket, ha összekaptok, amiknek már régen lejárt a szavatossága. Ha egyszer már megbocsátottál érte, akkor nem fair újra a fejéhez vágni. 

Skorpió:
Szingli: Feltölti, amikor egy időszakban több srác is flörtöl veled, de azt ne felejtsd el, ha ők észreveszik, hogy több vasat tartasz a tűzben, akkor az a srác, aki igazán tetszik, talán elmenekül.
Párban: Hihetetlen jó hangulatban telik majd a hétvégétek, rengeteg nevetéssel, örök emlékekkel. Átlendít titeket egy nehezebb időszakon, most egy jó periódus jön.

Nyilas:
Szingli: Néha fogalmad sincs, mit akar az a pasi, akivel mostanában ismerkedtél meg. Ne éld még bele magad, mert valójában ő sem tudja, mire vágyik. Tarts egy kis távolságot, hogy tudjon dönteni.
Párban: Mi a fontosabb, hogy igazad legyen, vagy hogy béke legyen köztetek? Nem kell teljesen feladnod magadat, de nem is kellene mindenből versenyt csinálni.

Bak:
Szingli: Elképesztő gyorsasággal szerethetsz bele az új srácba. Egy találkozás után már róla álmodozol, nem tudsz elszakadni a gépedtől, hogy nézd írt-e újra, vagy mit csinál éppen, szinte függő lettél, érzed?
Párban: Nem mindenben értetek egyet, de te ezt szinte a szerelmetek végének értelmezed. A legfontosabb, alapvető, az életeteket meghatározó kérdésekben hasonlóan gondolkodtok, ugye? Akkor ne parázz!

Vízöntő:
Szingli: Felforrósodik a levegő közted és egy régi ismerősöd között. Talán eddig is megvolt a szikra, de most lettetek egyszerre szabadok. Végre kezdődhet az igazi ismerkedés.
Párban: Nem tudsz kiigazodni a barátodon, pedig folyamatosan próbálkozol, hogy megértsd. Talán az a gond, hogy ő maga sem lát tisztán, nem érti az érzéseivel. Most időt kellene neki hagynod!


Halak:
Szingli: Egy viszony elején nem lehet egyből ultimátumot adni, ha valami nem stimmel a srác életvitelével, hobbijával, barátaival, akkor engedd el, nem érdemes már az elején harcolni.
Párban: Végre újra szerelmesnek érzed magad, ez nem azt jelenti, hogy az utóbbi időben nem szeretted eléggé a barátodat, de most megint az az igazán szuper, szenvedély van, ami az elején is megvolt köztetek.

Címkék: bak bika halak horoszkóp ikrek kos mérleg nyilas oroszlán rák skorpió szerelmi horoszkóp szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Ezt árulja el rólad az aszcendensed

Ezt árulja el rólad az aszcendensed

Te tudod mi az aszcendens? Ha nem, most megtudhatod, és azt is, hogy mit mond rólad ez a jegy!

Horoszkóp: December 12., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat december 12-én is!

3 csillagjegy, akit kerülj el

Két perc alatt felidegesít egy baráti talin és néha kikerget a világból a szerelmedként, persze ha megtanulod kezelni, már semmi probléma, de nem lesz épp könnyű dolgod. Ez a top 3 csillagjegy, ha összeférhetetlenségről van szó!

Horoszkóp: December 06., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 6-án is!

Horoszkóp: December 05., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 5-én is!

Horoszkóp: December 4., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 4-én is!

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szexben ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 3-án is!

Ez a három csillagjegy a legokosabb

Csekkold le, hogy te is köztük vagy-e!

7 dolog, amit csak a nyilasok érthetnek

Néha igazi meg nem értett zseninek érzed magad? Ez még csak egy azok közül, amiket kizárólag egy igazi Nyilas tud csak átérezni.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 30-án is!

Horoszkóp: November 29., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 29-én is!

Horoszkóp: November 28., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 28-án is!

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szexben ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 26-án is!