2016.10.11.@ 00.10

Horoszkóp: Október 11., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat október 11-én is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp: Október 11., Kedd

Kos: Olyan vidám vagy, hogy semmi nem tudja elrontani a kedvedet. Sőt, még a rossz hírek sem hatnak rád, vagy legalábbis megpróbálod abban is meglátni a jót. 

Bika: Sokkal többet kell most beletenned a kapcsolatodba, nem elég, ha csak úgy vagytok egymás mellett. Lehet, hogy a barátodnak támogatásra, törődésre lenne szüksége, mint máskor.

Ikrek: Sokat aggódsz mostanában a pénzügyeid miatt? Itt az idő, hogy utánajárj, mit kellene tenned, vagy min kellene változtatnod. Talán ma gyorsabban találnál megoldást!

Rák: Mindig sok idő telik el a tervezés és a cselekvés között. Vagy a kivitelezéshez nincs elég erőd, vagy a megijedsz a buktatóktól. Mielőtt beleugrasz egy új projektbe, gyűjts erőt, keress jobb motivációkat.

Oroszlán: Nem szereted, ha nem a te kezedben van az irányítás, pedig most kénytelen leszel elfogadni, hogy más irányít, mert ráadásul te is jobban jársz majd így.

Szűz: Laza napod lesz, még spontán meghívásokat is kapsz, ahol jókat nevetsz, szakmai vitákban is részt vehetsz, szóval szuperül érzed magad ebben a pezsgésben.

Mérleg: Az ösztöneid azt súgják, vigyázz valakivel? Akkor jobb, ha hallgatsz a megérzéseidre, mert valóban nem teljesen egyenes veled az az illető. Nem kell ellenségesen viselkedned, elég, ha tartod a távolságot!

Skorpió: Ne várj túl sokáig, és ne halogass! Ragadd meg a lehetőségeket, mert elszalaszthatod, ha sokáig dilemmázol. Olyan lehetőséget kaphatsz, ami nem jön mindennap.

Nyilas: Nehezen tudod kifejezni magadat, mert túl sok dolog jár a fejedben. Rengeteg emlék, érzelem, pletyka kering a fejedben és ezeknek kell helyet találnod.

Bak: Bár a feltételek nem a legjobbak, mégis imádod a helyzetedet. Élvezed, hogy küzdened kell a jobbért, hogy bebizonyítsd, megérdemled a változást. 

Vízöntő: Nagy változások vannak a környezetedben, ami téged is sok mindenre megtanít. Az ismerőseid külföldre költöznek, munkát váltanak, továbbtanulnak, te meg csak szemlélődsz, de csak idő kérdése, mikor lépsz.

Halak: Olyan ismerősöd keres meg, akivel sohasem volt szoros a kapcsolatod, most mégis fontos neki, hogy találkozzatok. Tartozol neki annyival, hogy meghallgatod, neked is jól esne ellenkező esetben.

Címkék: bak bika halak horoszkóp ikrek kos mérleg nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat március 22-én is!

Horoszkóp: Március 21., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat március 21-én is!

Ilyen apa lesz a pasid a csillagjegye alapján

Úgy érzed, megtaláltad az igazit, de kíváncsi vagy arra, hogy vajon jó szülő lenne belőle, ha a gyerekvállalásra kerül a sor? A csillagok megsúgják neked!

Horoszkóp: Március 20., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat március 20-án is!

Horoszkóp: Március 19., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat március 19-én is!

Horoszkóp: Március 18., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat március 18-án is!

Ez a célod az életben a csillagjegyed szerint

Tanácstalan vagy abban, hogy merre indulj? Ne aggódj, a csillagok ebben is tudnak segíteni!

Ilyen barát vagy a horoszkópod szerint

Kihallgattuk a csillagokat, hogy kiderüljön, pályázhatsz-e az év BFF díjra.

Ez a legnagyobb gond a kapcsolatodban a csillagjegyed szerint

Nincs minden veszve, ha kicsit döcögősre váltott a kapcsolatod. A horoszkópod elárulja, mire figyelj oda, hogy minden jól menjen köztetek.

Ezt a pasit kerüld el a horoszkópod szerint

Valami nem stimmel a sráccal? Csekkold gyorsan a csillagjegyét, mert lehet az égiek vétózzák a románcot.

Horoszkóp: Március 14., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat március 14-én is!

Horoszkóp: Március 13., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat március 13-án is!

Horoszkóp: Március 11., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat március 11-én is!