2016.11.17.@ 00.11

Horoszkóp: November 17., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat november 17-én is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp: November 17., Csütörtök

Kos: Lassulj le, lazíts, készülj fel rendesen, hogy ne stresszelj! Könnyítsd meg magadnak a napot azzal, hogy nem görcsölsz rá a teendőkre, az időtényezőre vagy a konfliktusokra, csak haladj előre szépen a saját tempódban.

Bika: Minden olyan gyorsan történik körülötted, hogy nem kapcsolsz időben, de szerencsére ebből semmi problémád nem lesz ma, talán csak elvarázsoltnak tartanak a körülötted lévők…

Ikrek: Elmélkedős hangulatban vagy, az foglalkoztat, hol tartasz és merre visz az utad az életben. Valami nagyon elgondolkodtat, és jót is tesz neked, hogy ezeken rágódsz ma.

Rák: A napi rutin felborul már reggel, de cseppet sem bánod, mert nem unatkozol, és felveszed ezt a pörgősebb ritmust. Nyitottabb és együttműködő leszel, szóval könnyen el tudsz intézni bármit.

Oroszlán: Lelkizős kedved van, legszívesebben egy forró tea mellett csevegnél a legjobb barátnőddel egész nap, de mivel ez csak álom marad, este még összefuthattok, hívd át magadhoz egy csajos-dumálós estére!

Szűz: A pasid nagyon szenvedélyes, és ezt nem titkolja… Kérdés az, milyen gyorsan tudtok egymásra hangolódni. Ha fárasztó, idegeskedéssel teli nap volt, akkor vedd rá átvezetésként vacsizásra, meg kell értenie, ha idő kell neked.

Mérleg: Senki sem gondolatolvasó, ne is várd el, hogy minden nyűgödet felismerjék, bátran tedd szóvá, ha bánt valami vagy teher neked. Ezzel együtt gyakorolhatnád azt is, hogyan mondj nemet, és máris jobban éreznéd magad.

Skorpió: Ma összebarátkozol egy olyan ismerőssel, akivel eddig is szimpatizáltál, de most lesz alkalmatok egy rázós helyzetben jobban összeismerkedni. Annyira megnyugtató hatással vagy rá, hogy megnyílik.

Nyilas: Persze minden nézőpont kérdése, de ettől még nem veszed könnyedén, ha kritizálják a munkádat. Annyira szeretnél ilyenkor mindent kimondani, amit gondolsz, de persze a felét legalább magadban tartod. Ezt a feszkót jobb lesz, ha ma kiadod magadból!

Bak: Erősnek és magabiztosnak érzed magad, és ezért rendesen megdolgoztál! Most használd is fel ezt a lendületet valami nagyobb projektre, mindegy, hogy a magánéletedben vagy a munkahelyeden.

Vízöntő: Fordíts magadra kicsit több időt  fontos a munkád befejezése, a barátok és családtagok lelkének ápolgatása, de hidd el, kell neked a nyugis elmélyülés is. Legalább egy órát este lazíts, és ne hajnalban ess haza egy szuper buliból.

Halak: Nem nagyon tudsz ma rendet teremteni a téged körülvevő káoszban, de ma ne is törekedj rá! Majd később ráérsz, egyelőre annyi feladatot vállaltál, hogy előbb juss a végére, és utána ráérsz szépen lassan a rendszerezésre.

Címkék: bak bika halak horoszkóp ikrek kos mérleg nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Ezt árulja el rólad az aszcendensed

Ezt árulja el rólad az aszcendensed

Te tudod mi az aszcendens? Ha nem, most megtudhatod, és azt is, hogy mit mond rólad ez a jegy!

Horoszkóp: December 12., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat december 12-én is!

3 csillagjegy, akit kerülj el

Két perc alatt felidegesít egy baráti talin és néha kikerget a világból a szerelmedként, persze ha megtanulod kezelni, már semmi probléma, de nem lesz épp könnyű dolgod. Ez a top 3 csillagjegy, ha összeférhetetlenségről van szó!

Horoszkóp: December 06., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 6-án is!

Horoszkóp: December 05., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 5-én is!

Horoszkóp: December 4., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 4-én is!

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szexben ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 3-án is!

Ez a három csillagjegy a legokosabb

Csekkold le, hogy te is köztük vagy-e!

7 dolog, amit csak a nyilasok érthetnek

Néha igazi meg nem értett zseninek érzed magad? Ez még csak egy azok közül, amiket kizárólag egy igazi Nyilas tud csak átérezni.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 30-án is!

Horoszkóp: November 29., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 29-én is!

Horoszkóp: November 28., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 28-án is!

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szexben ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 26-án is!