2016.11.04.@ 09.11

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 4-én is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Kos:

Szingli: Mindig ugyanazokban a körökben keresed a Nagy Ő-t, de most már nyitnod kellene teljesen más irányban is, próbálj ki új edzőtermet, ülj be a barátnőiddel új helyekre.

Párban: Ha hetek óta szuper az összhangban vagytok, akkor lehet, hogy most ez kis időre megszakad, úgyis uncsi lenne, ha mindig egyetértenétek, nem? Pár nap után minden rendbe jön majd.

 

Bika:

Szingli: Amíg nem csinálsz helyet az életedben, addig nem is érkezik meg az a fiú, akire vágysz. Ha még mindig az exed a téma, akkor ezen változattani kellene.

Párban: Néha túl nagy áldozatot hozol a kapcsolatért? Ha ez zavar, csak akkor van baj, viszont, ha így érzed teljesnek az életedet, akkor maradjon így.

 

Ikrek:

Szingli: Most talán bosszankodsz egy lezáratlan viszony miatt, de nyugodj meg, hamarosan a srác is el tud válni tőled végleg.

Párban: Előfordulhat, hogy bizonyos dolgokban nem a kapcsolatod az elsődleges, de végeredményben működik a dolog, csak kérj visszajelzést mindig a pasidtól is.

 

Rák:

Szingli: Ha csalódott vagy az elmúlt időszak béna randijai miatt, hétvégén végre kitörli a rossz emlékeket egy szuper randi. Azért még meg kell rendesen ismerkednetek, mielőtt hosszútávra tervezgetnél.

Párban: Menjetek társaságba legalább egyik este a hétvégén! Bármennyire szerettek kettesben lenni, bekuckózni a kanapéra, most inkább válasszatok aktívabb szórakozást.

 

Oroszlán:

Szingli: Folyton keresed az izgalmakat és a vérmérsékleted olyan flörtbe vihet bele, amire már nagyon szükséged volt. Nem biztos, hogy kapcsolat lesz belőle, de mindenképp feldob.

Párban: Szenvedélyes és lélegzetelállító pár nap előtt állsz. De a szenvedélyességetek miatt féltékenykedés és veszekedés is előfordulhat.

 

Szűz:

Szingli: Változásra van szükséged! Az életmódodat vagy az időbeosztásodat kellene átalakítanod, és meglátod, hogy sokkal jobba érzed majd magad, még egyedül is – és éppen ezért a fiúk is jobban meg akarnak ismerni.

Párban: Te szeretnél már a következő fokozatra lépni a szerelmeddel, de ő még bizonytalan? Ez a hétvége nem alkalmas arra, hogy meggyőzd, vagy erőltesd a témát.

 

Mérleg:

Szingli: Legyél kicsit nyitottabb a férfiakkal, lehet, hogy azért szólítanak le kevesen, mert zárkózottnak tűnsz, és ez nagyon elriasztja ma srácokat.

Párban: Ha van is köztetek nézeteltérés egy harmadik ember, egy barát segít tisztázni köztetek a konfliktust. Kivételes jól jön ki, hogy valaki beleszól a vitátokba.

 

Skorpió:

Szingli: Találkozhatsz egy sráccal, aki első percben iszonyatosan megtetszik. Mivel vannak közös barátok vagy kollégák, a közeljövőben még össze fogtok futni.

Párban: Bensőséges és fontos beszélgetésetek lesz! Ha úgy érzed, valamit muszáj a barátoddal megbeszélned, vesd fel te, hamar rájön ő is, hogy nagy szükségetek van erre.

 

Nyilas:

Szingli: Mindig kifogásokat találsz, miért nem akarsz azokkal a pasikkal találkozni, akikkel a barátaid esetleg össze akarnak hozni. Vedd lazán, ha más nem, új haverokat szerzel így.

Párban: Különös tehetséggel robbantasz ki egy másodperc alatt óriási balhét. Még az a szerencse, hogy ilyen hamar ki is tudsz békülni…

 

Bak:

Szingli: Mindig belefogsz valamibe, és nem fejezed be, vagy hamar megunod. Így van ez a randizással is, ha az első pasi nem a tuti befutó, te már lelombozódsz. Pedig még sok izgi randid lesz még.

Párban: Ha az egyikőtöknek dolgoznia kell hétvégén, a maradék szabadidőtöket használjátok ki! Akkor főzzetek, fürödjetek, sportoljatok együtt.

 

Vízöntő:

Szingli: Mivel jókedvű és laza vagy és nem azon töprengsz, hogy miért nincs épp barátod, nagyon szeretne megkaparintani magának egy srác. Lehetetlen elküldeni, mindenképp találkozz vele!

Párban: Poénkodós hangulatod van, és ez átragad a barátodra is. Ez a játékosság és vidámság már nagyon kellett nektek…

 

Halak:

Szingli: Nem szereted, amikor egy srác nem természetes a randin? Szegény, csak izgul, nézd el neki a bénázást. Ha elmúlik a stressz, lehet, hogy szupercuki és vicces.

Párban: Semmi másra nem tudsz koncentrálni, mint a kapcsolatodra, és úgy is érzed, semmi más nem okoz örömöt.

 

Címkék: bak bika halak horoszkóp ikrek kos mérleg nyilas skorpió szerelmi horoszkóp vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Ezt árulja el rólad az aszcendensed

Ezt árulja el rólad az aszcendensed

Te tudod mi az aszcendens? Ha nem, most megtudhatod, és azt is, hogy mit mond rólad ez a jegy!

Horoszkóp: December 12., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat december 12-én is!

3 csillagjegy, akit kerülj el

Két perc alatt felidegesít egy baráti talin és néha kikerget a világból a szerelmedként, persze ha megtanulod kezelni, már semmi probléma, de nem lesz épp könnyű dolgod. Ez a top 3 csillagjegy, ha összeférhetetlenségről van szó!

Horoszkóp: December 06., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 6-án is!

Horoszkóp: December 05., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 5-én is!

Horoszkóp: December 4., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 4-én is!

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szexben ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 3-án is!

Ez a három csillagjegy a legokosabb

Csekkold le, hogy te is köztük vagy-e!

7 dolog, amit csak a nyilasok érthetnek

Néha igazi meg nem értett zseninek érzed magad? Ez még csak egy azok közül, amiket kizárólag egy igazi Nyilas tud csak átérezni.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 30-án is!

Horoszkóp: November 29., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 29-én is!

Horoszkóp: November 28., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 28-án is!

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szexben ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 26-án is!