2016.11.28.@ 00.11

Heti karrier horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a melóban a héten? Csekkold le nálunk a karrier horoszkópodat november 28-án is!

Cosmopolitan.hu
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Heti karrier horoszkóp

Kos: Gyorsan és kényelmesen végezheted a munkádat és ez éppen elég ahhoz, hogy jól érezd magadat. Könnyen meg tudnád ezt szokni, igaz? Nyilván nem mindig ilyen békés a helyzet, úgyhogy használd ki!

Bika: Hamarosan fizunap, figyelj oda, hogy mindent elszámoltak-e neked, ami jár, mert az ünnepek miatt nehéz lesz utánajárni, ha valami nem stimmel. Ha nehéz vagy bonyolult a szitu, a főnöködet is vond be.

Ikrek: Akkor vagy nyugodt, ha mindenki kedvel, és ha egy picit is azt érzed, hogy kritizálnak, vagy nem elégedettek a munkáddal, akkor elbizonytalanodsz. Ne kételkedj magadban ilyesmi miatt!

Rák: Remekül átlátod a helyzetet, most van itt az idő a stratégiaépítésre, akár a jövő évre is  tervezhetnél, mert van hozzá éppen elég energiád. Egy laza vázlat megmenthet az év elején a sok túlórától. 

Oroszlán: Még az év vége előtt megváltozhat a pozíciód a munkahelyeden, de ehhez ezen a héten még jó sokat kell dolgoznod. Hogy feljebb lépj, nem lehetsz felületes, és az sem jó, ha csúszol a határidőkkel. 

Szűz: Zavar, hogy egy helyben toporogsz? Kicsit lazíts! Olvass inspiráló cikkeket, keress olyan videókat, amiknek a témája kapcsolódik a mostani feladatodhoz, egy ilyen inspiráló egyórás szünet után tuti jobban megy majd a meló.

Mérleg: Áll előtted egy nagy hegy, amit ma sajnos nem tudsz megmászni, de talán nem is ez a feladat. Adj magadnak erre pár napot, oszd be az idődet és az energiádat erre az időszakra, de reálisan! Így biztosan időben végzel majd!

Skorpió: Belesodortad magadat egy olyan helyzetbe, ami már kényelmetlen, illetve az erődön felül van, de már nehéz belőle kihátrálni. Próbálj segítséget találni vagy olyan megoldást, ami levenné a válladról a terhet.

Nyilas: Válts taktikát! Ha eddig sikertelen volt a módszered valakinél, akkor most lehet sikeres egy teljesen más megközelítés. Legyél bátor és spontán!

Bak: Van jó pár akadály előtted, de egészen jól haladsz. Emiatt fárasztó heted lesz, de legalább egy elérhető célért dolgozol, amiért ráadásul még elismerést is kapsz, szóval gyűjts erőt és hajrá!

Vízöntő: Valaki elég nagy segítséget kér tőled, de most ne gondolkodj azon, mekkora teher, mert előbb-utóbb megtérül majd. Húzós hét lesz, de legalább a jövő heted, sőt az év hátra lévő része nem lesz ennyire durva.

Halak: Már belefáradtál, hogy kitaláld, mit akar a főnököd? Ne keseredj el, lesz pár nehéz óra, de összességében nézd azt, hogy szuperül haladsz. Este viszont dobd el a tollat, a mobilt és a billentyűzetet és szórakozz!

Címkék: bak bika halak heti karrier horoszkóp horoszkóp ikrek kos mérleg nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Augusztus 14., Kedd

Horoszkóp: Augusztus 14., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 14-én is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 10-én is!

Horoszkóp: Augusztus 9., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 9-én is!

Horoszkóp: Augusztus 8., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 8-án is!

Horoszkóp: Augusztus 7., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 7-én is!

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szexben ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 6-án is!

Ebben vagy a legrosszabb a csillagjegyed szerint

Gyakran túlpörgöd a szitut vagy túlságosan halogatod a terveidet? Rossz tulajdonságai mindenkinek vannak, de ha szembenézel velük, úgy könnyen változtathatsz is rajtuk!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 3-án is!

Horoszkóp: Augusztus 2., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 2-án is!

Kim Kardashian elárulta, hány kiló

A popókirálynő rengeteget fogyott az utóbbi időben, most pedig azt is elárulta, mennyit mutat a mérleg!

Horoszkóp: Július 1., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 1-jén is!

Horoszkóp: Július 31., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 31-én is!

Ezt edd ebédre a csillagjegyed szerint

Ha még azt is az aktuális horoszkópod alapján döntöd el, hogy veszel-e akciósan repjegyet, vagy azt, hogy lesz-e második randi a sráccal, akit most szedtél fel Tinderen, akkor az ebédedet szintén bízd a csillagokra!