2016.12.06.@ 00.12

Horoszkóp: December 6., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat december 6-án is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp: December 6., Kedd

Kos: Jó nap ez a mai, hogy egy kis felfedezést tegyél, mi lenne, ha kipróbálnátok új helyeket, edzéseket a barátnőiddel, vagy akár a pasidat is megkérdezhetnéd, hogy nincs-e kedve kísérletezni valami, hm…újjal?

Bika: Ha megkapod a napi nevetésadagodat, akkor nagy baj nem lehet, a poénok mindenért kárpótolnak. Te pedig nagyon hálás leszel a kollégáknak, barátoknak, hogy szórakoztatnak a nehéz percekben.

Ikrek: Csak akkor jutsz elég infóhoz, ha kérdezősködsz, utánamész, elmész a többiekkel ebédelni, és érdeklődsz. Fontos a munkahelyeden, hogy részt vegyél a társasági programokon.

Rák: Érzelmi dolgokban lehet gubanc, nem tudod jól kifejezni az érzéseidet. Kerülj minden komoly beszélgetést, halaszd el pár nappal, mert ma minden csak tovább bonyolódna.

Oroszlán: Ma bármennyi emberrel veszed körbe magadat, magányosnak érezheted magadat. Éppen ezért este mozdulj ki, ne süppedj bele otthon egyedül ebbe az érzésbe, tegyél ellene, nem fogod megbánni!

Szűz: Senki nem veheti el tőled a sikereidet, legyél rá büszke, és ha nem is vágsz fel vele, azért bizonyos esetekben tehetsz rá célzást, hogy hol tartasz, mik az érdemeid. Ma is bátran villogj vele!

Mérleg: Senki sem gondolatolvasó, beleértve a pasidat és a közvetlen kollégáidat is. Ne óvatoskodj, a sértődés sem vezet sehova, ha megkérdezik, mi bánt, valld be, ess túl rajta. Csak ez lehet a megoldás!

Skorpió: Akármilyen komoly feladataid vannak, vedd könnyeddé, viccelj, nevess, lazíts, úgy sokkal jobban megy majd a munka. Produktívabb leszel és sokkal több energiád lesz.

Nyilas: A kísérletező oldalad ma valami újra éhezik, és az élet minden területén igaz lesz rád. Nyughatatlan vagy, de azért ne ess túlzásokba, mert megbánnád már holnap!

Bak: A szervezésen van a hangsúly, de attól még, hogy praktikusan akarsz megoldani dolgokat, még nem kellene az érintettek akaratát, érzéseid figyelmen kívül hagyni.

Vízöntő: Hagyj nyitva egy ajtót! Ha le szeretnél zárni valamit, akkor semmi végleges döntést ne hozz, mert rengeteg olyan apró változás jöhet, amire most nem gondolsz.

Halak: A fegyelmed és a hevességed furcsán keveredik, illetve váltakozik ma. Nehezen tudsz ellenállni olyan dolgoknak, amit szeretsz (ma annyi a diétának), de közben meg igyekszel helyrehozni a dolgokat. Ez az igazi egyensúly!

Címkék: bak bika halak horoszkóp ikrek kos mérleg napi horoszkóp nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 10-én is!

Ez a csillagjegyek 3 legrosszabb tulajdonsága

Senki sem tökéletes, és a sok pozitív mellett minden jegynek van rá jellemző negatív tulajdonsága is!

Horoszkóp: Július 9., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 9-én is!

4 csillagjegy, akit SOHA ne haragíts magadra

Csak rosszul jöhetsz ki a dologból!

Horoszkóp: Július 8., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 8-án is!

Ezek a csillagjegyek a legodaadóbbak, amikor szerelmesek

Számukra csak a másik létezik – akár hosszú éveken keresztül!

Horoszkóp: Július 7., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 7-én is!

Horoszkóp: Július 6., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 6-án is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 3-án is!

Horoszkóp: Július 2., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 2-án is!

Horoszkóp: Június 30., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 30-án is!

5 csillagjegy, akinek varázslatos lesz a július

Vajon te is a szerencsések között vagy?