2016.11.18.@ 00.11

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 18-án is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Kos: 
Szingli: Már épp elfelejtetted a sérelmeidet, amikor felbukkan az exed, vagy az utadba kerül egy régi fotó vagy tárgy, ami rá emlékeztet. Mi lenne, ha gyorsan elterelnéd a figyelmedet és nem hergelnéd bele magad?
Párban: Sokszor nem szólsz olyanért, ami zavar, ezúttal tegyél kivételt, de tényleg csak akkor mondd a barátodnak, ha már megőrjít az a szokása. Kis apróságokért ne legyen köztetek súrlódás.

Bika: 
Szingli: Minél jobban közelednek az ünnepek, annál gyakrabban tör rád a magány. Ezt úgy tudod kiküszöbölni, hogy sűrűn szervezel magadnak programokat, jó előre minden estére.
Párban: Szeretnél többet lenni kettesben a barátoddal? Akkor te szervezd meg a hétvégéteket, és járj a kedvében, így tuti nem szervezi majd át a gondosan megtervezett weekendet.

Ikrek: 
Szingli: Szeretnél gyakrabban randizni, de egyszerűen hetek, hónapok óta egy szimpatikus sráccal sem ismerkedtél meg? Ne sürgesd az időt, most jön még csak a buliszezon…
Párban: A pasid barátai egyre jobban bosszanthatnak, úgy alakult, hogy szinglikké váltak, és rángatják a barátodat állandóan bulizni… Egyelőre hagyd, jót tesz neki a szabadság, de azért szabjatok egy határt.

Rák: 
Szingli: Foglalkoztat az életeddel kapcsolatban pár dolog, ami most úgy tűnik, megoldódik, viszont ettől még lehet hiányérzeted, kicsit félsz is, hogy mi lesz karácsonykor, de ne rettegj előre. 
Párban: Apróságokon összekaphattok, de óriási sértődések lesznek, úgyhogy inkább mindenféle konfliktust kerülj. Türelemmel és beszélgetéssel áthidalhatjátok a helyzetet.

Oroszlán: 
Szingli: Fontosabb a szabadságod, mint a néha eltörő magány, szóval összességében iszonyatosan élvezed a hétvlglt, azt csinálsz, amit akarsz. Maradj ennél a hangulatnál, ez a legjobb most neked.
Párban: Mikor azt hinnéd már tényleg semmi munkád, dolgodnincs, akkor megint közbejön valami, és végül semmi időd nem lesz a pasidra. Inkább előre tervezz úgy, hogy egy fél napot vele vagy, egy fix programon.

Szűz: 
Szingli: Felsorolhatnál rengeteg előnyt, ami azzal jár, hogy oda mész, ahova akarsz, olyan vakációt szervezel, amit te szeretnél, azért mégis lassan eljön az ideje, hogy nyitott szemmel járkálj, és randizni kezdj.
Párban: Mint mindenkire, rátok is jó hatással van az ünnep közelsége! Feltölt titeket, tervezgettek, vidámak vagytok, és a szürke hétköznapok után tényleg kihasználjátok a hétvégét akár shoppingolással.

Mérleg:
Szingli: Nagyon mások vagytok azzal a fiúval, akivel mostanában megismerkedsz. Nem lesz sok közös bennetek, de ami viszont az, mindkettőtöknek nagyon fontos az életében.
Párban: Igenis tehetsz azért, hogy összhangba kerüljetek, ne ijedj meg attól, hogy meg kell érte rendesen dolgozni, mert utána úgy gondolhatsz vissza erre, hogy te is tettél érte.

Skorpió: 
Szingli:  Amikor végre kezded megszokni, hogy egyedül vagy, és már szerveznéd a csupa csajos programot nyárra, egy pasi belép a képbe. De ezt nem is bánod igazából, ugye?
Párban: Már többé-kevésbé tudjátok, hogyan tudtok kikapcsolódni, de a gyakorlatban nem megy. Jót tenne nektek egy 3-4 napos kisebb szabi! Szervezzétek meg együtt!

Nyilas: 
Szingli:  Elég sok meghívást kapsz, és az a legjobb, ha az összesre el is mész, mert szuperül érzed majd magadat, a fiúk pedig odalesznek érted. 
Párban: Kicsit sok a buli, kevés a romantikus együttlét, úgyhogy nem igazán jut idő a másikra, pedig egy hétvégébe bele kell, hogy férjen.

Bak:
Szingli: Most az egyszer a megérzéseid nem a teljes igazságot sugallják neked, mert vegyül némi rossz tapasztalatból adódó félelemmel. Csak lazábban kéne venned.
Párban: Hagyd, hogy te legyél középpontban, hogy minden úgy történjen, ahogy neked kedved van, a pasid pedig kényeztessen, megérdemled, hogy rólad szóljon a hétvége.

Vízöntő:
Szingli: Minden, amit eddig gondoltál a szerelemről és a párkapcsolatokról, most borulni látszik egy nagyon dögös srác miatt, akivel egy nap után úgy érezheted magad, mintha ezer éve ismernéd.
Párban: Teljesen biztos vagy az érzéseidben, és talán itt az idő, hogy ezt a pasidnak is bevalld, de ha nincs rá alkalmas helyzet, akkor inkább halaszd el.

Halak:
Szingli: Mindig szükséged van pozitív visszajelzésekre, hogy legyen elég önbizalmad, és ha nem kapod meg a dicséretet a barátoktól, családtól, máris kiborulsz. Vedd végig, miben vagy szuper, és szépen sorold el magadnak.
Párban: Egyre jobban elmélyül a szerelmetek, a kötődés is szorosabb, mint valaha, már csak el kell határoznotok, milyen jövőt terveztek együtt. A 2017 év, mint téma, nem rossz…

Címkék: bak bika halak hétvégi szerelmi horoszkóp ikrek kos mérleg nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Ezt árulja el rólad az aszcendensed

Ezt árulja el rólad az aszcendensed

Te tudod mi az aszcendens? Ha nem, most megtudhatod, és azt is, hogy mit mond rólad ez a jegy!

Horoszkóp: December 12., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat december 12-én is!

3 csillagjegy, akit kerülj el

Két perc alatt felidegesít egy baráti talin és néha kikerget a világból a szerelmedként, persze ha megtanulod kezelni, már semmi probléma, de nem lesz épp könnyű dolgod. Ez a top 3 csillagjegy, ha összeférhetetlenségről van szó!

Horoszkóp: December 06., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 6-án is!

Horoszkóp: December 05., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 5-én is!

Horoszkóp: December 4., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 4-én is!

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szexben ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 3-án is!

Ez a három csillagjegy a legokosabb

Csekkold le, hogy te is köztük vagy-e!

7 dolog, amit csak a nyilasok érthetnek

Néha igazi meg nem értett zseninek érzed magad? Ez még csak egy azok közül, amiket kizárólag egy igazi Nyilas tud csak átérezni.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 30-án is!

Horoszkóp: November 29., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 29-én is!

Horoszkóp: November 28., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 28-án is!

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szexben ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 26-án is!