2016.10.14.@ 00.10

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 14-én is!

Cosmopolitan.hu
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Kos:
Szingli: Azt érezheted, túl sokat vársz el egy viszonytól, és mintha ezt lehetetlen lenne bárkinek is teljesíteni. Talán csak nem találkoztál azzal a fiúval, akivel ugyanazt akarjátok és ugyanannyira.
Párban: Romantikus hétvégétek lesz, sőt, ha mástól hallanád a részleteket, talán még túl szirupos is lenne, hogy ennyire tökéletes, pedig ezt éppen te éled majd át.

Bika:
Szingli: Mindenképpen szeretnél többet kimozdulni, de mindig megakadályoz valami. A karriered egy dolog, fontos, de a magánéleted és a szabadidőt legalább ennyire fontos.
Párban: Nagyon jól teszed, hogy senkit nem engedsz beleszólni a kapcsolatodba, de azért néha meghallgathatod a legközelebbi barátaidat, ők biztosan nem akarnak neked rosszat.

Ikrek:
Szingli: Találd meg a neked kellemes egyensúlyt a bulizás-pasizás tengelyen, ne hallgass másokra, hogy mi lenne jó, csináld úgy, ahogy neked megfelelő. Hallgass az ösztöneidre és a tested jelzéseire is!
Párban: Amikor te jó passzban vagy, akkor a pasid nem, és fordítva, nem vagytok egymásra hangolódva, és ez minden percben feszkót, okozhat köztetek. Bírd ki, hogy nem szólsz be mindenért!

Rák:
Szingli: Felkavaró híreket hallhatsz az exedről, és csak ekörül forognak a gondolataid, nem tudsz másra (pasira pláne nem) gondolni. Oké, a hétvégét szánd erre, de aztán végleg felejts el azt a srácot.
Párban: Nem nagyon mozdultok ki a négy fal közül, pedig szuper hatással lenne rátok, nincs még olyan hideg, hogy a kanapén töltsétek a hétvégét. Na, egy outdoor randi?

Oroszlán:
Szingli: Jól keveredik a kíváncsiság, a szenvedély és a határozottság a viselkedésedben. Kihívó vagy, de jó értelemben, a pasiknak ez nagyon bejön, csak győzd a rohamukat…
Párban: Rengeteg nevetésre számíthatsz, szuper programokra, és tulajdonképpen a kisujjadat sem kell megmozdítanod azért, hogy a hétvége ilyen remekül teljen. Esetleg egy vacsit összedobhatnál a szerelmednek!

Szűz:
Szingli: Megfordul benned, hogy újra felkeresed az egyik régi szerelmedet, csak úgy, mert kíváncsi vagy, mi történt vele azóta, hogy nem vagytok együtt. Készülj fel rá, hogy ezek mi-van-veled-beszélgetések elég kínosak tudnak lenni.
Párban: Egy-egy döntésért együtt, de van olyan, is hogy külön kell felelősséget vállalnotok. Most is gondolj magadra, mint egy fiatal csajra, és nem úgy, hogy valakinek a barátnője.

Mérleg:
Szingli: Fontolgatod, hogy elutazz még ősszel a barátnőiddel? Ne várj tovább! Most tényleg szükséged van az elvonulásra, a totális kikapcsolódásra. Sok dolog letisztázódna a fejedben.
Párban: Mindenki arról faggat mostanában, hogy mikor léptek egy következő szintre a kapcsolatotokban? Ha éppen remekül érzed magadat a barátoddal, akkor engedd el a füled mellett a kérdéseket és a megjegyzéseket is.

Skorpió:
Szingli: Annyira jól érzed magad a bőrödben, hogy egyáltalán nem akarsz kimozdulni, örülsz a rengeteg szabadidődnek, a lakásodban is lenne mit csinálni hétvégén… Mi lenne, ha a csajok hozzád jönnének át pizzapartira?
Párban: Lesz egy tömör, rövid beszélgetés köztetek, aminek a hatása viszont sokkal nagyobb lesz. Nyugi, semmi rossznak az előszele, de határozottnak kell lenned.

Nyilas:
Szingli: Egy meghívást sem utasíthatsz vissza, kár lenne bármelyiket is kihagyni, mert szuper jó fej társaságot ismerhetsz meg, nem utolsó sorban pedig dögös pasikat.
Párban: Az csodás, hogy te tolerálsz mindent a pasid haverjaival kapcsolatban, de az nem fair, hogy mindig neked kell alkalmazkodni, vagy nekik kedvezni. Főleg akkor legyél határozott, ha nálatok van a buli!

Bak:
Szingli: Ezen a hétvégén minden a szingliknek kedvez, és a bolygók állása a kommunikációt is segíti, ami azt jelenti, hogy sokkal könnyebb lesz ismerkedni. Még a zárkózott srácok is elérhetőbbek, lazábbak lesznek.
Párban: Van olyan, hogy a barátod érdekeit kell szem előtt tartanod, de nem mindig. Úgy arányos, úgy tud működni hosszú távon, ha ő is figyelembe veszi, neked mi lenne a jó.

Vízöntő:
Szingli: Alaposan megtervezed a programjaidat, aztán ha valami véletlenül közbejön, akkor stresszelsz, pedig szükséged enne egy-két spontán élményre.
Párban: Szükséged van a pihenésre, ne tömd a naptáradat most programokkal, de azért legyen randi is, mert az is fontos, hogy eleget legyetek kettesben, átbeszéljétek a héten történteket.

Halak:
Szingli: Annyira lefoglalnak a munkáddal kapcsolatos problémák, hogy szinte észre sem veszed, hogy az egyik kollégád mindig melletted van, segít, meghallgat, megnyugtat, felvidít. Hm, talán már nem csak egy munkatárs…
Párban: Régen értékelted ennyire a pasidat, mint most, mintha kitalálná a gondolataidat, vágyaidat és pont úgy szervez mindent, hogy mindkettőtöknek szuper legyen.

Címkék: bak bika halak horoszkóp ikrek kos mérleg nyilas oroszlán rák skorpió szerelmi horoszkóp szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Március 14., Szerda

Horoszkóp: Március 14., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben és a melóban? Csekkold le nálunk a horoszkópodat március 14-én is!

Horoszkóp: Március 13., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben és a melóban? Csekkold le nálunk a horoszkópodat március 13-án is!

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár a pasidra ezen a héten? Olvasd le nálunk a horoszkópját március 5-én is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat március 9-én is!

Horoszkóp: Március 8., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat március 8-án is!

Horoszkóp: Március 7., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat március 7-én is!

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár a pasidra ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópját március 5-én is!

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár a pasidra ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópját március 5-én is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat március 2-án is!

Horoszkóp: Március 1., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat március 1-jén is!

Horoszkóp: Február 28., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat február 28-án is!

Horoszkóp: Február 27., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat február 27-én is!

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár a pasidra ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópját február 26-án is!