Horoszkóp: Október 12., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat október 12-én is!

2016.10.12. 00:10
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp: Október 12., Szerda

Kos: Néha aggódsz a pénzügyeid miatt, és nem is tudod, hogyan tudnál spórolni? Vezesd a kiadásaidat, nézd meg, a mobilelőfizetésedet, a banki csomagodat, hogy nincs-e olyan szolgáltatás, amire nincs is szükséged és fizetsz érte.

Bika: Jók az ösztöneid, beigazolódnak a megérzéseid, simán hagyatkozhatsz rájuk. Sőt, talán ma mások is a te véleményedet kérik ki, és mint mindig, most is szuper tanácsokat adsz nekik.

Ikrek: Kezd minden zavaros lenni körülötted, a káosz ehhez képest semmi. Zaj, rengeteg ember, sok megoldandó feladat lassít le, és az idegeid nincsenek a legjobb állapotban. Keress a YouTube-on mini meditációs videókat  – ez tuti segítene.

Rák: Szakítsd meg a napi rutint egy rendes, kényelmes ebéddel a jó fej kollégáiddal, akár egy kis online shoppingot is beiktathatnál, vagy nézd meg a kedvenc sorozataid legviccesebb jeleneteit. Mindegy, mit választasz, csak kapcsoljon ki!

Oroszlán: Hirtelen olyan sok minden elkezdett érdekelni, hogy nem is tudod, először mibe fogj bele. Talán az lenne a legjobb, ha olyat kezdenél el, amihez partnert is találsz, mert a társaság vinne előre, nem adnád fel már az elején.

Szűz: Bármilyen jó ötlet ugrik be, azonnal írd le, mert olyan feledékeny vagy, hogy a legjobb gondolataid is egy pillanat alatt elszállhatnak. Mivel most szükséged lesz egyedi ötletekre, kár lenne egyet is elszalasztani.

Mérleg: Egy hosszú folyamat negatív hatásait most kezded csak megérezni, pedig sokat tettél azért, hogy enyhítsd a károkat, de ne aggódj! Ez egy rövid, kicsit megerőltető időszak (pár nap) lesz csak az életedben.

Skorpió: Egy érdekes beszélgetés felnyitja a szemedet. Olyan remek hatással lesz rád az az ismerős is, akivel tudsz erről beszélni, meg az ötletei is, hogy úgy érzed, egy őszinte új barátra leltél.

Nyilas: Úgy érzed, mostanában túl sok rossz történt veled és az okokat keresed? Ne arra kondicionáld a gondolataidat, hogy áldozat vagy, és el kell viselned a rosszat. Inkább lépj túl ezen minél gyorsabban, hogy higgadtan belefoghass valami újba.

Bak: Minél jobban imádod a pasidat, annál többször féltékenykedsz is. Valahogy nem tudod elhinni, hogy ő tényleg a tiéd, és ő is téged akar a legjobban. Miért esik nehezedre a nyugalom és a biztonság?

Vízöntő: Néhány változásra lesz szükséged az otthonodban, és nem könnyű hozzászoknod ehhez a gondolathoz, pedig jót fog tenni. Most talán nagy teher anyagilag, és a szabadidőd egy részét is elveszi, de hosszú távon megéri.

Halak: Tulajdonképpen ki vagy éhezve az új információkra, feladatokra, állásra, kihívásra, mindenre, ami más, mint amit eddig csináltál. Úgy érzed, így már nem tudod kihozni magadból a legjobbat? Akkor kezdj el keresgélni!

Címkék: bak bika halak horoszkóp ikrek kos mérleg nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp, Június 24., Csütörtök

Horoszkóp, Június 24., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 24-én is!

Horoszkóp, Június 23., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 23-án is!

Horoszkóp, Június 22., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 22-én is!

4 csillagjegy, akinek óriási szerencsét hoz a Rák hava

Ezeknek a csillagjegyeknek nagyon sok szuper lehetőséget tartogat a június 22-én kezdődő Rák hava. Nézd meg, te köztük vagy-e!

Horoszkóp, Június 21., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 21-én is!

Ez a Netflix sorozat passzol hozzád a csillagjegyed alapján

A horoszkóp abban is segít, milyen sorozatot kell ledarálnod legközelebb a csillagjegyed alapján!

4 csillagjegy, aki még júniusban megtalálja az igazit

Romantikára felkészülni! A következő csillagjegyek izgalmas hónapra számíthatnak.

4 csillagjegy, akinek szerencsét hoz a hétvége

Szeretnéd tudni, te köztük vagy-e? Csekkold le gyorsan cikkünkben!

Ez a 3 csillagjegy azonnal kiszúrja a hazugságot

Ezek a csillagjegyek olyanok, mint az élő hazugságvizsgálók, egyszerűen képtelenség átverni őket!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 18-án is!

Horoszkóp, Június 17., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 17-én is!

Horoszkóp, Június 16., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 16-án is!

Horoszkóp, Június 15., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 15-én is!