Horoszkóp: Október 13., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat október 13-án is!

2016.10.13. 00:10
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp: Október 13., Csütörtök

Kos: A párkapcsolatodban lehet némi zűr, de te leszel az okosabb és találsz olyan kompromisszumos megoldást, ami mindkettőtöknek megfelel. Ezzel persze megelőzöl majd egy nagyobb drámát is. Bravó!

Bika: Minden energiád a munkádra megy el, már csak vegetálsz szinte este, amikor még várna rád egy csomó szuper program. Mi lenne, ha ma a forró fürdő-alvás kombót választanád, és a többit holnapra áttennéd?

Ikrek: Végre kicsit nyugodtabb körülötted minden, szinte nem is tudsz mit kezdeni 1-2 szabad órával. Persze ez túlzás, de tényleg zavarba hoz, sőt aggódni kezdesz feleslegesen, hogy valamit elfelejtettél.

Rák: Ultrapörgős napod van, és már délre kipurcansz, nem jól tartalékolod az energiádat, sokszor belemész olyan ügyekbe, amiktől simán távol tarthatnád magadat. 

Oroszlán: Tornyosulnak előtted a feladatok, kicsit túlvállaltad magadat, viszont jól rendszerezed a munkádat és emiatt egész jól elboldogulsz egyedül segítség nélkül. 

Szűz: Felbukkanhat egy régi barátnőd, akivel valami miatt megszakadt a kapcsolatod, de most végre tisztázhattok mindent. Nem lesz könnyű felejteni, de előbb-utóbb úja jó lesz a kapcsolatotok.

Mérleg: Talán nem túl jó a kedved reggel, de ne gubózz be, lesz pár kedves kollégád, barátnőd, akik megpróbálnak majd felvidítani. Ne állj ellen!

Skorpió: Az utóbbi hetek zaklatottsága kezd elpárologni, még egy kicsit érzed, de nem ez a hangsúlyos. Már többet tudsz a jövőre koncentrálni, nem nyomaszt a mostani állapot.

Nyilas: Amikor a magánéletedben kezd rendeződni minden, akkor a karrieredben jönnek a buktatók, mintha ez törvényszerű lenne. Pedig csak egy átmeneti állapot, főleg rajtad múlik, mennyire tartós.

Bak: A szakmai döntéseidben mindig keversz érzelmeket is, ráadásul nem is keveset. Ez nem mindig vezet jóra, és utólag elég nehéz helyrehozni. Koncentrálj a száraz tényekre inkább!

Vízöntő: Minden erőddel azon vagy, hogy elérd a célodat, de ha éppen nem megy a kemény edzés vagy nem tudsz valami projektet befejezni, akkor inkább adj magadnak időt, feleslegesen stresszeled magadat.

Halak: Előkerül az egyik exed, de nem csoda, ha kétségeid vannak a szándékait illetően. Ha jól megvoltál nélküle, akkor tarts továbbra is a távolságot, ha kicsit még fontos, akkor legalább hallgasd végig.

Címkék: bak bika halak horoszkóp ikrek kos mérleg nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp, Június 24., Csütörtök

Horoszkóp, Június 24., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 24-én is!

Horoszkóp, Június 23., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 23-án is!

Horoszkóp, Június 22., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 22-én is!

4 csillagjegy, akinek óriási szerencsét hoz a Rák hava

Ezeknek a csillagjegyeknek nagyon sok szuper lehetőséget tartogat a június 22-én kezdődő Rák hava. Nézd meg, te köztük vagy-e!

Horoszkóp, Június 21., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 21-én is!

Ez a Netflix sorozat passzol hozzád a csillagjegyed alapján

A horoszkóp abban is segít, milyen sorozatot kell ledarálnod legközelebb a csillagjegyed alapján!

4 csillagjegy, aki még júniusban megtalálja az igazit

Romantikára felkészülni! A következő csillagjegyek izgalmas hónapra számíthatnak.

4 csillagjegy, akinek szerencsét hoz a hétvége

Szeretnéd tudni, te köztük vagy-e? Csekkold le gyorsan cikkünkben!

Ez a 3 csillagjegy azonnal kiszúrja a hazugságot

Ezek a csillagjegyek olyanok, mint az élő hazugságvizsgálók, egyszerűen képtelenség átverni őket!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 18-án is!

Horoszkóp, Június 17., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 17-én is!

Horoszkóp, Június 16., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 16-án is!

Horoszkóp, Június 15., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 15-én is!