2016.10.25.@ 00.10

Horoszkóp: Október 25., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat október 25-én is!

Cosmopolitan.hu
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp: Október 25., Kedd

Kos: Rengeteg időt feccöltél valamibe, ami eddig úgy tűnhetett, időpocsékolás, de tulajdonképpen most lesz csak haszna. Büszkeséggel tölt majd el, hogy van végre valami, amiben profi vagy.

Bika: Álmodozós hangulatban vagy, ráadásul totálisan fel is tölt téged, hogy kicsit kizökkensz a rutinfeladatok monoton világából. Persze így kicsit szétcsúszhatsz, de kellenek ilyen laza napok is.

Ikrek: Lehet, hogy a héten kevesebbet tudsz találkozni a barátoddal, és ez talán megvisel. Van pár dolog, ami miatt szükséged lenne rá, de csak telefonon tudtok beszélni. Fel a fejjel, csak pár napig tart ez az állapot.

Rák: Lehet némi feszkó közted és a pasid között, de sajnos egyikőtök sincs abban a passzban, hogy kezdeményezze a békülést, vagy a szitu megbeszélését. Rád férne egy kis csajos program, hogy kibeszélhesd magadból a feszkót.

Oroszlán: A ma estére tervezett programodnak valószínűleg lőttek, attól még, hogy lemondták, még jól érezheted magadat, mi lenne, ha a sorozatnézős-nassolós buli lenne nálad?

Szűz: Arra van szükséged, hogy egyedül legyél, kicsit agyalj, de közben relaxálj is. Annyi minden jár a fejedben, hogy rendet kell tenni a gondolatok között, ehhez pedig az kell, hogy magadban legyél. 

Mérleg: Az egyik ismerősöd valami nagy bulit szervez, és téged is rá akar venni, hogy részt vegyél a szervezésben? Mondj igent, szükséged van most erre a másfajta feladatra, és olyan ismerősökkel is újra felvennéd a kapcsolatot, akikkel régen nem beszéltél.

Skorpió: Úgy néz ki, új bevételi forrásod lesz, vagy olyan pozíciót kapsz a munkahelyeden, ami fizetésemeléssel is jár. Ha belefér az idődbe, akkor mindenképp vállalj be plusz feladatot.

Nyilas: Ha nagyon vársz egy visszahívást vagy választ, akkor próbálj meg nem rágörcsölni, sajnos még ma sem jelentkezik az illető, viszont elpazarolsz az aggódással, agyalással rengeteg időt. Nem éri meg!

Bak: Anyagi dolgokon gondolkodsz egész nap, talán nem érkezett meg valami pénzed, vagy megbüntettek, és azon rágódsz, mit rontottál el, de szerencsére meglesz a megoldás, és hamarosan úgy néz ki a bankszámlád, ahogy szeretnéd.

Vízöntő: Végre egy szerencsés időszak, és ez annyira felvidít, hogy megduplázódik az energiád. Emellett még nagyon produktív vagy, és mindenkire ráragasztod ezt a feldobottságot.

Halak: A munkád nagyon lefoglal, sőt, szinte csak ekörül forog minden gondolatod. Elég megterhelő ez a pár nap, de gyorsan eltelik, és utána jön majd egy töltekezős időszak, szóval kitartás!

Címkék: bak bika halak horoszkóp ikrek kos mérleg napi horoszkóp nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Március 20., Kedd

Horoszkóp: Március 20., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben és a melóban? Csekkold le nálunk a horoszkópodat március 20-án is!

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár a pasidra ezen a héten? Olvasd le nálunk a horoszkópját március 19-én is!

Horoszkóp: Március 14., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben és a melóban? Csekkold le nálunk a horoszkópodat március 14-én is!

Horoszkóp: Március 13., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben és a melóban? Csekkold le nálunk a horoszkópodat március 13-án is!

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár a pasidra ezen a héten? Olvasd le nálunk a horoszkópját március 5-én is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat március 9-én is!

Horoszkóp: Március 8., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat március 8-án is!

Horoszkóp: Március 7., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat március 7-én is!

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár a pasidra ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópját március 5-én is!

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár a pasidra ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópját március 5-én is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat március 2-án is!

Horoszkóp: Március 1., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat március 1-jén is!

Horoszkóp: Február 28., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat február 28-án is!