2016.10.07.@ 00.10

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 7-én is!

Cosmopolitan.hu
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Kos:
Szingli: Intenzíven élsz meg mindent, nem tudod túltenni magad bizonyos helyzeteket. Régi érzések is felerősödhetnek benned, a jóknak örülj, a rosszakat zárd el magadban mélyre.
Párban: Minden egyes nap örülsz, hogy olyan a pasid, amilyen, és ebből egy icipici veszekedés sem tud kizökkenteni. Harmóniában vagytok, ez a hétvége alkalmas arra, hogy hosszú távú tervekről megbeszélgessetek.

Bika:
Szingli: Semmi nem tud kizökkenteni a lelki egyensúlyodból. Egyedül is jól érzed magadat, de a barátnőiddel még szuperebbül, úgyhogy azért ne maradj otthon túl sokat a hétvégén.
Párban: Senki más nem ért meg annyira, mint a barátod, mindig jó ötleteket ad, ha rossz napod van, akkor felvidít, most is teljes kényeztetésben lesz részed. Gondolkozhatsz, hogyan viszonozd majd!

Ikrek:
Szingli: Ha éppen megismerkedtél valakivel, a titkolózás a legrosszabb, amit tehetsz. Őszintének és nyíltnak kellene lenned, ha nagyon odavagy érte. Talán nehéz átlépni ezt a határt, de utána felszabadultabb leszel.
Párban: Bosszant pár apróság a pasidban? Most ne vegyél róla tudomást, ne fújd fel, nem éri meg fölösleges harcokba belemenni, inkább élvezzétek a hétvége szabadságát.

Rák:
Szingli: Talán végre a kiszemelted rászánja magát, hogy elhívjon randizni. Eddig bizonyosságot akart és erőt gyűjtött, hogy ne süljön fel, de majd meglátod, hogy megérte várni.
Párban: Az együttéléssel járó problémák kiütközhetnek, nem lesz egyszerű manőverezni a te igényeid és a pasidé mentén. Egyszerűen legyél nagyvonalú, ha meg felhúzod magad, akkor vonulj el egy pár órára egyedül.

Oroszlán:
Szingli: Végre megismerkedhetsz egy olyan fiúval, aki sok idő után felkelti az érdeklődésedet, úgy érzed, minden megvan benne, amit keresel, amire vágynál egy párkapcsolatban. Ne halogasd sokáig az első randit!
Párban: A pasid a nyugalomra és kényelemre szavaz, te meg aktív programokra vágynál? Akkor ez lesz az a hétvége, amikor külön programokat kellene szervezned.

Szűz:
Szingli: Hoppá, valaki újra felbukkan az életedben, akiről régóta nem is hallottál, de valahogy mégsem örülsz neki tiszta szívből. Ha teher neked, akkor már most zárd le ezt a viszonyt.
Párban: Bármilyen problémád van a magánéletedben, egyelőre ne oszd meg mással, lehet, hogy a barátodat bántaná, ha kibeszélnéd. Ha bizonytalan vagy, akkor a pasiddal próbáld első körben megbeszélni.

Mérleg:
Szingli: Nem biztos, hogy a hétvégi meló jót tenne neked (persze, ha muszáj, akkor muszáj). Túl nagy rajtad a nyomás, és amikor kikapcsolódnál, akkor sem offolsz igazán, csak lézengsz, agyalsz, nincs időd elmélyülni. Adj magadnak szabit!
Párban: Ha mostanában sok nézeteltérés volt köztetek, akkor ez a hétvége alkalmas arra, hogy kibéküljetek, romantikázzatok, így közelebb kerültök egymáshoz újra. Az oltári nagy bulikat most halasszátok későbbre.

Skorpió:
Szingli: Végre olyan jó passzban leszel, hogy kezded másképp látni az eddigi párkapcsolati problémáidat, végre túlteszed magadat a régi csalódásokon.
Párban: Túlságosan szenvedélyesen fejezed ki magadat, és ebből könnyen félreértés lehet köztetek. Máshogy add ki magadból a feszkót, mondjuk egy kis hancúrozás sokkal jobb, mint a veszekedés, igaz?

Nyilas:
Szingli: Erős érzelmeket vált ki belőled még egy reklám is, nemhogy egy érzelmes, megható mozi, szóval a hétvégén inkább vígjátékokat, vicces sorozatokat nézz, hogy ne sírás legyen a vége.
Párban: Ami neked jól esik, a barátodnak teher lehet. Ami neked poénos, a pasidnak bosszantó…Oké, most nem vagytok egymásra hangolva, de ez ellen most nem sokat tudtok tenni sajnos. Egyszerűbb, ha rákérdezel, mihez lenne kedve.

Bak:
Szingli: Annyira vágysz már a romantikára, hogy bármit megtennél egy randiért, hogy egy srác teljesen odáig legyen érted. De tényleg pazarolnád az idődet olyanra, aki nem is annyira érdekel?
Párban: Minden nap rengeteg energiával kelsz, sok tervet szövögetsz egyszerre, csak erről nem szólsz a barátodnak, ő pedig lehet, hogy mást szeretne. Ne felejts el egyeztetni vele!

Vízöntő:
Szingli: Képbe kerül egy srác, aki nagyon hasonlít az egyik exedre, sőt, talán lehet, hogy pont az tetszik benne, hogy olyan, mint ő? Ezt nem ártana letisztázni magadban!
Párban: Az egyik haverotok miatt összekaphattok, de gyorsan túl lesztek ezen a drámán, nem lovald te sem bele magad túlságosan.

Halak:
Szingli: Véletlenek, végzet, lelki társ  – eddig valahogy így közelítetted meg a párkeresés problémáját, de most rádöbbensz, hogy a leghétköznapibb helyzetben is felbukkanhat az Igazi.
Párban: Végre olyan hétvégéd lesz, amire mindig is vágytál! Egyszerre izgalmas, mégis kiszámítható, romantikus, de nem csöpögősen. Nagyon feltölt ez a pár nap téged is, de a barátodnak sem lesz oka panaszra.

Címkék: bak bika halak horoszkóp ikrek kos mérleg nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Március 20., Kedd

Horoszkóp: Március 20., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben és a melóban? Csekkold le nálunk a horoszkópodat március 20-án is!

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár a pasidra ezen a héten? Olvasd le nálunk a horoszkópját március 19-én is!

Horoszkóp: Március 14., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben és a melóban? Csekkold le nálunk a horoszkópodat március 14-én is!

Horoszkóp: Március 13., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben és a melóban? Csekkold le nálunk a horoszkópodat március 13-án is!

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár a pasidra ezen a héten? Olvasd le nálunk a horoszkópját március 5-én is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat március 9-én is!

Horoszkóp: Március 8., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat március 8-án is!

Horoszkóp: Március 7., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat március 7-én is!

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár a pasidra ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópját március 5-én is!

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár a pasidra ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópját március 5-én is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat március 2-án is!

Horoszkóp: Március 1., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat március 1-jén is!

Horoszkóp: Február 28., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat február 28-án is!