2016.11.25.@ 00.11

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 25-én is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Kos: 
Szingli: Egy nagyon érdekes idegennel ismerkedhetsz meg. Hát sokkal izgalmasabb lesz, mint az utóbbi hónapokban bármi, úgyhogy csípd ki magad és hajrá!
Párban: Nem szeretnél túl sokat aggódni a kapcsolatotok miatt, mégis folyamatosan azt teszed. Nem jó, ha mindig félsz megmondani, mit gondolsz vagy kimondani az érzéseidet, mert tartasz attól, hogy összevesztek.

Bika: 
Szingli: Ha aggódsz amiatt, hogy egyedül vagy, vedd szépen sorra, milyen pasira is vágysz. Ne ess kétségbe, ha túl hosszú a lista, de engedd el a gondolatbeli Nagy Ő is, legyen meg a középút! 
Párban: Valamiért megváltoztak az igényitek, és sajnos nem mindig vágnak egybe a vágyaitok. Muszáj megálalpodnotok, egyszer az legyen, amire te vágysz, egyszer pedig amit ő szeretne.

Ikrek: 
Szingli: Vannak olyan ki nem mondott érzések a legutóbbi szakításoddal kapcsolatban, amik folyamatosan feszítenek belülről? Akkor vegyél egy nagy levegőt és mondd el az exednek, vagy írd meg neki levélben. Jobban leszel tőle.
Párban: Romantikus és kreatív ötletekkel áll elő a szerelmed, hogyan ünnepeljetek majd kettesben, sőt, lehet, hogy már annyira ráhangolódott, hogy ki sem akar kelni mellőled az ágyból.

Rák: 
Szingli: Kezded magadat hibáztatni azért, mert szingli vagy, ez nagyon rossz út és nem is igaz, hogy miattad maradtál egyedül egy időre. Ez egy átmeneti állapot, amit ki kellene élvezned, nem pedig raboskodni benne.
Párban: A kíváncsiság jó egy kapcsolatban, de nem akkor, amikor féltékenységből kezdesz el nyomozni utána. Hagyd abba, te is kiborulsz é a pasidat is felbosszantod, ha kutakodsz utána.

Oroszlán: 
Szingli: Nem tudod, mit kezdj hétvégén, mert már szeretnél picit otthon is lenni a sok bulizás után? Akkor hívd át a barátaidat és lepd meg őket valami finomsággal, ami lehet egy isteni koktél vagy csak csináljatok együtt egy fini salátát.
Párban: Úgy érezheted, a barátod valamit titkol előtted, de a sztori néhány részletét megtudod, és kitisztul a kép, és csak rajtad múlik, mit kezdesz az új infókkal.

Szűz: 
Szingli:  Teljesen kikészülsz annak a fiúnak a társaságában, aki nagyon tetszik. Olyan ideges vagy, hogy megszólalni sem bírsz, pedig nincs miért aggódnod, legyél kicsit merészebb, ez az érzés csak jót jelenthet.
Párban: Kiderülhet, hogy mást vár el a szerelmed, mint amire te eddig gondoltál. Konkrétan sosem beszéltetek egy témáról, amihez eddig te csak a saját következtetéseidet vontad le, szóval ideje lenne megbeszélni nyíltan a dolgokat.

Mérleg:
Szingli: Ajjajj, lehet, hogy belesodródtál egy szerelmi háromszögbe? Bizonyosodj meg róla, hogy a fiú tuti egyedülálló-e, nem tenne jót a lelkednek most még egy csalódás.
Párban: Eddig hűséges voltál a szerelmedhez? Akkor búcsúzz el a naiv, őszinte lánytól, aki voltál, mert most jöhet egy fordulópont. Nagyon gondold meg, mit lépsz, kivel és hogy megéri-e!

Skorpió: 
Szingli: Végre lesz szenvedély az életedben, nem biztos, hogy a Nagy Ő-t találod meg, de biztosan olyan sárc lesz, akire örökre szeretettel gondolsz majd, és akihez sok élmény fűz.
Párban: A tisztelet irtó fontos a kapcsolatban és sokszor természetesnek veszed, hogy csúnyán is beszélhetsz, vitatkozhatsz a barátoddal, pedig sebeket ejtesz a szavakkal. Ahogy te is elvárod, hogy kedvesen beszéljen veled, te is tedd ezt.

Nyilas: 
Szingli: Ne ijedj meg, ha totál más érdeklődésű idegenek közé csöppensz egy buliban, vagy bárhol, mert nagyon jól érzed majd magadat, és végre megismerhetsz új srácokat is. 
Párban: Ne vegye el a kedveteket a rossz idő, akkor is mozduljatok ki, ha nem süt egész nap a nap. Szükségetek van egy kis környezetváltozásra, kirándulásra, felfedezésre.

Bak:
Szingli: Tényleg csak az érdekel, ha kimozdulsz, hogy sokat nevess, jót táncolj, szuper zenét hallgass, és nem az az elsődleges, hogy ismerkedj. Annyira felszabadító lesz, hogy nem is érted, min görcsöltél mostanáig.
Párban: Fontos lesz a kommunikáció köztetek, hogyha nem is vagytok együtt, mindig legyél elérhető, reagál rögtön az sms-eire, hívásaira, különben elég nagy félreértések lehetnek.

Vízöntő:
Szingli: Olyan szuperül menedzseled a szingli életedet, hogy néha elgondolkozol, hova férne ebben egy pasi? Pedig minél kényelmesebben mozogsz a világodban, annál magabiztosabb és szexibb leszel.
Párban: Úgy érezheted minden és mindenki befolyásolhatja a kapcsolatod lakulását, csak te nem. Mintha tehetetlen lennél bizonyos problémákkal szemben, pedig nem így van, csak ti ketten együtt oldhatjátok meg.

Halak:
Szingli: Ha van a láthatáron egy új srác, vigyázz vele! A titokzatossága elfedhet valami olyat, ami valószínűleg nem tetszene. Ha rákérdezel valamire és folyamatosan terel, akkor sajnos van valami a háttérben.
Párban: Óvatosan a flörtöléssel, mert percek alatt belebonyolódhatsz egy olyan viszonyba, amire semmi szükséged a párkapcsolatod mellett. Persze egy két pikáns megjegyzéstől még nem történik semmi.

Címkék: bak bika halak horoszkóp ikrek kos mérleg nyilas oroszlán rák skorpió szerelmi horoszkóp szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 26-án is!

4 csillagjegy, akinek pozitív változásokat hoz a március

Néhány mázlista számára varázslatosan indul a tavasz!

Horoszkóp: Február 25., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 25-én is!

Ez a legmegosztóbb csillagjegy az összes közül

Valószínűleg nem okoz majd nagy meglepetést, hogy ki az.

Horoszkóp: Február 24., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 24-én is!

Horoszkóp: Február 23., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 23-án is!

Horoszkóp: Február 22., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 22-én is!

4 csillagjegy, akire mindenki felnéz a környezetében

Ők igazi követendő példák lehetnek.

Ez a 3 csillagjegy viseli legrosszabbul a magányt

Egyszerűen nem bírnak egyedül lenni.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 19-én is!

Ezek a csillagjegyek jobban szeretnek adni, mint kapni

Semmivel sem fejezik ki jobban a szeretetüket, mint egy menő ajándékkal.