Horoszkóp: Október 4., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat október 4-én is!

2016.10.04. 00:10
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp: Október 4., Kedd

Kos: Nehezen hozol döntéseket, ha lehet, ma ne is erőltesd. Hagyj magadnak elég időt, hogy átgondolhasd jobban a lehetőségeket. Akár több barátoddal is átbeszélhetnéd a következő napokban.

Bika: Ellenállásba ütközöl a párkapcsolatodban, a pasid nem mindenre bólint rá, amit szeretnél, ráadásul sokkal racionálisabb, mint ebben a helyzetben szeretnéd.

Ikrek: Ha túl nagy a nyomás, dobd fel a napodat valamivel, amit nagyon szeretsz. Ez az a nap, amikor rád fér a kedvenc édességed, a legtutibb új mozifilm vagy egy illóolajos arcmasszázs

Rák: Beleragadtál egy régi rutinba, ami nem biztos, hogy most jó lépés. Muszáj megtalálnod egy új megoldást, ami hosszú távon működhetne, ha éppen ma nem jut eszedbe jobb, akkor azért ne kapkodd el!

Oroszlán: Ma meg kell küzdened pár önző és korlátolt ismerőssel, akik akadályoznak a munkádban vagy csak bosszant a hozzáállásuk bizonyos témákhoz, amik neked fontosak. Legyél azért egyértelmű és korrekt velük!

Szűz: Hűha, ma hiába vagy kedves és segítőkész, másnak ez sem elég, nem tudod elfogadni, igaz? Ne görcsölj ezen, most nem tudsz tenni ellene, maradj ilyen nyitott és figyelmes!

Mérleg: Ne pazarold a figyelmedet, energiádat olyanra, aki nem érdemli meg, persze ezt nehéz mérlegelni, de amikor azt érzed, hogy csak lehúz, elszívja az energiádat, akkor lépj tovább.

Skorpió: Ami ma elsőre nem hangzik jól, az másodjára sem lesz fényesebb. Barátkozz meg vele, de hozd ki az ügyből a legjobbat, és gondolj rá úgy, mintha nem okozna gondot.

Nyilas: Mondd ki, amit gondolsz! Ez gyorsíthatja meg és egyszerűsítheti le legjobban a folyamatokat, erre gondolj, amikor próbálod rávenni magadat, hogy kimond az igazit.

Bak: Meg van az a képességed, hogy megváltoztasd mások gondolkodását vagy legalábbis ebben az esetben a véleményét. Valahogy ráérzel, hogy mivel lehetne hatni rá, ezt a képességedet máskor is kamatoztathatnád.

Vízöntő: Fontos bejelentések napja ez, és alig várod, hogy megoszthasd másokkal is, amikről tudsz. Azért csak óvatosan a infókkal, fogalmazz pontosan, nehogy félreértés legyen belőle.

Halak: Nehéz beismerni, de tényleg néha a szüleidre kellene hallgatnod, de ha bizonytalan vagy, akkor másnak is kérd ki a véleményét. Egy tuti, a szüleid direkt nem akarnának neked rosszat…

Címkék: bak bika halak horoszkóp ikrek kos mérleg napi horoszkóp nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 25-én is!

Horoszkóp, Június 24., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 24-én is!

Horoszkóp, Június 23., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 23-án is!

Horoszkóp, Június 22., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 22-én is!

4 csillagjegy, akinek óriási szerencsét hoz a Rák hava

Ezeknek a csillagjegyeknek nagyon sok szuper lehetőséget tartogat a június 22-én kezdődő Rák hava. Nézd meg, te köztük vagy-e!

Horoszkóp, Június 21., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 21-én is!

Ez a Netflix sorozat passzol hozzád a csillagjegyed alapján

A horoszkóp abban is segít, milyen sorozatot kell ledarálnod legközelebb a csillagjegyed alapján!

4 csillagjegy, aki még júniusban megtalálja az igazit

Romantikára felkészülni! A következő csillagjegyek izgalmas hónapra számíthatnak.

4 csillagjegy, akinek szerencsét hoz a hétvége

Szeretnéd tudni, te köztük vagy-e? Csekkold le gyorsan cikkünkben!

Ez a 3 csillagjegy azonnal kiszúrja a hazugságot

Ezek a csillagjegyek olyanok, mint az élő hazugságvizsgálók, egyszerűen képtelenség átverni őket!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 18-án is!

Horoszkóp, Június 17., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 17-én is!

Horoszkóp, Június 16., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 16-án is!