2016.11.09.@ 00.11

Horoszkóp: November 9., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat november 9-én is!

Cosmopolitan.hu
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp: November 9., Szerda

Kos: Rengeteg dolgod lenne, de nem vagy egyáltalán ráhangolódva, és ez még zavar is, nincs semmi ötleted, hogyan pöröghetnél fel? Akkor hívd fel a legviccesebb barátnődet vagy nézz kedvenc részt a legjobb sorozatból – ennyi időáldozat belefér, nem?

Bika: Furcsa érzésed van az év végével kapcsolatban, mert részben nagyon szereted az őszt, utána az ünnepeket, részben viszont túl sok idegeskedéssel jár, és előre félsz, hogy kicsúszik az irányítás a kezedből. Ne terheld le magad nagyon ebben az időszakban.

Ikrek: Szeretnél már egy icipicit csak magaddal foglalkozni és nem rohanva, kapkodva, hanem kellemesen, kényelmesen. Akkor alakítsd így a napodat, hogy plusz egy-egy órát csenj magadnak, amikor manikűröshöz mész, vagy szaunázol nyugiban.

Rák: Ha van olyan közeli barátod vagy rokonod, akivel keveset beszéltél idén, vagy esetleg összekaptatok valamin és emiatt nem hívtad fel, akkor itt az idő, hoyg rendezzétek a dolgot. Sokkal jobban érzed majd magad ettől!

Oroszlán: Végre a levesz a válladról egy kis terhet a pasid vagy az egyik közeli barátnőd, jól esik majd, hogy nem rád hárul minden felelősség. Ennyire már régen esett jól egy kis segítség, teljesen feldob ez a helyzet.

Szűz: Kell egy kis változtatás a kapcsolatodban, nem szeretnéd, ha újra visszajönnének a szokásos problémák? Nincs nagy baj, de épp elég ahhoz, hogy aggasszon, vagy ingerültek legyetek, és ezt mindenképp meg kell beszélni.

Mérleg: Elég sokat feszengensz a családod miatt mostanában? Akkor minimalizáld a velük töltött időt, és ne engedd, hoyg beleszóljanak az életedbe, vagy esetleg engedd el a füled mellett, ha kritizálnak.

Skorpió: A nagy rohanásban figyelmetlen és feledékeny lehetsz! Ne felejtsd el listát írni, akár kérj meg ismerősöket is figyelmeztessenek, ha valamit elfelejtenél, esetleg a telefonodban is állíts be jelzéseket.

Nyilas: Kicsit túlköltekeztél mostanában? Még nem késő meghúzni a büdzsét, még biztosan spórolhatsz pár dolgon a hónap végéig, például főzhetnél párnaponta, ne ülj be minden este a csajokkal, hanem hívd magadhoz őket.

Bak: Valami bekavar a terveidbe,át kell szervezned a napot, és ez már kicsit dühítő lehet el is megy a kedved mindentől ideiglenesen, de aztán lesz valaki, aki felvidít és nem lesz pocsék az egész napod.

Vízöntő: Szeretnél többet figyelni a barátodra, többet szeretnél vele lenni, de ez ma nem biztos, hoyg megvalósítható. Cseteljetektöbbet, küldj neki köös fotókat, amik jó emlékek, így talán kellemesebb lesz a napotok.

Halak: Rengeteg kihívással nézel szembe, és elsőre ez elég ijesztőnek is tűnik. Reggel még kilátástalan, de aztán szépen behozod magad és a napvégére minden hiperszuper lesz. Talán még egy spontán barátnős progi is belefér.

Címkék: bak bika halak horoszkóp ikrek kos mérleg nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Szeptember 20., Csütörtök

Horoszkóp: Szeptember 20., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 20-án is!

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szexben ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 17-én is!

Horoszkóp: Szeptember 12., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 12-én is!

Így döntesz a nehéz helyzetekben a csillagjegyed szerint

Mindenki másképp reagál, ha válaszút elé érkezik, de ez a horoszkópodtól is függhet. Csekkold, neked mit ír!

Horoszkóp: Szeptember 6., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 6-án is!

Horoszkóp: Szeptember 5., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 5-én is!

Horoszkóp: Szeptember 4., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 4-én is!

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szexben ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 3-án is!

8 dolog, amit csak a Mérleg csillagjegyűek érthetnek

Szeptember végétől egy hónapon át a Mérleg jegyben születtetek ünnepelnek. Ha neked is ez a horoszkópod, biztosan ismerősek lesznek az alábbi szituk!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 31-én is!

Horoszkóp: Augusztus 30., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 30-án is!

Horoszkóp: Augusztus 29., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 29-én is!

Horoszkóp: Augusztus 28., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 28-án is!