2016.11.09.@ 00.11

Horoszkóp: November 9., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat november 9-én is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp: November 9., Szerda

Kos: Rengeteg dolgod lenne, de nem vagy egyáltalán ráhangolódva, és ez még zavar is, nincs semmi ötleted, hogyan pöröghetnél fel? Akkor hívd fel a legviccesebb barátnődet vagy nézz kedvenc részt a legjobb sorozatból – ennyi időáldozat belefér, nem?

Bika: Furcsa érzésed van az év végével kapcsolatban, mert részben nagyon szereted az őszt, utána az ünnepeket, részben viszont túl sok idegeskedéssel jár, és előre félsz, hogy kicsúszik az irányítás a kezedből. Ne terheld le magad nagyon ebben az időszakban.

Ikrek: Szeretnél már egy icipicit csak magaddal foglalkozni és nem rohanva, kapkodva, hanem kellemesen, kényelmesen. Akkor alakítsd így a napodat, hogy plusz egy-egy órát csenj magadnak, amikor manikűröshöz mész, vagy szaunázol nyugiban.

Rák: Ha van olyan közeli barátod vagy rokonod, akivel keveset beszéltél idén, vagy esetleg összekaptatok valamin és emiatt nem hívtad fel, akkor itt az idő, hoyg rendezzétek a dolgot. Sokkal jobban érzed majd magad ettől!

Oroszlán: Végre a levesz a válladról egy kis terhet a pasid vagy az egyik közeli barátnőd, jól esik majd, hogy nem rád hárul minden felelősség. Ennyire már régen esett jól egy kis segítség, teljesen feldob ez a helyzet.

Szűz: Kell egy kis változtatás a kapcsolatodban, nem szeretnéd, ha újra visszajönnének a szokásos problémák? Nincs nagy baj, de épp elég ahhoz, hogy aggasszon, vagy ingerültek legyetek, és ezt mindenképp meg kell beszélni.

Mérleg: Elég sokat feszengensz a családod miatt mostanában? Akkor minimalizáld a velük töltött időt, és ne engedd, hoyg beleszóljanak az életedbe, vagy esetleg engedd el a füled mellett, ha kritizálnak.

Skorpió: A nagy rohanásban figyelmetlen és feledékeny lehetsz! Ne felejtsd el listát írni, akár kérj meg ismerősöket is figyelmeztessenek, ha valamit elfelejtenél, esetleg a telefonodban is állíts be jelzéseket.

Nyilas: Kicsit túlköltekeztél mostanában? Még nem késő meghúzni a büdzsét, még biztosan spórolhatsz pár dolgon a hónap végéig, például főzhetnél párnaponta, ne ülj be minden este a csajokkal, hanem hívd magadhoz őket.

Bak: Valami bekavar a terveidbe,át kell szervezned a napot, és ez már kicsit dühítő lehet el is megy a kedved mindentől ideiglenesen, de aztán lesz valaki, aki felvidít és nem lesz pocsék az egész napod.

Vízöntő: Szeretnél többet figyelni a barátodra, többet szeretnél vele lenni, de ez ma nem biztos, hoyg megvalósítható. Cseteljetektöbbet, küldj neki köös fotókat, amik jó emlékek, így talán kellemesebb lesz a napotok.

Halak: Rengeteg kihívással nézel szembe, és elsőre ez elég ijesztőnek is tűnik. Reggel még kilátástalan, de aztán szépen behozod magad és a napvégére minden hiperszuper lesz. Talán még egy spontán barátnős progi is belefér.

Címkék: bak bika halak horoszkóp ikrek kos mérleg nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Ezt árulja el rólad az aszcendensed

Ezt árulja el rólad az aszcendensed

Te tudod mi az aszcendens? Ha nem, most megtudhatod, és azt is, hogy mit mond rólad ez a jegy!

Horoszkóp: December 12., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat december 12-én is!

3 csillagjegy, akit kerülj el

Két perc alatt felidegesít egy baráti talin és néha kikerget a világból a szerelmedként, persze ha megtanulod kezelni, már semmi probléma, de nem lesz épp könnyű dolgod. Ez a top 3 csillagjegy, ha összeférhetetlenségről van szó!

Horoszkóp: December 06., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 6-án is!

Horoszkóp: December 05., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 5-én is!

Horoszkóp: December 4., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 4-én is!

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szexben ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 3-án is!

Ez a három csillagjegy a legokosabb

Csekkold le, hogy te is köztük vagy-e!

7 dolog, amit csak a nyilasok érthetnek

Néha igazi meg nem értett zseninek érzed magad? Ez még csak egy azok közül, amiket kizárólag egy igazi Nyilas tud csak átérezni.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 30-án is!

Horoszkóp: November 29., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 29-én is!

Horoszkóp: November 28., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 28-án is!

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szexben ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 26-án is!