2016.12.09.@ 00.12

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 9-én is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Kos:
Szingli: Mivel elég sok párkapcsolati probléma van a baráti körödben, talán kicsit kényelmesebb, hogy nincs éppen pasid. Ezzel a lazasággal talán ismerkedni is könnyebb lesz hétvégén, majd meglátod.
Párban: Annyira stresszes időszak van mögöttetek, hogy lehetetlen otthon is nyugodtnak maradni, azaz most elég sokat vitáztok. Még akár egy hosszabb mosolyszünet is lehet köztetek, de az ünnep közeledtével enyhül a feszkó.

Bika:
Szingli: Egy munkatársad közeledik elég gyors tempóban, ráadásul te nem is gondoltad volna, hogy tetszel neki. Eddig félénknek tűnt, de most begyorsít, csak tudd tartani ezt a tempót!
Párban: Szükséged van egy csajos hétvégére, egyszerűen most olyan dolgok foglalkoztatnak, amiket a barátnőiddel tudsz a legjobban megtárgyalni. Egy kis külön töltött időre van szükséged!

Ikrek:
Szingli: Már nem tudsz anélkül bulizni, hogy ne arra gondolj, megismerkedsz-e valakivel, főleg, hogy itt az év  vége, és abban bíztál, karácsonyig lesz valakid. Sugárzik belőled ez az aggodalom, nem szabad ennyire ráfeszülnöd!
Párban: Sokat veszekedtetek az utóbbi időben? Akkor ez most a békülés hétvégéje lesz, mert rengeteg időtök adódik végre megbeszélni a dolgokat. Szedd össze, miket szeretnél mindenképpen megbeszélni.

Rák:
Szingli: A céges buli olyan sikerült, hogy egyre több pletykában szerepelsz egy sráccal? Valójában semmi nem történt ott, akkor, de pont a híresztelésektől leszel egyre kíváncsibb a fiúra.
Párban: Adsz a barátod véleményére, és most is nagy szükséged lesz arra, hogy kibeszélj vele mindent. Szeretnéd, ha a támaszod lenne, szerencsére tényleg használható ötletei vannak, és most is kihúz a bajból.

Oroszlán:
Szingli: Nehezen tudod rávenni magadat, hogy kimozdulj ebben a hidegben? Akármilyen fáradt vagy, gondolj arra, hogy akár ma is megismerkedhetsz egy pasival. Még csak most kezdődik az év végi partiszezon.
Párban: Nem nagyon tudod kontrollálni magad, ha egy csaj elkezd nyomulni a pasidra, ezen a hétvégén szembe kell nézned egy ilyen helyzettel, csak az a kérdés, hogyan reagálsz.

Szűz:
Szingli: Egyszerűen képtelen vagy kivárni, mindig átveszed a kezdeményezést ismerkedésnél, pedig vannak srácok, akik jobban szeretnek hódítani. Szóval csak türelmesen, ha szórakozni mész.
Párban: Bár megőrjít a sok veszekedés, mosta ezek inkább olyanok, amiknél kijönnek a felgyülemlett, meg nem beszélt dolgok, és csak erősebb lesz a kapcsolatotok tőle. Teremts olyan hangulatot otthon, négyszemközt, hogy megnyíljon.

Mérleg:
Szingli: Nem vagy elégedett magaddal, úgy érzed többet is kihozhatnál még, de nincs ötleted a hogyanra. Kicsit belefáradtál az állandó megfelelési vágyba, nem?
Párban:  Új élményekre lenne szükségetek, mert picit belekényelmesedtetek a kapcsolatotokba, de most jön egy olyan időszak, amikor többet lehettek kettesben. Keressetek közös sportot, hobbit még télen is.

Skorpió:
Szingli: Szokásod szerint flörtölgetsz, de nem kalkulálod be, hogy jobban belezúghatsz a pasiba már az elején. Ennyi veszély kell is, bátran ismerkedj!
Párban: Teljesen más nézőpontból látjátok a dolgokat, mostanában ez elég sok mindenben kiütközik, de ettől ne ijedj meg. Ez egy ilyen rázós pár nap, rátok férne egy kis bulizás.

Nyilas:
Szingli: Olyan fiúval találkozol, aki nagyon nem az eseted, de csak első látásra tűnik majd így. Szerencsére lesz alkalmad jobban megismerni, és akkor még lesz visszaút.
Párban: Nem pont olyan lesz a hétvégétek, mint ahogy tervezted, de végülis arra vágytál, hogy sokat legyetek együtt. Ha nem is kettesben, de azért rengeteg szuper programotok lesz.

Bak:
Szingli: Távolságtartó vagy, pedig igazán vágysz már arra, hogy megismerkedj valakivel, aki nem csak egy futó kaland lesz. Talán van valami kis félelem benned egy tartós kapcsolat gondolatára, nem?
Párban: Teljesen összezavar egy pasi, akit alig ismersz, csak mostanában több helyen is összefutottál vele. Bár stabil a kapcsolatod a barátoddal, ez az új fiú most mégis megingat. Ne dönts elhamarkodottan! 

Vízöntő:
Szingli: Konkrét elképzeléseid vannak arról, milyen párkapcsolatot szeretnél, és minél konkrétabb, annál közelebb is leszel a Nagy Ő-höz. Izgalmas lesz, de maximálisan megéri!
Párban: Idegesít, ahogy a barátod az exéről beszél, és nem is érted, miért jön ez elő, de hallgasd meg. Nyilván nem őt szereti már, de mégis foglalkoztatja, mi lehet vele.

Halak:
Szingli: Elég sokat elárulsz magadról már egy első találkozáskor, ami persze rizikós, de legalább megtudod belőle, tényleg érdekesnek tart-e a fiú.
Párban: Vannak viták, amikbe nem mersz belemenni, mert félsz a kimenetelétől, pedig nem szabadna ennyire megijedned bizonyos helyzetekből, előbb-utóbb úgyis szembesülsz ezekkel.

Címkék: bak bika halak hétvégi szerelmi horoszkóp horoszkóp ikrek kos mérleg nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Ezt árulja el rólad az aszcendensed

Ezt árulja el rólad az aszcendensed

Te tudod mi az aszcendens? Ha nem, most megtudhatod, és azt is, hogy mit mond rólad ez a jegy!

Horoszkóp: December 12., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat december 12-én is!

3 csillagjegy, akit kerülj el

Két perc alatt felidegesít egy baráti talin és néha kikerget a világból a szerelmedként, persze ha megtanulod kezelni, már semmi probléma, de nem lesz épp könnyű dolgod. Ez a top 3 csillagjegy, ha összeférhetetlenségről van szó!

Horoszkóp: December 06., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 6-án is!

Horoszkóp: December 05., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 5-én is!

Horoszkóp: December 4., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 4-én is!

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szexben ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 3-án is!

Ez a három csillagjegy a legokosabb

Csekkold le, hogy te is köztük vagy-e!

7 dolog, amit csak a nyilasok érthetnek

Néha igazi meg nem értett zseninek érzed magad? Ez még csak egy azok közül, amiket kizárólag egy igazi Nyilas tud csak átérezni.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 30-án is!

Horoszkóp: November 29., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 29-én is!

Horoszkóp: November 28., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 28-án is!

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szexben ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 26-án is!