2016.12.08.@ 00.12

Horoszkóp: December 8., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat december 8-án is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp: December 8., Csütörtök

Kos: A családoddal, szüleiddel kapcsolatos kérdések, érzések foglalkoztatnak. Talán a karácsony közelsége van rád ilyen hatással, engedd, hogy elárasszanak ezek az érzelmek! Mindenképp beszéld meg valakivel, akiben megbízol, jól fog esni a társaság!

Bika: Azt érzed, mindenáron több szabadságra van szükséged, nem nagyon “működsz”, ha ennyire meg van kötve a kezed, mindegy, hogy munkáról vagy párkapcsolatról van szó. Tegyél ez ellen, legalább hozd szóba annál, aki korlátoz.

Ikrek: A fontossági sorrend egyáltalán nem mindegy ma. Figyelj arra, milyen sorrendben csinálod a dolgaidat, milyen alaposan és biztosan nem hagysz-e ki semmit. Triplán biztosítsd be magad!

Rák: Az egyik barátnőd segítséget kér, de nem biztos, hogy elég, ha te adsz neki tanácsokat. Ha úgy érzed, nagy a baj, vezesd rá, hogy mástól is kérjen mankót, ne engedd, hogy egyedül saját maga próbáljon meg küzdeni.

Oroszlán: A figyelmed folyamatosan elkalandozik, talán egy fiú van a dologban, aki hirtelen nagyon elkezdett érdekelni, pedig nem most ismerted meg. Csekkolod folyamatosan, szóval ma nem nagyon tudsz másra koncentrálni.

Szűz: Ma komolyabban megfordulhat a fejedben, hogy jövőre másik munkahelyet keresel. Talán szörnyű ez a nap, de ne hozz elhamarkodott döntést, még sok minden történhet a következő napokban, amitől jobban érzed majd magad.

Mérleg: Az edzés nem megy könnyen, de ha tudsz, szoríts időt rá, mert lelkednek szüksége lenne rá. Adna egy löketet a hét utolsó pár napjára, és sokkal jobb hangulatban telne.

Skorpió: A féltékenységet nem tudod rendesen kezelni, és ma még jobban leterít, mint bármikor, valószínűleg érzékenyebb vagy, de ettől még ne támadd le csak úgy a pasidat. Gondold át, mit szeretnél neki mondani.

Nyilas: A munka kapcsol ki a legjobban – és ez nem jellemző rád, de ugye nem menekülsz otthonról? Ha valami problémád van a kapcsolatodban, akkor azért próbáld minél hamarabb megoldani, hogy ne nyomasszon

Bak: Érzelmes hangulatban vagy, szinte mindenen elérzékenyülsz, megsértődsz, de nagyon tudsz örülni is. Fejezd ki nyugodtan őszintén a gondolataidat, azzal most semmiképp sem veszítesz, csak nyersz.

Vízöntő: Szerencsére könnyen megoldod a ma adódó problémákat, nem nagyon tudsz időt pazarolni agyalásra, hanem rögtön cselekszel. Ezt a szuper képességedet máskor is bevethetnéd…

Halak: A vágyaiddal és az álmaiddal vagy elfoglalva, de talán ma a konkrét tervezésig is eljutsz, ami teljesen feldob. Rengeteg célod van 2017-ben és kezd kirajzolódni, hogyan fogj hozzá. Legyél pozitív, lelkes és határozott, így garantált a siker!

Címkék: bak bika halak horoszkóp ikrek kos mérleg napi horoszkóp nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: November 15., Csütörtök

Horoszkóp: November 15., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 15-én is!

Horoszkóp: November 14., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 14-én is!

Horoszkóp: November 13., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 13-án is!

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szexben ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 12-én is!

Csillagjegye elárulja, hogyan tedd boldoggá a pasid!

Most megtudhatod, hogy a csillagok szerint mi az, amitől a barátod boldog lesz.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 9-én is!

Ilyen vitázni veled a csillagjegyed alapján

Van, aki őrjöngve hisztizik és olyan is akad, aki néma csendben tűri a veszekedést. Derítsd ki, te milyen vitapartner vagy a horoszkópod szerint! 

Horoszkóp: November 8., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 8-án is!

Horoszkóp: November 07., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 7-én is!

7 dolog, amit csak a skorpiók érthetnek

Már nagyban szervezed a szülinapi bulid? Akkor esélyes, hogy a skorpiók táborát erősíted és így biztos, hogy magadra ismersz ezekben a szitukban.

Horoszkóp: November 05., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 6-án is!

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szexben ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 5-én is!

Ez a legfurcsább tulajdonságod a csillagjegyed szerint

Most kiderül, mi rejlik a lelked legmélyén. Kíváncsi vagy?