2016.11.28.@ 00.11

Heti karrier horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a melóban a héten? Csekkold le nálunk a karrier horoszkópodat november 28-án is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Heti karrier horoszkóp

Kos: Gyorsan és kényelmesen végezheted a munkádat és ez éppen elég ahhoz, hogy jól érezd magadat. Könnyen meg tudnád ezt szokni, igaz? Nyilván nem mindig ilyen békés a helyzet, úgyhogy használd ki!

Bika: Hamarosan fizunap, figyelj oda, hogy mindent elszámoltak-e neked, ami jár, mert az ünnepek miatt nehéz lesz utánajárni, ha valami nem stimmel. Ha nehéz vagy bonyolult a szitu, a főnöködet is vond be.

Ikrek: Akkor vagy nyugodt, ha mindenki kedvel, és ha egy picit is azt érzed, hogy kritizálnak, vagy nem elégedettek a munkáddal, akkor elbizonytalanodsz. Ne kételkedj magadban ilyesmi miatt!

Rák: Remekül átlátod a helyzetet, most van itt az idő a stratégiaépítésre, akár a jövő évre is  tervezhetnél, mert van hozzá éppen elég energiád. Egy laza vázlat megmenthet az év elején a sok túlórától. 

Oroszlán: Még az év vége előtt megváltozhat a pozíciód a munkahelyeden, de ehhez ezen a héten még jó sokat kell dolgoznod. Hogy feljebb lépj, nem lehetsz felületes, és az sem jó, ha csúszol a határidőkkel. 

Szűz: Zavar, hogy egy helyben toporogsz? Kicsit lazíts! Olvass inspiráló cikkeket, keress olyan videókat, amiknek a témája kapcsolódik a mostani feladatodhoz, egy ilyen inspiráló egyórás szünet után tuti jobban megy majd a meló.

Mérleg: Áll előtted egy nagy hegy, amit ma sajnos nem tudsz megmászni, de talán nem is ez a feladat. Adj magadnak erre pár napot, oszd be az idődet és az energiádat erre az időszakra, de reálisan! Így biztosan időben végzel majd!

Skorpió: Belesodortad magadat egy olyan helyzetbe, ami már kényelmetlen, illetve az erődön felül van, de már nehéz belőle kihátrálni. Próbálj segítséget találni vagy olyan megoldást, ami levenné a válladról a terhet.

Nyilas: Válts taktikát! Ha eddig sikertelen volt a módszered valakinél, akkor most lehet sikeres egy teljesen más megközelítés. Legyél bátor és spontán!

Bak: Van jó pár akadály előtted, de egészen jól haladsz. Emiatt fárasztó heted lesz, de legalább egy elérhető célért dolgozol, amiért ráadásul még elismerést is kapsz, szóval gyűjts erőt és hajrá!

Vízöntő: Valaki elég nagy segítséget kér tőled, de most ne gondolkodj azon, mekkora teher, mert előbb-utóbb megtérül majd. Húzós hét lesz, de legalább a jövő heted, sőt az év hátra lévő része nem lesz ennyire durva.

Halak: Már belefáradtál, hogy kitaláld, mit akar a főnököd? Ne keseredj el, lesz pár nehéz óra, de összességében nézd azt, hogy szuperül haladsz. Este viszont dobd el a tollat, a mobilt és a billentyűzetet és szórakozz!

Címkék: bak bika halak heti karrier horoszkóp horoszkóp ikrek kos mérleg nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Március 8., Hétfő

Horoszkóp: Március 8., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat március 8-án is!

4 csillagjegy, akinél nincs odaadóbb barát

Jól becsüld meg ezeket a csillagjegyeket!

3 csillagjegypár, akik között létezik női-férfi barátság

Ők a bizonyíték rá, hogy igenis működik!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat március 5-én is!

Ezzel a dologgal lehet kiborítani az egyes csillagjegyeket

Azonnal felhúzzák magukat ettől az egy dologtól.

Horoszkóp: Március 4., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat március 4-én is!

Ez a pasik gyenge pontja a csillagjegyük alapján

Hiába mutatják szuperhősnek magukat, bizony nekik is vannak gyengeségeik!

Horoszkóp: Március 3., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat március 3-án is!

3 csillagjegy, akinél nincs energikusabb

Köszönj szépen a Power Girl csapatnak!

Horoszkóp: Március 2., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat március 2-án is!

4 csillagjegy, akinek elsöprő szerelmet hoz a március

Izgalmas tavaszt ígérnek a csillagok, ez már biztos!

Horoszkóp: Március 1., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat március 1-jén is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 26-án is!