2016.11.18.@ 00.11

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 18-án is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Kos: 
Szingli: Már épp elfelejtetted a sérelmeidet, amikor felbukkan az exed, vagy az utadba kerül egy régi fotó vagy tárgy, ami rá emlékeztet. Mi lenne, ha gyorsan elterelnéd a figyelmedet és nem hergelnéd bele magad?
Párban: Sokszor nem szólsz olyanért, ami zavar, ezúttal tegyél kivételt, de tényleg csak akkor mondd a barátodnak, ha már megőrjít az a szokása. Kis apróságokért ne legyen köztetek súrlódás.

Bika: 
Szingli: Minél jobban közelednek az ünnepek, annál gyakrabban tör rád a magány. Ezt úgy tudod kiküszöbölni, hogy sűrűn szervezel magadnak programokat, jó előre minden estére.
Párban: Szeretnél többet lenni kettesben a barátoddal? Akkor te szervezd meg a hétvégéteket, és járj a kedvében, így tuti nem szervezi majd át a gondosan megtervezett weekendet.

Ikrek: 
Szingli: Szeretnél gyakrabban randizni, de egyszerűen hetek, hónapok óta egy szimpatikus sráccal sem ismerkedtél meg? Ne sürgesd az időt, most jön még csak a buliszezon…
Párban: A pasid barátai egyre jobban bosszanthatnak, úgy alakult, hogy szinglikké váltak, és rángatják a barátodat állandóan bulizni… Egyelőre hagyd, jót tesz neki a szabadság, de azért szabjatok egy határt.

Rák: 
Szingli: Foglalkoztat az életeddel kapcsolatban pár dolog, ami most úgy tűnik, megoldódik, viszont ettől még lehet hiányérzeted, kicsit félsz is, hogy mi lesz karácsonykor, de ne rettegj előre. 
Párban: Apróságokon összekaphattok, de óriási sértődések lesznek, úgyhogy inkább mindenféle konfliktust kerülj. Türelemmel és beszélgetéssel áthidalhatjátok a helyzetet.

Oroszlán: 
Szingli: Fontosabb a szabadságod, mint a néha eltörő magány, szóval összességében iszonyatosan élvezed a hétvlglt, azt csinálsz, amit akarsz. Maradj ennél a hangulatnál, ez a legjobb most neked.
Párban: Mikor azt hinnéd már tényleg semmi munkád, dolgodnincs, akkor megint közbejön valami, és végül semmi időd nem lesz a pasidra. Inkább előre tervezz úgy, hogy egy fél napot vele vagy, egy fix programon.

Szűz: 
Szingli: Felsorolhatnál rengeteg előnyt, ami azzal jár, hogy oda mész, ahova akarsz, olyan vakációt szervezel, amit te szeretnél, azért mégis lassan eljön az ideje, hogy nyitott szemmel járkálj, és randizni kezdj.
Párban: Mint mindenkire, rátok is jó hatással van az ünnep közelsége! Feltölt titeket, tervezgettek, vidámak vagytok, és a szürke hétköznapok után tényleg kihasználjátok a hétvégét akár shoppingolással.

Mérleg:
Szingli: Nagyon mások vagytok azzal a fiúval, akivel mostanában megismerkedsz. Nem lesz sok közös bennetek, de ami viszont az, mindkettőtöknek nagyon fontos az életében.
Párban: Igenis tehetsz azért, hogy összhangba kerüljetek, ne ijedj meg attól, hogy meg kell érte rendesen dolgozni, mert utána úgy gondolhatsz vissza erre, hogy te is tettél érte.

Skorpió: 
Szingli:  Amikor végre kezded megszokni, hogy egyedül vagy, és már szerveznéd a csupa csajos programot nyárra, egy pasi belép a képbe. De ezt nem is bánod igazából, ugye?
Párban: Már többé-kevésbé tudjátok, hogyan tudtok kikapcsolódni, de a gyakorlatban nem megy. Jót tenne nektek egy 3-4 napos kisebb szabi! Szervezzétek meg együtt!

Nyilas: 
Szingli:  Elég sok meghívást kapsz, és az a legjobb, ha az összesre el is mész, mert szuperül érzed majd magadat, a fiúk pedig odalesznek érted. 
Párban: Kicsit sok a buli, kevés a romantikus együttlét, úgyhogy nem igazán jut idő a másikra, pedig egy hétvégébe bele kell, hogy férjen.

Bak:
Szingli: Most az egyszer a megérzéseid nem a teljes igazságot sugallják neked, mert vegyül némi rossz tapasztalatból adódó félelemmel. Csak lazábban kéne venned.
Párban: Hagyd, hogy te legyél középpontban, hogy minden úgy történjen, ahogy neked kedved van, a pasid pedig kényeztessen, megérdemled, hogy rólad szóljon a hétvége.

Vízöntő:
Szingli: Minden, amit eddig gondoltál a szerelemről és a párkapcsolatokról, most borulni látszik egy nagyon dögös srác miatt, akivel egy nap után úgy érezheted magad, mintha ezer éve ismernéd.
Párban: Teljesen biztos vagy az érzéseidben, és talán itt az idő, hogy ezt a pasidnak is bevalld, de ha nincs rá alkalmas helyzet, akkor inkább halaszd el.

Halak:
Szingli: Mindig szükséged van pozitív visszajelzésekre, hogy legyen elég önbizalmad, és ha nem kapod meg a dicséretet a barátoktól, családtól, máris kiborulsz. Vedd végig, miben vagy szuper, és szépen sorold el magadnak.
Párban: Egyre jobban elmélyül a szerelmetek, a kötődés is szorosabb, mint valaha, már csak el kell határoznotok, milyen jövőt terveztek együtt. A 2017 év, mint téma, nem rossz…

Címkék: bak bika halak hétvégi szerelmi horoszkóp ikrek kos mérleg nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Szeptember 29., Kedd

Horoszkóp: Szeptember 29., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 29-én is!

Csillagjegyek, akik sorsdöntő hírt kapnak a héten

Neked vajon mit üzennek a csillagok erre a hétre?

Horoszkóp: Szeptember 28., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 28-án is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 25-én is!

Horoszkóp:: Szeptember 24., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 24-én is!

Horoszkóp: Szeptember 23., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 23-án is!

Horoszkóp: Szeptember 22., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 22-én is!

3 csillagjegy, akinek fantasztikus hete lesz

A héten nekik minden összejön – kizárólag a szó legjobb értelmében!

Horoszkóp: Szeptember 21., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 21-én is!

Horoszkóp: Szeptember 14., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 14-én is!

Ez a csillagjegy a lelkitársad az aszcendensed szerint

Érdemes tudnod az aszcendesed, mert sokkal pontosabb képet kaphatsz arról, kivel meccselsz igazán.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 11-én is!

Melyik év a legfontosabb az életedben a csillagjegyed szerint?

Mutatjuk, mikor jönnek a legnagyobb változások az egyes csillagjegyek életében!