Horoszkóp: Október 11., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat október 11-én is!

2016.10.11. 00:10
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp: Október 11., Kedd

Kos: Olyan vidám vagy, hogy semmi nem tudja elrontani a kedvedet. Sőt, még a rossz hírek sem hatnak rád, vagy legalábbis megpróbálod abban is meglátni a jót. 

Bika: Sokkal többet kell most beletenned a kapcsolatodba, nem elég, ha csak úgy vagytok egymás mellett. Lehet, hogy a barátodnak támogatásra, törődésre lenne szüksége, mint máskor.

Ikrek: Sokat aggódsz mostanában a pénzügyeid miatt? Itt az idő, hogy utánajárj, mit kellene tenned, vagy min kellene változtatnod. Talán ma gyorsabban találnál megoldást!

Rák: Mindig sok idő telik el a tervezés és a cselekvés között. Vagy a kivitelezéshez nincs elég erőd, vagy a megijedsz a buktatóktól. Mielőtt beleugrasz egy új projektbe, gyűjts erőt, keress jobb motivációkat.

Oroszlán: Nem szereted, ha nem a te kezedben van az irányítás, pedig most kénytelen leszel elfogadni, hogy más irányít, mert ráadásul te is jobban jársz majd így.

Szűz: Laza napod lesz, még spontán meghívásokat is kapsz, ahol jókat nevetsz, szakmai vitákban is részt vehetsz, szóval szuperül érzed magad ebben a pezsgésben.

Mérleg: Az ösztöneid azt súgják, vigyázz valakivel? Akkor jobb, ha hallgatsz a megérzéseidre, mert valóban nem teljesen egyenes veled az az illető. Nem kell ellenségesen viselkedned, elég, ha tartod a távolságot!

Skorpió: Ne várj túl sokáig, és ne halogass! Ragadd meg a lehetőségeket, mert elszalaszthatod, ha sokáig dilemmázol. Olyan lehetőséget kaphatsz, ami nem jön mindennap.

Nyilas: Nehezen tudod kifejezni magadat, mert túl sok dolog jár a fejedben. Rengeteg emlék, érzelem, pletyka kering a fejedben és ezeknek kell helyet találnod.

Bak: Bár a feltételek nem a legjobbak, mégis imádod a helyzetedet. Élvezed, hogy küzdened kell a jobbért, hogy bebizonyítsd, megérdemled a változást. 

Vízöntő: Nagy változások vannak a környezetedben, ami téged is sok mindenre megtanít. Az ismerőseid külföldre költöznek, munkát váltanak, továbbtanulnak, te meg csak szemlélődsz, de csak idő kérdése, mikor lépsz.

Halak: Olyan ismerősöd keres meg, akivel sohasem volt szoros a kapcsolatod, most mégis fontos neki, hogy találkozzatok. Tartozol neki annyival, hogy meghallgatod, neked is jól esne ellenkező esetben.

Címkék: bak bika halak horoszkóp ikrek kos mérleg nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp, Június 22., Kedd

Horoszkóp, Június 22., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 22-én is!

4 csillagjegy, akinek óriási szerencsét hoz a Rák hava

Ezeknek a csillagjegyeknek nagyon sok szuper lehetőséget tartogat a június 22-én kezdődő Rák hava. Nézd meg, te köztük vagy-e!

Horoszkóp, Június 21., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 21-én is!

Ez a Netflix sorozat passzol hozzád a csillagjegyed alapján

A horoszkóp abban is segít, milyen sorozatot kell ledarálnod legközelebb a csillagjegyed alapján!

4 csillagjegy, aki még júniusban megtalálja az igazit

Romantikára felkészülni! A következő csillagjegyek izgalmas hónapra számíthatnak.

4 csillagjegy, akinek szerencsét hoz a hétvége

Szeretnéd tudni, te köztük vagy-e? Csekkold le gyorsan cikkünkben!

Ez a 3 csillagjegy azonnal kiszúrja a hazugságot

Ezek a csillagjegyek olyanok, mint az élő hazugságvizsgálók, egyszerűen képtelenség átverni őket!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 18-án is!

Horoszkóp, Június 17., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 17-én is!

Horoszkóp, Június 16., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 16-án is!

Horoszkóp, Június 15., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 15-én is!

4 csillagjegy, aki a végsőkig küzd egy kapcsolatért

Ezek a csillagjegyek kitartóak, elkötelezettek és az utolsó utáni pillanatig küzdenek a szerelmükért.

Horoszkóp, Június 14., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 14-én is!