2016.12.08.@ 00.12

Horoszkóp: December 8., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat december 8-án is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp: December 8., Csütörtök

Kos: A családoddal, szüleiddel kapcsolatos kérdések, érzések foglalkoztatnak. Talán a karácsony közelsége van rád ilyen hatással, engedd, hogy elárasszanak ezek az érzelmek! Mindenképp beszéld meg valakivel, akiben megbízol, jól fog esni a társaság!

Bika: Azt érzed, mindenáron több szabadságra van szükséged, nem nagyon “működsz”, ha ennyire meg van kötve a kezed, mindegy, hogy munkáról vagy párkapcsolatról van szó. Tegyél ez ellen, legalább hozd szóba annál, aki korlátoz.

Ikrek: A fontossági sorrend egyáltalán nem mindegy ma. Figyelj arra, milyen sorrendben csinálod a dolgaidat, milyen alaposan és biztosan nem hagysz-e ki semmit. Triplán biztosítsd be magad!

Rák: Az egyik barátnőd segítséget kér, de nem biztos, hogy elég, ha te adsz neki tanácsokat. Ha úgy érzed, nagy a baj, vezesd rá, hogy mástól is kérjen mankót, ne engedd, hogy egyedül saját maga próbáljon meg küzdeni.

Oroszlán: A figyelmed folyamatosan elkalandozik, talán egy fiú van a dologban, aki hirtelen nagyon elkezdett érdekelni, pedig nem most ismerted meg. Csekkolod folyamatosan, szóval ma nem nagyon tudsz másra koncentrálni.

Szűz: Ma komolyabban megfordulhat a fejedben, hogy jövőre másik munkahelyet keresel. Talán szörnyű ez a nap, de ne hozz elhamarkodott döntést, még sok minden történhet a következő napokban, amitől jobban érzed majd magad.

Mérleg: Az edzés nem megy könnyen, de ha tudsz, szoríts időt rá, mert lelkednek szüksége lenne rá. Adna egy löketet a hét utolsó pár napjára, és sokkal jobb hangulatban telne.

Skorpió: A féltékenységet nem tudod rendesen kezelni, és ma még jobban leterít, mint bármikor, valószínűleg érzékenyebb vagy, de ettől még ne támadd le csak úgy a pasidat. Gondold át, mit szeretnél neki mondani.

Nyilas: A munka kapcsol ki a legjobban – és ez nem jellemző rád, de ugye nem menekülsz otthonról? Ha valami problémád van a kapcsolatodban, akkor azért próbáld minél hamarabb megoldani, hogy ne nyomasszon

Bak: Érzelmes hangulatban vagy, szinte mindenen elérzékenyülsz, megsértődsz, de nagyon tudsz örülni is. Fejezd ki nyugodtan őszintén a gondolataidat, azzal most semmiképp sem veszítesz, csak nyersz.

Vízöntő: Szerencsére könnyen megoldod a ma adódó problémákat, nem nagyon tudsz időt pazarolni agyalásra, hanem rögtön cselekszel. Ezt a szuper képességedet máskor is bevethetnéd…

Halak: A vágyaiddal és az álmaiddal vagy elfoglalva, de talán ma a konkrét tervezésig is eljutsz, ami teljesen feldob. Rengeteg célod van 2017-ben és kezd kirajzolódni, hogyan fogj hozzá. Legyél pozitív, lelkes és határozott, így garantált a siker!

Címkék: bak bika halak horoszkóp ikrek kos mérleg napi horoszkóp nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 10-én is!

Ez a csillagjegyek 3 legrosszabb tulajdonsága

Senki sem tökéletes, és a sok pozitív mellett minden jegynek van rá jellemző negatív tulajdonsága is!

Horoszkóp: Július 9., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 9-én is!

4 csillagjegy, akit SOHA ne haragíts magadra

Csak rosszul jöhetsz ki a dologból!

Horoszkóp: Július 8., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 8-án is!

Ezek a csillagjegyek a legodaadóbbak, amikor szerelmesek

Számukra csak a másik létezik – akár hosszú éveken keresztül!

Horoszkóp: Július 7., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 7-én is!

Horoszkóp: Július 6., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 6-án is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 3-án is!

Horoszkóp: Július 2., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 2-án is!

Horoszkóp: Június 30., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 30-án is!

5 csillagjegy, akinek varázslatos lesz a július

Vajon te is a szerencsések között vagy?