Horoszkóp: Október 19., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat október 19-én is!

2016.10.19. 00:10
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp: Október 19., Szerda

Kos: Te nyugodt vagy, de a környezeted feszült, nem érzed jól magadat köztük. Kicsit szeparáld el magad, ne vegyél ma részt a közös ebédben, kávézásban, tarts távol magadtól a stresszt.

Bika: Ma ne hagyd ki az edzést, extra hatékony leszel, és pozitívan hat a kreativitásodra is. A legjobb az lenne, ha napközben meg tudnád oldani a mozgást, mert akkor vagy csúcsformában.

Ikrek: Kíváncsi vagy, miért akar a főnököd új feladatokat adni? Menj be hozzá és kérdezd meg. Lehet, hogy sokkal racionálisabb oka van, mint gondolnád, így meg túlkombinálod az egészet.

Rák: Finoman jelezd a barátnődnek, ha úgy érzed, mostanában nem reagál az üzeneteidre, vagy nem nagyon ér rá veled találkozni. Szépen fogalmazd meg, hogy szükséged van rá, kíváncsi vagy, mi van vele.

Oroszlán: Nagy lendülettel veted bele magadat a munkába, de nem tart sajnos egész nap. Ne ess kétségbe, ha feleslegesen dolgozol vagy valaki kritizál, csak menj tovább!

Szűz: Minden rossz hírt felnagyítasz, és a végén tényleg elhiszed, hogy nagy a baj. Ez teljesen fölösleges stressz, amire egyáltalán nincs szükséged, ugye? Inkább tereld el a figyelmedet róla mondjuk zenehallgatással.

Mérleg: Minden porcikád pihenésre vágyik, már délben alig tudod nyitva tartani a szemedet. De egy légzőgyakorlattal hirtelen sokkal jobban érezheted magadat. Hajolj le, lógasd lazán a fejed és a karodat is lélegezz lassan ebben a pózban ötször.

Skorpió: Kezded unni a rutinmunkát, már semmi kihívás nincs benne, és emiatt nehezen veszed rá magadat a munkára. Gondolj arra, hogy minél gyorsabban végzel, annál hamarabb csinálhatsz valami szuper programot.

Nyilas: A családtagjaid ma nem nagyon hagynak békén, szerencsére jó értelemben. Mindenki ma szeretne veled beszélgetni, és neked is jót tenne, szóval mindenképp szakíts rájuk időt.

Bak: Nem kezeled jól a stresszt, mellre szívsz olyan dolgokat is, amikkel nem kéne foglalkoznod, aggódnod meg pláne nem. Így lőttek a pihentető alvásnak, ettől pedig a kreativitásod lesz holnap padlón.

Vízöntő: Minél többet gondolsz az exedre, annál rosszabb kedved lesz, nem érdemes gyötörnöd magadat. Valami előhozta benned az emlékeket, inkább azt derítsd ki, mi lehetett az!

Halak: Megint te leszel az, aki közvetít két olyan ismerős között, akik egymás között nem tudnak kommunikálni jelen pillanatban. Ne bánd, ez azt jelenti, hogy megbíznak benned.

Címkék: bika halak horoszkóp ikrek kos mérleg nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp, Június 24., Csütörtök

Horoszkóp, Június 24., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 24-én is!

Horoszkóp, Június 23., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 23-án is!

Horoszkóp, Június 22., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 22-én is!

4 csillagjegy, akinek óriási szerencsét hoz a Rák hava

Ezeknek a csillagjegyeknek nagyon sok szuper lehetőséget tartogat a június 22-én kezdődő Rák hava. Nézd meg, te köztük vagy-e!

Horoszkóp, Június 21., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 21-én is!

Ez a Netflix sorozat passzol hozzád a csillagjegyed alapján

A horoszkóp abban is segít, milyen sorozatot kell ledarálnod legközelebb a csillagjegyed alapján!

4 csillagjegy, aki még júniusban megtalálja az igazit

Romantikára felkészülni! A következő csillagjegyek izgalmas hónapra számíthatnak.

4 csillagjegy, akinek szerencsét hoz a hétvége

Szeretnéd tudni, te köztük vagy-e? Csekkold le gyorsan cikkünkben!

Ez a 3 csillagjegy azonnal kiszúrja a hazugságot

Ezek a csillagjegyek olyanok, mint az élő hazugságvizsgálók, egyszerűen képtelenség átverni őket!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 18-án is!

Horoszkóp, Június 17., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 17-én is!

Horoszkóp, Június 16., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 16-án is!

Horoszkóp, Június 15., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 15-én is!