2016.11.16.@ 00.11

Horoszkóp: November 16., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat november 16-án is!

Cosmopolitan.hu
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp: November 16., Szerda

Kos: Hú, te aztán fel vagy dobva, mindenki vidám lesz körülötted öt perc alatt. Ha valami fontos meetinged van, használd ki a kisugárzásodat, simán magad mellé állítasz bárkit.

Bika: Kevesebbet nassolj, igyál többet, sportolj keményen! Szuper lesz a közérzeted, és feltölt energiával. A hét második fele amúgy is nehezebb lesz, tartalékolj jókedvet és energiát!

Ikrek: Fegyelmezettebben kommunikálj a munkahelyeden, nem menj bele vitába, és ne próbálj kibékíteni a munkatársaidat, sőt, ha lehet, egyáltalán ne is beszélgess velük a konfliktusról. 

Rák: Ma nagyon pörgős napod volt, hiába intéztél el rengeteg dolgot, valamennyire hiányérzeted marad. Vedd végig, mit akartál ma megcsinálni, hátha este még beugrik, mi hiányzik. Azért ne stresszeld túl magad rajta, ha fontos lenne, nem felejtetted volna el.

Oroszlán: Fáradt vagy és nyűgös, kávé nélkül létezni sem tudsz… Aztán jön az a srác, aki miatt érdemes magadhoz térni. Egészen felvillanyoz a társasága. Hm, mostanában nagyon kedvvel mész majd melózni, igaz?

Szűz: Olyan szívességre kér a kollégád, ami elég sok pluszunkával jár, ettől talán húzós lesz ez a hét, de szuper érzés lesz, hogy segítettél, jobban lesztek, és legközelebb te is számíthatsz rá, ha kicsúszol az időből.

Mérleg: Döntsd el, mi a fontosabb, hogy mindenkivel jóban legyél, vagy hogy érvényesítsd az akaratodat? Attól függ, mi éppen a célod, ha a ranglétrán való feljebb jutás a rövid távú terv, akkor sajnos nem leszel mindenkinek a szíve csücske.

Skorpió: Kíváncsiságból olyan beszélgetésekbe bonyolódsz egy fiúval, ami előbb-utóbb kínossá válhat. Farolj ki belőle, mielőtt ciki lenne, ha kell, beszélj az időjárásról vagy a legutóbb látott mozifilmről.

Nyilas: Minden apróság elvonja a figyelmedet a fontos dolgokról, talán az új kiszemelted miatt van, de azért kicsit józanodj ki. Segítene, ha valakivel tudnál beszélgetni erről, az egy időre lenyugtatna.

Bak: Munka fronton van pár kellemetlenség, de a magánéleted most harmonikus, szuper estétek lehet. Ehhez persze az kellene, hogy magad mögött hagyd a randi idejére a gondokat.

Vízöntő: Kapkodsz, azt sem tudod, hol áll a fejed? Ilyenkor csukd be a szemed, lélegezz lassan, mintha moziban lennél pörgesd le a magadban, mire van szükséged a nap folyamán, milyen feladataid vannak. Ez segít összpontosítani és lenyugodni.

Halak: Csak a jó hangulat és pozitív gondolkodás hozhat változást az életedben. Mindig gondolj erre, amikor kezded tragédiaként felfogni a dolgot, lásd egészében a helyzetet.

Címkék: bak bika halak horoszkóp ikrek kos mérleg nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 18-án is!

Horoszkóp: Május 17., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 17-én is!

Horoszkóp: Május 16., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 16-án is!

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár a pasidra ezen a héten? Olvasd le nálunk a horoszkópját május 14-én is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 11-én is!

Horoszkóp: Május 10., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 10-én is!

Horoszkóp: Május 8., Kedd

Kos: Ha nem próbálsz meg uralkodni az indulataidon, csúnya vitába keveredhetsz a pasiddal, ami akár több napig tarthat. Ugye ezt te sem akarod?

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár a pasidra ezen a héten? Olvasd le nálunk a horoszkópját május 7-én is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 4-én is!

Horoszkóp: Május 3., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 3-án is!

Horoszkóp: Május 2., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 2-án is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 27-én is!

Horoszkóp: Április 26., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 26-án is!