2016.11.14.@ 00.11

Heti karrier horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a melóban a héten? Csekkold le nálunk a karrier horoszkópodat november 14-én is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Heti karrier horoszkóp

Kos: Osztoznod kell az elismerésen, és ezt nem szereted, pláne, ha főleg te dolgoztál… De ne aggódj, előbb-utóbb kiderül, ki melózott többet és jobban, és legközelebb már nem így értékelnek majd.

Bika: Kevesebbet kellene arra figyelned, ki mit gondol, mint hogy te mit tartasz fontosnak. Rengeteg energiád megy el arra, hogy másoknak akarsz megfelelni, jónak akarsz tűnni, de ezt úgyis képtelenség betartani…

Ikrek: A felettesed számít rád, lehet, hogy be is hív magához egy beszélgetésre a napokban a terveidről, és arról, hogy ő mit szeretne. Készülj fel pár mondatban erről, akkor tuti összeszedett lesz, amikor kell.

Rák: Van mögötted egy kisebb hullámvölgy, de már felértél, és sokkal jobb formában vagy, könnyebben tudsz koncentrálni, nem vagy szétszórt, és kifejezetten jó kapcsolatban vagy a kollégáiddal is. Itt az idő, hogy a karrieredre összpontosíts.

Oroszlán: Minél jobban akarod, annál nehezebben éred el a célodat, mintha lelassult volna körülötted minden. Pedig csak mindenki az év végi hajtásban van, és ilyen szempontból tényleg lelassultak a folyamatok, pár héten belül újra begyorsul.

Szűz: Nehezen ismered ki magadat a főnöködön, de hidd el, neki is vannak konkrét elképzelései, legfeljebb nem úgy kommunikálja, ahogy várnád. Egyszer csak kicsúszik a száján a véleménye, csak legyél türelmes.

Mérleg: Minden erőddel azon vagy, hogy befejezd határidőre a munkáidat, de nem biztos, hogy sikerülni fog. Ne keseredj el, ez egy ilyen időszak, mások hátráltatnak, és ha megfeszülsz, sem tudod felgyorsítani a dolgokat. 

Skorpió: Hiába vagy kedves, most ez sem elég hatásos, mivel elég határozott személyiség vagy, néha rögtön kimondod, amit gondolsz, és ez marad meg a kollégáidban is… Most éppen kedves vagy, de nem tudják, mire számítsanak tőled.

Nyilas: Mindenkivel jól tudsz együtt dolgozni, még azokkal is, akiket nem annyira bírsz. A főnököd észreveszi ezt a pozitív változást, és talán végre másfajta feladatokat is kapsz, mint eddig.

Bak: Szeretnél többet dolgozni a saját időbeosztásod szerint, de mindig más mondja meg, mikor dolgozz. Vagy a kollégád betegszabija miatt, vagy a főnök utazásai miatt. Tedd szóvá, hogy szeretnél te is beleszólni a beosztásba.

Vízöntő: Nagyobb a felelősség, és emiatt a stressz is. Minden este csinálj végig egy mini meditációt, kellemes fürdővel, elmélyüléssel, lazító ételekkel és teával.

Halak: Az egyik ismerősöd egy beszélgetés során ráébreszthet, miért hibázol, mire kellene figyelned, mik a gyengeségeid, amikre a jövőben figyelned kéne, hogy jobb legyél.

Címkék: bak bika halak heti karrier horoszkóp horoszkóp ikrek kos mérleg nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: December 12., Szerda

Horoszkóp: December 12., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat december 12-én is!

3 csillagjegy, akit kerülj el

Két perc alatt felidegesít egy baráti talin és néha kikerget a világból a szerelmedként, persze ha megtanulod kezelni, már semmi probléma, de nem lesz épp könnyű dolgod. Ez a top 3 csillagjegy, ha összeférhetetlenségről van szó!

Horoszkóp: December 06., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 6-án is!

Horoszkóp: December 05., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 5-én is!

Horoszkóp: December 4., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 4-én is!

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szexben ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 3-án is!

Ez a három csillagjegy a legokosabb

Csekkold le, hogy te is köztük vagy-e!

7 dolog, amit csak a nyilasok érthetnek

Néha igazi meg nem értett zseninek érzed magad? Ez még csak egy azok közül, amiket kizárólag egy igazi Nyilas tud csak átérezni.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 30-án is!

Horoszkóp: November 29., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 29-én is!

Horoszkóp: November 28., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 28-án is!

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szexben ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 26-án is!

Így indítsd a reggeled a csillagjegyed szerint

Hallottál már róla, hogy a sikeres embereknek a megfelelő reggeli rutin a titkuk? A csillagok most kiderítették a te reggeli sikerreceptedet!