2016.11.10.@ 00.11

Horoszkóp: November 10., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat november 10-én is!

Cosmopolitan.hu
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp: November 10., Csütörtök

Kos: Neked per pillanat teljesen más okoz boldogságot, sokkal könnyebben veszed az akadályokat, mint a barátnőid, a pasid. Tanítsd meg őket arra, hogyan emelkedjenek felül a problémákon.

Bika: Próbálod elnyomni magadban, de végül mégis mindenen felhúzod magadat, képtelen vagy elengedni idegesítő dolgokat, sőt inkább belehergeled magad. Mi lenne, ha ma valami nagyon keémény edzéssel vezetnéd le a feszkót?

Ikrek: Nem minden flört az, aminek te szánod, ha neked nem is komoly, egy srác annak veheti, és elég kellemetlen szitu lehet ebből. Kicsit finomabban, vagy lassabb tempóval hódítsd meg a pasit.

Rák: Szuper energikusan kezded a napot, ennél jobb nem is lehetne. Ezt a lendületet használd arra, hogy minden nehéz vagy koncentrációt igénylő melót még ebéd előtt megcsinálsz. A chatelést, levelezgetést hagyd későbbre.

Oroszlán: Az egyik ismerősöddel kapcsolatban nagyon fura megérzéseid lehetnek, akár ezt meg is beszélheted vele. Neki is jól esik majd, hogy figyelmes vagy segíteni akarsz.

Szűz: Kicsit kedvetlen vagy, nincs türelmed semmihez, úgyhogy nehéz is a kedvedben járni. A pasidtól is sokszor elvárod, hogy kitalálja, mire van szükséged, de közben te sem vagy vele tisztában. Találj pár dolgot, ami

Mérleg: Amikor nem találsz megoldást valamire, akkor igyekezz úgy gondolni magadra, mintha egy barátnőd lennél, és mit tanácsolnál. Ha picit eltávolodsz gondolatban a szitutól, könnyebb lesz…

Skorpió: Nem vagytok ugyanazon a szinten azzal a kollégával, aki most rád szállt. Valamiért nem hagy békén, beszól, vagy kibeszél a hátad mögött, egyelőre hagyd, hogy csinálja, de ha tartós vagy elfajul, akkor azért tedd helyre!

Nyilas: Éppen minden rendben van az életedben, nem is tudod, mihez kezdj magaddal? Ha sokat agyalsz, akkor tuti találsz valami hibát, amin lehet parázni, tényleg ezt akarod?

Bak: Valami félrecsúszik ma, de te szuperül kezeled a helyzetet, és meg is könnyebbülsz majd, hogy ilyen jól ment, nem történt nagyobb zűr. Akár meg is ünnepelhetnéd a csajokkal egy koktél mellett, nem gondolod?

Vízöntő: Ha fáradtnak érzed magad, akkor ma nagyon ügyelj az étkezésre, a kávéadagodat, akármilyen nehéz, csökkentsd le, mert csak feszültté tesz, és lelkileg is rosszabbul lehetsz.

Halak: Muszáj kimondanod, amit gondolsz, és nem tudsz mit kezdeni magaddal, ha nem árulhatod el a véleményedet, akkor egész nap idegesíteni fog. Csak a megfogalmazásra vigyázz!

Címkék: bak bika halak horoszkóp ikrek kos mérleg nyilas oroszlán rák skoprió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Szeptember 20., Csütörtök

Horoszkóp: Szeptember 20., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 20-án is!

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szexben ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 17-én is!

Horoszkóp: Szeptember 12., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 12-én is!

Így döntesz a nehéz helyzetekben a csillagjegyed szerint

Mindenki másképp reagál, ha válaszút elé érkezik, de ez a horoszkópodtól is függhet. Csekkold, neked mit ír!

Horoszkóp: Szeptember 6., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 6-án is!

Horoszkóp: Szeptember 5., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 5-én is!

Horoszkóp: Szeptember 4., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 4-én is!

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szexben ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 3-án is!

8 dolog, amit csak a Mérleg csillagjegyűek érthetnek

Szeptember végétől egy hónapon át a Mérleg jegyben születtetek ünnepelnek. Ha neked is ez a horoszkópod, biztosan ismerősek lesznek az alábbi szituk!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 31-én is!

Horoszkóp: Augusztus 30., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 30-án is!

Horoszkóp: Augusztus 29., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 29-én is!

Horoszkóp: Augusztus 28., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 28-án is!