2016.10.04.@ 00.10

Horoszkóp: Október 4., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat október 4-én is!

Cosmopolitan.hu
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp: Október 4., Kedd

Kos: Nehezen hozol döntéseket, ha lehet, ma ne is erőltesd. Hagyj magadnak elég időt, hogy átgondolhasd jobban a lehetőségeket. Akár több barátoddal is átbeszélhetnéd a következő napokban.

Bika: Ellenállásba ütközöl a párkapcsolatodban, a pasid nem mindenre bólint rá, amit szeretnél, ráadásul sokkal racionálisabb, mint ebben a helyzetben szeretnéd.

Ikrek: Ha túl nagy a nyomás, dobd fel a napodat valamivel, amit nagyon szeretsz. Ez az a nap, amikor rád fér a kedvenc édességed, a legtutibb új mozifilm vagy egy illóolajos arcmasszázs

Rák: Beleragadtál egy régi rutinba, ami nem biztos, hogy most jó lépés. Muszáj megtalálnod egy új megoldást, ami hosszú távon működhetne, ha éppen ma nem jut eszedbe jobb, akkor azért ne kapkodd el!

Oroszlán: Ma meg kell küzdened pár önző és korlátolt ismerőssel, akik akadályoznak a munkádban vagy csak bosszant a hozzáállásuk bizonyos témákhoz, amik neked fontosak. Legyél azért egyértelmű és korrekt velük!

Szűz: Hűha, ma hiába vagy kedves és segítőkész, másnak ez sem elég, nem tudod elfogadni, igaz? Ne görcsölj ezen, most nem tudsz tenni ellene, maradj ilyen nyitott és figyelmes!

Mérleg: Ne pazarold a figyelmedet, energiádat olyanra, aki nem érdemli meg, persze ezt nehéz mérlegelni, de amikor azt érzed, hogy csak lehúz, elszívja az energiádat, akkor lépj tovább.

Skorpió: Ami ma elsőre nem hangzik jól, az másodjára sem lesz fényesebb. Barátkozz meg vele, de hozd ki az ügyből a legjobbat, és gondolj rá úgy, mintha nem okozna gondot.

Nyilas: Mondd ki, amit gondolsz! Ez gyorsíthatja meg és egyszerűsítheti le legjobban a folyamatokat, erre gondolj, amikor próbálod rávenni magadat, hogy kimond az igazit.

Bak: Meg van az a képességed, hogy megváltoztasd mások gondolkodását vagy legalábbis ebben az esetben a véleményét. Valahogy ráérzel, hogy mivel lehetne hatni rá, ezt a képességedet máskor is kamatoztathatnád.

Vízöntő: Fontos bejelentések napja ez, és alig várod, hogy megoszthasd másokkal is, amikről tudsz. Azért csak óvatosan a infókkal, fogalmazz pontosan, nehogy félreértés legyen belőle.

Halak: Nehéz beismerni, de tényleg néha a szüleidre kellene hallgatnod, de ha bizonytalan vagy, akkor másnak is kérd ki a véleményét. Egy tuti, a szüleid direkt nem akarnának neked rosszat…

Címkék: bak bika halak horoszkóp ikrek kos mérleg napi horoszkóp nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Május 22., Kedd

Horoszkóp: Május 22., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 22-én is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 18-án is!

Horoszkóp: Május 17., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 17-én is!

Horoszkóp: Május 16., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 16-án is!

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár a pasidra ezen a héten? Olvasd le nálunk a horoszkópját május 14-én is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 11-én is!

Horoszkóp: Május 10., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 10-én is!

Horoszkóp: Május 8., Kedd

Kos: Ha nem próbálsz meg uralkodni az indulataidon, csúnya vitába keveredhetsz a pasiddal, ami akár több napig tarthat. Ugye ezt te sem akarod?

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár a pasidra ezen a héten? Olvasd le nálunk a horoszkópját május 7-én is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 4-én is!

Horoszkóp: Május 3., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 3-án is!

Horoszkóp: Május 2., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 2-án is!