2016.10.21.@ 09.10

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 21-én is!

Cosmopolitan.hu
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Kos:
Szingli: Parti parti hátán, ráadásul egyikről sem szeretnél lemaradni, ugye? Akkor nagyon jól kell beosztanod az idődet és az energiádat, mert rengeteg élmény vár rád.
Párban: Mindketten érzelmes hangulatban vagytok, de ez így pont jó. Sokkal jobb együtt nosztalgiázni, mint egyedül, nem? Nincs is jobb esős időben nyaralós képeket nézegetni…

Bika:
Szingli: Rettenetesen irritál az a srác, aki régen nagyon tetszett. Nem is érted, anno miért voltál oda érte, de pont fel is nyitja a szemedet, hogy azóta mennyivel tapasztaltabb lettél pasifronton.
Párban: Néha elbizonytalanodsz, hogy mi jön be a pasidnak, de az lenne a legegyszerűbb, ha megkérdeznéd és nem találgatnál. Ez kicsit felgyorsítaná a dolgokat!

Ikrek:
Szingli: Annyira jól alakult a heted második fele, hogy igazából nincs mit kipihenned. Akkor nem is kérdés, hogy sok programot szervezel a csajokakl, ugye? Férjen bele minden a kirándulástól a táncolásig!
Párban: Nincs túl sok időd a fiúdra, ráadásul talán az egyik barátnődnél dráma van és S.O.S. segítség kell neki.

Rák:
Szingli: Lelkileg voltál már jobban is, viszont rengeteg az energiád, amivel kezdhetnél valamit – és ez a kedvedre is jó hatással lenne. Egy kemény edzés pénteken, esetleg egy masszázzsal egybekötött úszás hétvégén szuper lenne.
Párban: Úgy állsz a weekendhez, hogy csak jól sikerülhet, és valóban ígéretesnek tűnik. Tökéletes az összhang köztetek, amikor pár éve elképzelted, milyen kapcsolatra vágysz, pont ilyen volt, igaz?

Oroszlán:
Szingli: Megismerkedsz egy fiúval, aki pont azokra az érzékeny pontokra lesz gyógyír, ami mostanában zavart magadban. Végre egy srác, aki nemcsak felvidít, de tényleg segít az önbizalmadat tuningolni.
Párban: Rengeteg társasági program vár rátok, és te legszívesebb begubóznál otthon? Akkor most az egyszer mondd le a találkákat és pihend ki magad, valószínűleg a pasid sem fog ellenkezni.

Szűz:
Szingli: Sokat jár az agyad az egyik ex pasidon, akivel nem volt túl szép a szakításotok, de már nem olyan negatív érzéssel emlékszel rá, kezdenek a helyére kerülni a dolgok, ugye?
Párban: Néha komolyan nem érted, mi közötök van egymáshoz, annyira különbözőek vagytok, de hidd el, ez csak még izgalmasabbá teszi a kapcsolatotokat. A kiszámíthatatlanság néha azért kell!

Mérleg:
Szingli: Olyan képlékeny minden az életedben, hogy nem tudod, mit csinálj hétvégén? Legyen pár fix pont, amihez igazodhatsz, mondjuk vasárnapi brunch a legjobb barinőddel vagy megnézed a kedvenc sorozatod friss részeit.
Párban: Nem tudsz tervezni, mert a pasid időbeosztását nem tudod? Kezdj el szervezkedni nélküle, így kénytelen lesz hozzád igazodni.

Skorpió:
Szingli: Minden sokkal egyszerűbb most, viszont folyamatos hiányérzeted van az egyedüllét miatt. Talán már nem tart sokáig magány, addig használd ki a szabadságot.
Párban: Ha a héten alig találkoztatok, esetleg sokszor összekaptatok, akkor itt az idő, hogy most egymásnak szenteljétek ezt a pár napot. Valamiért egymásnak feszültök, ki kéne találni, hogy miért!

Nyilas:
Szingli: Ne add fel, az a srác szintén odavan érted, de sajnos sokkal félénkebb, mint amire számítottál. Adj még pár hetet ennek az egésznek, keresd a társaságát te is.
Párban: Nehezebben teszed túl magadat a sérelmeken, mint szeretnéd. Amikor már azt hiszed, hogy megnyugodtál előjönnek a gonosz kis gondolatok, amik bántanak. Ne merülj el bennük újra és újra!

Bak:
Szingli: A karriered a legfontosabb, ez rendben is van, de mi lenne, ha nyitnál, és elkezdenél másra is időt szánni, kipróbálni dolgokat, megnézni kiállításokat, egy-egy napos utazásokat szervezni. Szuper hatással lenne rád!
Párban: Minden hétvége elrepül és sosem jut mindenre időtök? Pedig a hétvégi napok is csak 24 órából állnak, szóval csak túlszervezitek. Például tényleg mindkettőtök családjához el kell mennetek?

Vízöntő:
Szingli: Felforrósodik a levegő végre! Már annyira untad, hogy nincs egy fiú sem a láthatárod, de most talán egy olyan pasit ismerhetsz meg, akivel nem csak egy randid lesz…
Párban: Mintha minden a feje tetejére állt volna. Rengeteg változás van az életetekben és nehezen tudtok hozzá alkalmazkodni, oké, lassan megy, de ha ezen elkezdesz aggódni, akkor az már túl sok stressz lenne.

Halak:
Szingli: Ha elég nyitott szemmel jársz, akkor rátalálsz  végre arra a romantikus srácra, akire vágysz. Valószínűleg már ismered egy ideje, csak nem eléggé. Na, most itt az alkalom, hogy közeledjetek…
Párban: Annyira vonzó vagy, hogy a pasid elkezd aggódni, féltékenykedni, ami az elején cuki, de utána azért már kezd bosszantani. Mi lenne, ha a kihagynátok a bulizást és valami visszafogott programot választanátok?

Címkék: bak bika halak ikrek mérleg nyilas oroszlán rák skorpió sok szerelmi horoszkóp szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár a pasidra ezen a héten? Olvasd le nálunk a horoszkópját július 16-án is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 13-án is!

Horoszkóp: Július 12., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 12-én is!

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár a pasidra ezen a héten? Olvasd le nálunk a horoszkópját július 9-én is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 6-án is!

Horoszkóp: Július 5., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 5-én is!

Horoszkóp: Július 4., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 4-én is!

Horoszkóp: Július 3., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 3-án is!

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár a pasidra ezen a héten? Olvasd le nálunk a horoszkópját július 2-án is!

Horoszkóp: Június 28., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 28-án is!

Horoszkóp: Május 27., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 27-én is!

Horoszkóp: Június 26., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 26-án is!

Így spórolj a csillagjegyed szerint

Nyáron a szokásosnál is könnyebb túlkölteni magad a rengeteg programlehetőség és cuki ruhák miatt. Viszont ha követed a csillagok tippjeit, többé nem nullázod le magad hó végére.