2016.09.30.@ 00.09

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 30-án is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Kos:
Szingli: Könnyebben szembenézel az egyedül töltött esték gondolatával, ha ilyenből csak egy vagy kettő van a héten, és hétvégén egy sem. Ugye úgy tervezed a következő napokat, hogy lesz bőven programod?
Párban: Szeretnél egy szabad napot, amikor beiktathatsz egy kis beauty-rituálét, vagy csak egész délután beszélgetsz a barátnőiddel? Jusson időd mindenre, a pasidra és a srácmentes időszakra is.

Bika:
Szingli: Nem muszáj kimozdulnod, de jót tenne. Rengeteg olyan gondolat kering a fejedben, amit jó lenne mással is kibeszélned, nem csak forgatni magadban és állandóan vissza-visszatérni rá egyedül.
Párban: Kevesebben volt időtök mozogni a héten? Akkor tartsatok autómentes hétvégét, amíg jó idő van. Mindenhova gyalog vagy biciklivel menjetek, jót fog tenni!

Ikrek:
Szingli: Ismeretlenül is bejelölgetnek és írogatnak neked pasik? Ne háborodj fel, inkább csekkold le őket, lehet, h valóban találkoztatok már, csak akkor nem figyeltél a nevére vagy, hogy ki a közös barátotok. Ne vesd el egyből a nyomulós fiúkat!
Párban: Kevesebben idegeskedtél a munkahelyeden, és így a hétköznapok elég nyugisan teltek, most viszont csapjatok bele a bulizásba, szervezzetek aktív programokat.

Rák:
Szingli: Gyerekes, de nagyon vidám fiúval ismerkedhetsz meg, aki az első pillanatban feldob majd, és érezni fogod végre azt, ami az utóbbi időben nagyon hiányzott: hogy végre valaki figyel rád.
Párban: Kínos csend, hirtelen hangulatváltások – ez várható, ha nem mész elébe, és nem próbálod meg megfejteni az okát, akkor nehéz hétvégétek lesz. De ha pozitívan nézed, jön 2 nap, amikor kibeszélgethetitek magatokat.

Oroszlán:
Szingli: Vágysz már egy normális randira, a romantikára, a bizsergésre, de eddig valahogy nem jött össze, még a legcukibb pasival sem. Most talán az olyan a srácok is megtalálnak, akik dögösek és komolyan vesznek.
Párban: A pasid megállás nélkül próbál levenni a lábadról, de valld be, ez egyáltalán nem könnyű, nehéz téged feldobni, de erről inkább te tehetsz és nem ő. Engedd el magad!

Szűz:
Szingli: A fáradtság a lelkiállapotodra sincs jó hatással, kell néha egy-egy este, amikor időben lefekszel, és nem hajnalig csevegsz a barátnőiddel, csak hogy ne legyél egyedül. Kipihenten minden szebbnek tűnik!
Párban: Sokszor csalódott vagy hétfőn, hogy nem használtátok ki eléggé a hétvégét, most vedd kezedbe a szervezést, de azért ne is tömd tele programokkal a weekendet, kell az ágyban lustálkodás is…

Mérleg:
Szingli: Még mindig véded a volt pasidat, akkor is, ha nem éppen tisztességesen viselkedett veled. Ne is agyalj már rajta sokat, mi történt anno, ha pedig véletlenül eszedbe jut, akkor tereld el a gondolatodat.
Párban: Felhozol olyan régi sérelmeket, ha összekaptok, amiknek már régen lejárt a szavatossága. Ha egyszer már megbocsátottál érte, akkor nem fair újra a fejéhez vágni. 

Skorpió:
Szingli: Feltölti, amikor egy időszakban több srác is flörtöl veled, de azt ne felejtsd el, ha ők észreveszik, hogy több vasat tartasz a tűzben, akkor az a srác, aki igazán tetszik, talán elmenekül.
Párban: Hihetetlen jó hangulatban telik majd a hétvégétek, rengeteg nevetéssel, örök emlékekkel. Átlendít titeket egy nehezebb időszakon, most egy jó periódus jön.

Nyilas:
Szingli: Néha fogalmad sincs, mit akar az a pasi, akivel mostanában ismerkedtél meg. Ne éld még bele magad, mert valójában ő sem tudja, mire vágyik. Tarts egy kis távolságot, hogy tudjon dönteni.
Párban: Mi a fontosabb, hogy igazad legyen, vagy hogy béke legyen köztetek? Nem kell teljesen feladnod magadat, de nem is kellene mindenből versenyt csinálni.

Bak:
Szingli: Elképesztő gyorsasággal szerethetsz bele az új srácba. Egy találkozás után már róla álmodozol, nem tudsz elszakadni a gépedtől, hogy nézd írt-e újra, vagy mit csinál éppen, szinte függő lettél, érzed?
Párban: Nem mindenben értetek egyet, de te ezt szinte a szerelmetek végének értelmezed. A legfontosabb, alapvető, az életeteket meghatározó kérdésekben hasonlóan gondolkodtok, ugye? Akkor ne parázz!

Vízöntő:
Szingli: Felforrósodik a levegő közted és egy régi ismerősöd között. Talán eddig is megvolt a szikra, de most lettetek egyszerre szabadok. Végre kezdődhet az igazi ismerkedés.
Párban: Nem tudsz kiigazodni a barátodon, pedig folyamatosan próbálkozol, hogy megértsd. Talán az a gond, hogy ő maga sem lát tisztán, nem érti az érzéseivel. Most időt kellene neki hagynod!


Halak:
Szingli: Egy viszony elején nem lehet egyből ultimátumot adni, ha valami nem stimmel a srác életvitelével, hobbijával, barátaival, akkor engedd el, nem érdemes már az elején harcolni.
Párban: Végre újra szerelmesnek érzed magad, ez nem azt jelenti, hogy az utóbbi időben nem szeretted eléggé a barátodat, de most megint az az igazán szuper, szenvedély van, ami az elején is megvolt köztetek.

Címkék: bak bika halak horoszkóp ikrek kos mérleg nyilas oroszlán rák skorpió szerelmi horoszkóp szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Csillagjegyek, akik sorsdöntő hírt kapnak a héten

Csillagjegyek, akik sorsdöntő hírt kapnak a héten

Neked vajon mit üzennek a csillagok erre a hétre?

Horoszkóp: Szeptember 28., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 28-án is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 25-én is!

Horoszkóp:: Szeptember 24., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 24-én is!

Horoszkóp: Szeptember 23., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 23-án is!

Horoszkóp: Szeptember 22., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 22-én is!

3 csillagjegy, akinek fantasztikus hete lesz

A héten nekik minden összejön – kizárólag a szó legjobb értelmében!

Horoszkóp: Szeptember 21., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 21-én is!

Horoszkóp: Szeptember 14., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 14-én is!

Ez a csillagjegy a lelkitársad az aszcendensed szerint

Érdemes tudnod az aszcendesed, mert sokkal pontosabb képet kaphatsz arról, kivel meccselsz igazán.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 11-én is!

Melyik év a legfontosabb az életedben a csillagjegyed szerint?

Mutatjuk, mikor jönnek a legnagyobb változások az egyes csillagjegyek életében!

Horoszkóp: Szeptember 10., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 9-én is!