2016.11.04.@ 09.11

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 4-én is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Kos:

Szingli: Mindig ugyanazokban a körökben keresed a Nagy Ő-t, de most már nyitnod kellene teljesen más irányban is, próbálj ki új edzőtermet, ülj be a barátnőiddel új helyekre.

Párban: Ha hetek óta szuper az összhangban vagytok, akkor lehet, hogy most ez kis időre megszakad, úgyis uncsi lenne, ha mindig egyetértenétek, nem? Pár nap után minden rendbe jön majd.

 

Bika:

Szingli: Amíg nem csinálsz helyet az életedben, addig nem is érkezik meg az a fiú, akire vágysz. Ha még mindig az exed a téma, akkor ezen változattani kellene.

Párban: Néha túl nagy áldozatot hozol a kapcsolatért? Ha ez zavar, csak akkor van baj, viszont, ha így érzed teljesnek az életedet, akkor maradjon így.

 

Ikrek:

Szingli: Most talán bosszankodsz egy lezáratlan viszony miatt, de nyugodj meg, hamarosan a srác is el tud válni tőled végleg.

Párban: Előfordulhat, hogy bizonyos dolgokban nem a kapcsolatod az elsődleges, de végeredményben működik a dolog, csak kérj visszajelzést mindig a pasidtól is.

 

Rák:

Szingli: Ha csalódott vagy az elmúlt időszak béna randijai miatt, hétvégén végre kitörli a rossz emlékeket egy szuper randi. Azért még meg kell rendesen ismerkednetek, mielőtt hosszútávra tervezgetnél.

Párban: Menjetek társaságba legalább egyik este a hétvégén! Bármennyire szerettek kettesben lenni, bekuckózni a kanapéra, most inkább válasszatok aktívabb szórakozást.

 

Oroszlán:

Szingli: Folyton keresed az izgalmakat és a vérmérsékleted olyan flörtbe vihet bele, amire már nagyon szükséged volt. Nem biztos, hogy kapcsolat lesz belőle, de mindenképp feldob.

Párban: Szenvedélyes és lélegzetelállító pár nap előtt állsz. De a szenvedélyességetek miatt féltékenykedés és veszekedés is előfordulhat.

 

Szűz:

Szingli: Változásra van szükséged! Az életmódodat vagy az időbeosztásodat kellene átalakítanod, és meglátod, hogy sokkal jobba érzed majd magad, még egyedül is – és éppen ezért a fiúk is jobban meg akarnak ismerni.

Párban: Te szeretnél már a következő fokozatra lépni a szerelmeddel, de ő még bizonytalan? Ez a hétvége nem alkalmas arra, hogy meggyőzd, vagy erőltesd a témát.

 

Mérleg:

Szingli: Legyél kicsit nyitottabb a férfiakkal, lehet, hogy azért szólítanak le kevesen, mert zárkózottnak tűnsz, és ez nagyon elriasztja ma srácokat.

Párban: Ha van is köztetek nézeteltérés egy harmadik ember, egy barát segít tisztázni köztetek a konfliktust. Kivételes jól jön ki, hogy valaki beleszól a vitátokba.

 

Skorpió:

Szingli: Találkozhatsz egy sráccal, aki első percben iszonyatosan megtetszik. Mivel vannak közös barátok vagy kollégák, a közeljövőben még össze fogtok futni.

Párban: Bensőséges és fontos beszélgetésetek lesz! Ha úgy érzed, valamit muszáj a barátoddal megbeszélned, vesd fel te, hamar rájön ő is, hogy nagy szükségetek van erre.

 

Nyilas:

Szingli: Mindig kifogásokat találsz, miért nem akarsz azokkal a pasikkal találkozni, akikkel a barátaid esetleg össze akarnak hozni. Vedd lazán, ha más nem, új haverokat szerzel így.

Párban: Különös tehetséggel robbantasz ki egy másodperc alatt óriási balhét. Még az a szerencse, hogy ilyen hamar ki is tudsz békülni…

 

Bak:

Szingli: Mindig belefogsz valamibe, és nem fejezed be, vagy hamar megunod. Így van ez a randizással is, ha az első pasi nem a tuti befutó, te már lelombozódsz. Pedig még sok izgi randid lesz még.

Párban: Ha az egyikőtöknek dolgoznia kell hétvégén, a maradék szabadidőtöket használjátok ki! Akkor főzzetek, fürödjetek, sportoljatok együtt.

 

Vízöntő:

Szingli: Mivel jókedvű és laza vagy és nem azon töprengsz, hogy miért nincs épp barátod, nagyon szeretne megkaparintani magának egy srác. Lehetetlen elküldeni, mindenképp találkozz vele!

Párban: Poénkodós hangulatod van, és ez átragad a barátodra is. Ez a játékosság és vidámság már nagyon kellett nektek…

 

Halak:

Szingli: Nem szereted, amikor egy srác nem természetes a randin? Szegény, csak izgul, nézd el neki a bénázást. Ha elmúlik a stressz, lehet, hogy szupercuki és vicces.

Párban: Semmi másra nem tudsz koncentrálni, mint a kapcsolatodra, és úgy is érzed, semmi más nem okoz örömöt.

 

Címkék: bak bika halak horoszkóp ikrek kos mérleg nyilas skorpió szerelmi horoszkóp vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Ezt tartogatja még 2020 számodra a horoszkópod szerint

Ezt tartogatja még 2020 számodra a horoszkópod szerint

Az évnek ugyanis még bőven nincs vége!

Horoszkóp: Október 1., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 1-jén is!

Horoszkóp: Szeptember 30., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 30-án is!

Horoszkóp: Szeptember 29., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 29-én is!

Csillagjegyek, akik sorsdöntő hírt kapnak a héten

Neked vajon mit üzennek a csillagok erre a hétre?

Horoszkóp: Szeptember 28., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 28-án is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 25-én is!

Horoszkóp:: Szeptember 24., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 24-én is!

Horoszkóp: Szeptember 23., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 23-án is!

Horoszkóp: Szeptember 22., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 22-én is!

3 csillagjegy, akinek fantasztikus hete lesz

A héten nekik minden összejön – kizárólag a szó legjobb értelmében!

Horoszkóp: Szeptember 21., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 21-én is!

Horoszkóp: Szeptember 14., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 14-én is!