2016.11.17.@ 00.11

Horoszkóp: November 17., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat november 17-én is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp: November 17., Csütörtök

Kos: Lassulj le, lazíts, készülj fel rendesen, hogy ne stresszelj! Könnyítsd meg magadnak a napot azzal, hogy nem görcsölsz rá a teendőkre, az időtényezőre vagy a konfliktusokra, csak haladj előre szépen a saját tempódban.

Bika: Minden olyan gyorsan történik körülötted, hogy nem kapcsolsz időben, de szerencsére ebből semmi problémád nem lesz ma, talán csak elvarázsoltnak tartanak a körülötted lévők…

Ikrek: Elmélkedős hangulatban vagy, az foglalkoztat, hol tartasz és merre visz az utad az életben. Valami nagyon elgondolkodtat, és jót is tesz neked, hogy ezeken rágódsz ma.

Rák: A napi rutin felborul már reggel, de cseppet sem bánod, mert nem unatkozol, és felveszed ezt a pörgősebb ritmust. Nyitottabb és együttműködő leszel, szóval könnyen el tudsz intézni bármit.

Oroszlán: Lelkizős kedved van, legszívesebben egy forró tea mellett csevegnél a legjobb barátnőddel egész nap, de mivel ez csak álom marad, este még összefuthattok, hívd át magadhoz egy csajos-dumálós estére!

Szűz: A pasid nagyon szenvedélyes, és ezt nem titkolja… Kérdés az, milyen gyorsan tudtok egymásra hangolódni. Ha fárasztó, idegeskedéssel teli nap volt, akkor vedd rá átvezetésként vacsizásra, meg kell értenie, ha idő kell neked.

Mérleg: Senki sem gondolatolvasó, ne is várd el, hogy minden nyűgödet felismerjék, bátran tedd szóvá, ha bánt valami vagy teher neked. Ezzel együtt gyakorolhatnád azt is, hogyan mondj nemet, és máris jobban éreznéd magad.

Skorpió: Ma összebarátkozol egy olyan ismerőssel, akivel eddig is szimpatizáltál, de most lesz alkalmatok egy rázós helyzetben jobban összeismerkedni. Annyira megnyugtató hatással vagy rá, hogy megnyílik.

Nyilas: Persze minden nézőpont kérdése, de ettől még nem veszed könnyedén, ha kritizálják a munkádat. Annyira szeretnél ilyenkor mindent kimondani, amit gondolsz, de persze a felét legalább magadban tartod. Ezt a feszkót jobb lesz, ha ma kiadod magadból!

Bak: Erősnek és magabiztosnak érzed magad, és ezért rendesen megdolgoztál! Most használd is fel ezt a lendületet valami nagyobb projektre, mindegy, hogy a magánéletedben vagy a munkahelyeden.

Vízöntő: Fordíts magadra kicsit több időt  fontos a munkád befejezése, a barátok és családtagok lelkének ápolgatása, de hidd el, kell neked a nyugis elmélyülés is. Legalább egy órát este lazíts, és ne hajnalban ess haza egy szuper buliból.

Halak: Nem nagyon tudsz ma rendet teremteni a téged körülvevő káoszban, de ma ne is törekedj rá! Majd később ráérsz, egyelőre annyi feladatot vállaltál, hogy előbb juss a végére, és utána ráérsz szépen lassan a rendszerezésre.

Címkék: bak bika halak horoszkóp ikrek kos mérleg nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Március 8., Hétfő

Horoszkóp: Március 8., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat március 8-án is!

4 csillagjegy, akinél nincs odaadóbb barát

Jól becsüld meg ezeket a csillagjegyeket!

3 csillagjegypár, akik között létezik női-férfi barátság

Ők a bizonyíték rá, hogy igenis működik!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat március 5-én is!

Ezzel a dologgal lehet kiborítani az egyes csillagjegyeket

Azonnal felhúzzák magukat ettől az egy dologtól.

Horoszkóp: Március 4., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat március 4-én is!

Ez a pasik gyenge pontja a csillagjegyük alapján

Hiába mutatják szuperhősnek magukat, bizony nekik is vannak gyengeségeik!

Horoszkóp: Március 3., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat március 3-án is!

3 csillagjegy, akinél nincs energikusabb

Köszönj szépen a Power Girl csapatnak!

Horoszkóp: Március 2., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat március 2-án is!

4 csillagjegy, akinek elsöprő szerelmet hoz a március

Izgalmas tavaszt ígérnek a csillagok, ez már biztos!

Horoszkóp: Március 1., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat március 1-jén is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 26-án is!