Heti karrier horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a melóban a héten? Csekkold le nálunk a karrier horoszkópodat október 3-án is!

2016.10.03. 00:10
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Heti karrier horoszkóp

Kos: A következő háromhetes időszak most kezdődik el, intenzív lesz, és fárasztó, de szuper élményeket is tartogat. A karrieredben is lehetnek jó változások, amiket ki kell használnod.

Bika: Rengeteg remek ötleted lesz ma, amivel felkeltheted a főnököd érdeklődését, már csak arra kell figyelned, hogy a kollégáid is elfogadják az ötleteidet, illetve azt, hogy komoly vetélytárs vagy.

Ikrek: Az egyik munkatársad nem finomkodik a szavakkal, sajnos meg is bánthat, ami nem könnyíti meg a munkahelyi napokat majd, de idővel azért csillapodnak benned az indulatok, talán még ő is bocsánatot kér.

Rák: Kompromisszumot kötni egyáltalán nem könnyű, de ha végre sikerül, akkor magadra is büszke leszel. Annyira makacs vagy, hogy magadon is meglepődsz, ha engedni tudsz egy kicsit az elképzeléseidből.

Oroszlán: Állj meg egy pillanatra, és gondold át újra a hosszú távú terveidet! Muszáj figyelembe venned a változásokat, a saját új igényeidet, mert a régi elképzeléseid nem biztos, hogy jók lennének neked.

Szűz: Minden téren fel vagy töltődve, és készen állsz csomó új feladatra. Régen voltál ennyire motivált, és energikus, most kellene plusz melókat vállalnod, esetleg valami nagyon kihívás után nézned.

Mérleg: Néha teljesen kívülállónak érzed magadat a saját munkahelyeden, hiába vagy ott évek vagy hónapok óta. Talán nem vagy elég nyitott, kommunikatív vagy csak a munkára szorítkozol, ha valaki barátkozni szeretne veled.

Skorpió: Segítséget kérni nem gyengeség, pont, hogy elég erős vagy ahhoz, hogy belásd, valami nem megy egyedül és kész vagy tanulni, kérni. Te is megtennéd simán másért, nem igaz?

Nyilas: Sokkal produktívabb leszel, mint az utóbbi időben bármikor, ki tudod zárni a zavaró tényezőket, a stresszelő problémákat, a zajt és fontoskodó kollégákat. Ez aztán a profi hozzáállás!

Bak: Talán te leszel az egyetlen, aki a problémákban meglátja a pozitív dolgokat is. Ezzel elég nagy lökést adsz azoknak a kollégáknak, akik most elkeseredtek, motiválatlanok vagy unottak.

Vízöntő: Végre elmennek a sötét felhők a fejed fölül, de tulajdonképpen észre sem veszed. Még mindig úgy csinálsz, mintha a baj lenne, furcsa módon nehezen tudod elengedni még a problémákat is. Ints inkább búcsút nekik!

Halak: Amennyire lelkes voltál egy új projekt miatt, annyira fogy a türelmed és az energiád. Pedig most kéne egy utolsó lendületet venni, mert a nagyon nehéz perióduson már túl vagy.

Címkék: bak bika halak horoszkóp ikrek karrier horoszkóp kos mérleg nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp, Június 22., Kedd

Horoszkóp, Június 22., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 22-én is!

4 csillagjegy, akinek óriási szerencsét hoz a Rák hava

Ezeknek a csillagjegyeknek nagyon sok szuper lehetőséget tartogat a június 22-én kezdődő Rák hava. Nézd meg, te köztük vagy-e!

Horoszkóp, Június 21., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 21-én is!

Ez a Netflix sorozat passzol hozzád a csillagjegyed alapján

A horoszkóp abban is segít, milyen sorozatot kell ledarálnod legközelebb a csillagjegyed alapján!

4 csillagjegy, aki még júniusban megtalálja az igazit

Romantikára felkészülni! A következő csillagjegyek izgalmas hónapra számíthatnak.

4 csillagjegy, akinek szerencsét hoz a hétvége

Szeretnéd tudni, te köztük vagy-e? Csekkold le gyorsan cikkünkben!

Ez a 3 csillagjegy azonnal kiszúrja a hazugságot

Ezek a csillagjegyek olyanok, mint az élő hazugságvizsgálók, egyszerűen képtelenség átverni őket!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 18-án is!

Horoszkóp, Június 17., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 17-én is!

Horoszkóp, Június 16., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 16-án is!

Horoszkóp, Június 15., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 15-én is!

4 csillagjegy, aki a végsőkig küzd egy kapcsolatért

Ezek a csillagjegyek kitartóak, elkötelezettek és az utolsó utáni pillanatig küzdenek a szerelmükért.

Horoszkóp, Június 14., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 14-én is!