2016.11.10.@ 00.11

Horoszkóp: November 10., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat november 10-én is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp: November 10., Csütörtök

Kos: Neked per pillanat teljesen más okoz boldogságot, sokkal könnyebben veszed az akadályokat, mint a barátnőid, a pasid. Tanítsd meg őket arra, hogyan emelkedjenek felül a problémákon.

Bika: Próbálod elnyomni magadban, de végül mégis mindenen felhúzod magadat, képtelen vagy elengedni idegesítő dolgokat, sőt inkább belehergeled magad. Mi lenne, ha ma valami nagyon keémény edzéssel vezetnéd le a feszkót?

Ikrek: Nem minden flört az, aminek te szánod, ha neked nem is komoly, egy srác annak veheti, és elég kellemetlen szitu lehet ebből. Kicsit finomabban, vagy lassabb tempóval hódítsd meg a pasit.

Rák: Szuper energikusan kezded a napot, ennél jobb nem is lehetne. Ezt a lendületet használd arra, hogy minden nehéz vagy koncentrációt igénylő melót még ebéd előtt megcsinálsz. A chatelést, levelezgetést hagyd későbbre.

Oroszlán: Az egyik ismerősöddel kapcsolatban nagyon fura megérzéseid lehetnek, akár ezt meg is beszélheted vele. Neki is jól esik majd, hogy figyelmes vagy segíteni akarsz.

Szűz: Kicsit kedvetlen vagy, nincs türelmed semmihez, úgyhogy nehéz is a kedvedben járni. A pasidtól is sokszor elvárod, hogy kitalálja, mire van szükséged, de közben te sem vagy vele tisztában. Találj pár dolgot, ami

Mérleg: Amikor nem találsz megoldást valamire, akkor igyekezz úgy gondolni magadra, mintha egy barátnőd lennél, és mit tanácsolnál. Ha picit eltávolodsz gondolatban a szitutól, könnyebb lesz…

Skorpió: Nem vagytok ugyanazon a szinten azzal a kollégával, aki most rád szállt. Valamiért nem hagy békén, beszól, vagy kibeszél a hátad mögött, egyelőre hagyd, hogy csinálja, de ha tartós vagy elfajul, akkor azért tedd helyre!

Nyilas: Éppen minden rendben van az életedben, nem is tudod, mihez kezdj magaddal? Ha sokat agyalsz, akkor tuti találsz valami hibát, amin lehet parázni, tényleg ezt akarod?

Bak: Valami félrecsúszik ma, de te szuperül kezeled a helyzetet, és meg is könnyebbülsz majd, hogy ilyen jól ment, nem történt nagyobb zűr. Akár meg is ünnepelhetnéd a csajokkal egy koktél mellett, nem gondolod?

Vízöntő: Ha fáradtnak érzed magad, akkor ma nagyon ügyelj az étkezésre, a kávéadagodat, akármilyen nehéz, csökkentsd le, mert csak feszültté tesz, és lelkileg is rosszabbul lehetsz.

Halak: Muszáj kimondanod, amit gondolsz, és nem tudsz mit kezdeni magaddal, ha nem árulhatod el a véleményedet, akkor egész nap idegesíteni fog. Csak a megfogalmazásra vigyázz!

Címkék: bak bika halak horoszkóp ikrek kos mérleg nyilas oroszlán rák skoprió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Március 4., Csütörtök

Horoszkóp: Március 4., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat március 4-én is!

Ez a pasik gyenge pontja a csillagjegyük alapján

Hiába mutatják szuperhősnek magukat, bizony nekik is vannak gyengeségeik!

Horoszkóp: Március 3., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat március 3-án is!

3 csillagjegy, akinél nincs energikusabb

Köszönj szépen a Power Girl csapatnak!

Horoszkóp: Március 2., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat március 2-án is!

4 csillagjegy, akinek elsöprő szerelmet hoz a március

Izgalmas tavaszt ígérnek a csillagok, ez már biztos!

Horoszkóp: Március 1., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat március 1-jén is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 26-án is!

4 csillagjegy, akinek pozitív változásokat hoz a március

Néhány mázlista számára varázslatosan indul a tavasz!

Horoszkóp: Február 25., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 25-én is!

Ez a legmegosztóbb csillagjegy az összes közül

Valószínűleg nem okoz majd nagy meglepetést, hogy ki az.

Horoszkóp: Február 24., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 24-én is!

Horoszkóp: Február 23., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 23-án is!