2016.10.11.@ 00.10

Horoszkóp: Október 11., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat október 11-én is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp: Október 11., Kedd

Kos: Olyan vidám vagy, hogy semmi nem tudja elrontani a kedvedet. Sőt, még a rossz hírek sem hatnak rád, vagy legalábbis megpróbálod abban is meglátni a jót. 

Bika: Sokkal többet kell most beletenned a kapcsolatodba, nem elég, ha csak úgy vagytok egymás mellett. Lehet, hogy a barátodnak támogatásra, törődésre lenne szüksége, mint máskor.

Ikrek: Sokat aggódsz mostanában a pénzügyeid miatt? Itt az idő, hogy utánajárj, mit kellene tenned, vagy min kellene változtatnod. Talán ma gyorsabban találnál megoldást!

Rák: Mindig sok idő telik el a tervezés és a cselekvés között. Vagy a kivitelezéshez nincs elég erőd, vagy a megijedsz a buktatóktól. Mielőtt beleugrasz egy új projektbe, gyűjts erőt, keress jobb motivációkat.

Oroszlán: Nem szereted, ha nem a te kezedben van az irányítás, pedig most kénytelen leszel elfogadni, hogy más irányít, mert ráadásul te is jobban jársz majd így.

Szűz: Laza napod lesz, még spontán meghívásokat is kapsz, ahol jókat nevetsz, szakmai vitákban is részt vehetsz, szóval szuperül érzed magad ebben a pezsgésben.

Mérleg: Az ösztöneid azt súgják, vigyázz valakivel? Akkor jobb, ha hallgatsz a megérzéseidre, mert valóban nem teljesen egyenes veled az az illető. Nem kell ellenségesen viselkedned, elég, ha tartod a távolságot!

Skorpió: Ne várj túl sokáig, és ne halogass! Ragadd meg a lehetőségeket, mert elszalaszthatod, ha sokáig dilemmázol. Olyan lehetőséget kaphatsz, ami nem jön mindennap.

Nyilas: Nehezen tudod kifejezni magadat, mert túl sok dolog jár a fejedben. Rengeteg emlék, érzelem, pletyka kering a fejedben és ezeknek kell helyet találnod.

Bak: Bár a feltételek nem a legjobbak, mégis imádod a helyzetedet. Élvezed, hogy küzdened kell a jobbért, hogy bebizonyítsd, megérdemled a változást. 

Vízöntő: Nagy változások vannak a környezetedben, ami téged is sok mindenre megtanít. Az ismerőseid külföldre költöznek, munkát váltanak, továbbtanulnak, te meg csak szemlélődsz, de csak idő kérdése, mikor lépsz.

Halak: Olyan ismerősöd keres meg, akivel sohasem volt szoros a kapcsolatod, most mégis fontos neki, hogy találkozzatok. Tartozol neki annyival, hogy meghallgatod, neked is jól esne ellenkező esetben.

Címkék: bak bika halak horoszkóp ikrek kos mérleg nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: November 21., Szerda

Horoszkóp: November 21., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 21-én is!

Horoszkóp: November 20., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 20-án is!

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szexben ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 19-én is!

Horoszkóp: November 15., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 15-én is!

Horoszkóp: November 14., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 14-én is!

Horoszkóp: November 13., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 13-án is!

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szexben ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 12-én is!

Csillagjegye elárulja, hogyan tedd boldoggá a pasid!

Most megtudhatod, hogy a csillagok szerint mi az, amitől a barátod boldog lesz.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 9-én is!

Ilyen vitázni veled a csillagjegyed alapján

Van, aki őrjöngve hisztizik és olyan is akad, aki néma csendben tűri a veszekedést. Derítsd ki, te milyen vitapartner vagy a horoszkópod szerint! 

Horoszkóp: November 8., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 8-án is!

Horoszkóp: November 07., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 7-én is!

7 dolog, amit csak a skorpiók érthetnek

Már nagyban szervezed a szülinapi bulid? Akkor esélyes, hogy a skorpiók táborát erősíted és így biztos, hogy magadra ismersz ezekben a szitukban.