2016.11.14.@ 00.11

Heti karrier horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a melóban a héten? Csekkold le nálunk a karrier horoszkópodat november 14-én is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Heti karrier horoszkóp

Kos: Osztoznod kell az elismerésen, és ezt nem szereted, pláne, ha főleg te dolgoztál… De ne aggódj, előbb-utóbb kiderül, ki melózott többet és jobban, és legközelebb már nem így értékelnek majd.

Bika: Kevesebbet kellene arra figyelned, ki mit gondol, mint hogy te mit tartasz fontosnak. Rengeteg energiád megy el arra, hogy másoknak akarsz megfelelni, jónak akarsz tűnni, de ezt úgyis képtelenség betartani…

Ikrek: A felettesed számít rád, lehet, hogy be is hív magához egy beszélgetésre a napokban a terveidről, és arról, hogy ő mit szeretne. Készülj fel pár mondatban erről, akkor tuti összeszedett lesz, amikor kell.

Rák: Van mögötted egy kisebb hullámvölgy, de már felértél, és sokkal jobb formában vagy, könnyebben tudsz koncentrálni, nem vagy szétszórt, és kifejezetten jó kapcsolatban vagy a kollégáiddal is. Itt az idő, hogy a karrieredre összpontosíts.

Oroszlán: Minél jobban akarod, annál nehezebben éred el a célodat, mintha lelassult volna körülötted minden. Pedig csak mindenki az év végi hajtásban van, és ilyen szempontból tényleg lelassultak a folyamatok, pár héten belül újra begyorsul.

Szűz: Nehezen ismered ki magadat a főnöködön, de hidd el, neki is vannak konkrét elképzelései, legfeljebb nem úgy kommunikálja, ahogy várnád. Egyszer csak kicsúszik a száján a véleménye, csak legyél türelmes.

Mérleg: Minden erőddel azon vagy, hogy befejezd határidőre a munkáidat, de nem biztos, hogy sikerülni fog. Ne keseredj el, ez egy ilyen időszak, mások hátráltatnak, és ha megfeszülsz, sem tudod felgyorsítani a dolgokat. 

Skorpió: Hiába vagy kedves, most ez sem elég hatásos, mivel elég határozott személyiség vagy, néha rögtön kimondod, amit gondolsz, és ez marad meg a kollégáidban is… Most éppen kedves vagy, de nem tudják, mire számítsanak tőled.

Nyilas: Mindenkivel jól tudsz együtt dolgozni, még azokkal is, akiket nem annyira bírsz. A főnököd észreveszi ezt a pozitív változást, és talán végre másfajta feladatokat is kapsz, mint eddig.

Bak: Szeretnél többet dolgozni a saját időbeosztásod szerint, de mindig más mondja meg, mikor dolgozz. Vagy a kollégád betegszabija miatt, vagy a főnök utazásai miatt. Tedd szóvá, hogy szeretnél te is beleszólni a beosztásba.

Vízöntő: Nagyobb a felelősség, és emiatt a stressz is. Minden este csinálj végig egy mini meditációt, kellemes fürdővel, elmélyüléssel, lazító ételekkel és teával.

Halak: Az egyik ismerősöd egy beszélgetés során ráébreszthet, miért hibázol, mire kellene figyelned, mik a gyengeségeid, amikre a jövőben figyelned kéne, hogy jobb legyél.

Címkék: bak bika halak heti karrier horoszkóp horoszkóp ikrek kos mérleg nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Szeptember 30., Szerda

Horoszkóp: Szeptember 30., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 30-án is!

Horoszkóp: Szeptember 29., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 29-én is!

Csillagjegyek, akik sorsdöntő hírt kapnak a héten

Neked vajon mit üzennek a csillagok erre a hétre?

Horoszkóp: Szeptember 28., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 28-án is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 25-én is!

Horoszkóp:: Szeptember 24., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 24-én is!

Horoszkóp: Szeptember 23., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 23-án is!

Horoszkóp: Szeptember 22., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 22-én is!

3 csillagjegy, akinek fantasztikus hete lesz

A héten nekik minden összejön – kizárólag a szó legjobb értelmében!

Horoszkóp: Szeptember 21., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 21-én is!

Horoszkóp: Szeptember 14., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 14-én is!

Ez a csillagjegy a lelkitársad az aszcendensed szerint

Érdemes tudnod az aszcendesed, mert sokkal pontosabb képet kaphatsz arról, kivel meccselsz igazán.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 11-én is!