2016.10.03.@ 00.10

Heti karrier horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a melóban a héten? Csekkold le nálunk a karrier horoszkópodat október 3-án is!

Cosmopolitan.hu
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Heti karrier horoszkóp

Kos: A következő háromhetes időszak most kezdődik el, intenzív lesz, és fárasztó, de szuper élményeket is tartogat. A karrieredben is lehetnek jó változások, amiket ki kell használnod.

Bika: Rengeteg remek ötleted lesz ma, amivel felkeltheted a főnököd érdeklődését, már csak arra kell figyelned, hogy a kollégáid is elfogadják az ötleteidet, illetve azt, hogy komoly vetélytárs vagy.

Ikrek: Az egyik munkatársad nem finomkodik a szavakkal, sajnos meg is bánthat, ami nem könnyíti meg a munkahelyi napokat majd, de idővel azért csillapodnak benned az indulatok, talán még ő is bocsánatot kér.

Rák: Kompromisszumot kötni egyáltalán nem könnyű, de ha végre sikerül, akkor magadra is büszke leszel. Annyira makacs vagy, hogy magadon is meglepődsz, ha engedni tudsz egy kicsit az elképzeléseidből.

Oroszlán: Állj meg egy pillanatra, és gondold át újra a hosszú távú terveidet! Muszáj figyelembe venned a változásokat, a saját új igényeidet, mert a régi elképzeléseid nem biztos, hogy jók lennének neked.

Szűz: Minden téren fel vagy töltődve, és készen állsz csomó új feladatra. Régen voltál ennyire motivált, és energikus, most kellene plusz melókat vállalnod, esetleg valami nagyon kihívás után nézned.

Mérleg: Néha teljesen kívülállónak érzed magadat a saját munkahelyeden, hiába vagy ott évek vagy hónapok óta. Talán nem vagy elég nyitott, kommunikatív vagy csak a munkára szorítkozol, ha valaki barátkozni szeretne veled.

Skorpió: Segítséget kérni nem gyengeség, pont, hogy elég erős vagy ahhoz, hogy belásd, valami nem megy egyedül és kész vagy tanulni, kérni. Te is megtennéd simán másért, nem igaz?

Nyilas: Sokkal produktívabb leszel, mint az utóbbi időben bármikor, ki tudod zárni a zavaró tényezőket, a stresszelő problémákat, a zajt és fontoskodó kollégákat. Ez aztán a profi hozzáállás!

Bak: Talán te leszel az egyetlen, aki a problémákban meglátja a pozitív dolgokat is. Ezzel elég nagy lökést adsz azoknak a kollégáknak, akik most elkeseredtek, motiválatlanok vagy unottak.

Vízöntő: Végre elmennek a sötét felhők a fejed fölül, de tulajdonképpen észre sem veszed. Még mindig úgy csinálsz, mintha a baj lenne, furcsa módon nehezen tudod elengedni még a problémákat is. Ints inkább búcsút nekik!

Halak: Amennyire lelkes voltál egy új projekt miatt, annyira fogy a türelmed és az energiád. Pedig most kéne egy utolsó lendületet venni, mert a nagyon nehéz perióduson már túl vagy.

Címkék: bak bika halak horoszkóp ikrek karrier horoszkóp kos mérleg nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár a pasidra ezen a héten? Olvasd le nálunk a horoszkópját július 16-án is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 13-án is!

Horoszkóp: Július 12., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 12-én is!

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár a pasidra ezen a héten? Olvasd le nálunk a horoszkópját július 9-én is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 6-án is!

Horoszkóp: Július 5., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 5-én is!

Horoszkóp: Július 4., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 4-én is!

Horoszkóp: Július 3., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 3-án is!

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár a pasidra ezen a héten? Olvasd le nálunk a horoszkópját július 2-án is!

Horoszkóp: Június 28., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 28-án is!

Horoszkóp: Május 27., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 27-én is!

Horoszkóp: Június 26., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 26-án is!

Így spórolj a csillagjegyed szerint

Nyáron a szokásosnál is könnyebb túlkölteni magad a rengeteg programlehetőség és cuki ruhák miatt. Viszont ha követed a csillagok tippjeit, többé nem nullázod le magad hó végére.