2016.12.09.@ 00.12

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 9-én is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Kos:
Szingli: Mivel elég sok párkapcsolati probléma van a baráti körödben, talán kicsit kényelmesebb, hogy nincs éppen pasid. Ezzel a lazasággal talán ismerkedni is könnyebb lesz hétvégén, majd meglátod.
Párban: Annyira stresszes időszak van mögöttetek, hogy lehetetlen otthon is nyugodtnak maradni, azaz most elég sokat vitáztok. Még akár egy hosszabb mosolyszünet is lehet köztetek, de az ünnep közeledtével enyhül a feszkó.

Bika:
Szingli: Egy munkatársad közeledik elég gyors tempóban, ráadásul te nem is gondoltad volna, hogy tetszel neki. Eddig félénknek tűnt, de most begyorsít, csak tudd tartani ezt a tempót!
Párban: Szükséged van egy csajos hétvégére, egyszerűen most olyan dolgok foglalkoztatnak, amiket a barátnőiddel tudsz a legjobban megtárgyalni. Egy kis külön töltött időre van szükséged!

Ikrek:
Szingli: Már nem tudsz anélkül bulizni, hogy ne arra gondolj, megismerkedsz-e valakivel, főleg, hogy itt az év  vége, és abban bíztál, karácsonyig lesz valakid. Sugárzik belőled ez az aggodalom, nem szabad ennyire ráfeszülnöd!
Párban: Sokat veszekedtetek az utóbbi időben? Akkor ez most a békülés hétvégéje lesz, mert rengeteg időtök adódik végre megbeszélni a dolgokat. Szedd össze, miket szeretnél mindenképpen megbeszélni.

Rák:
Szingli: A céges buli olyan sikerült, hogy egyre több pletykában szerepelsz egy sráccal? Valójában semmi nem történt ott, akkor, de pont a híresztelésektől leszel egyre kíváncsibb a fiúra.
Párban: Adsz a barátod véleményére, és most is nagy szükséged lesz arra, hogy kibeszélj vele mindent. Szeretnéd, ha a támaszod lenne, szerencsére tényleg használható ötletei vannak, és most is kihúz a bajból.

Oroszlán:
Szingli: Nehezen tudod rávenni magadat, hogy kimozdulj ebben a hidegben? Akármilyen fáradt vagy, gondolj arra, hogy akár ma is megismerkedhetsz egy pasival. Még csak most kezdődik az év végi partiszezon.
Párban: Nem nagyon tudod kontrollálni magad, ha egy csaj elkezd nyomulni a pasidra, ezen a hétvégén szembe kell nézned egy ilyen helyzettel, csak az a kérdés, hogyan reagálsz.

Szűz:
Szingli: Egyszerűen képtelen vagy kivárni, mindig átveszed a kezdeményezést ismerkedésnél, pedig vannak srácok, akik jobban szeretnek hódítani. Szóval csak türelmesen, ha szórakozni mész.
Párban: Bár megőrjít a sok veszekedés, mosta ezek inkább olyanok, amiknél kijönnek a felgyülemlett, meg nem beszélt dolgok, és csak erősebb lesz a kapcsolatotok tőle. Teremts olyan hangulatot otthon, négyszemközt, hogy megnyíljon.

Mérleg:
Szingli: Nem vagy elégedett magaddal, úgy érzed többet is kihozhatnál még, de nincs ötleted a hogyanra. Kicsit belefáradtál az állandó megfelelési vágyba, nem?
Párban:  Új élményekre lenne szükségetek, mert picit belekényelmesedtetek a kapcsolatotokba, de most jön egy olyan időszak, amikor többet lehettek kettesben. Keressetek közös sportot, hobbit még télen is.

Skorpió:
Szingli: Szokásod szerint flörtölgetsz, de nem kalkulálod be, hogy jobban belezúghatsz a pasiba már az elején. Ennyi veszély kell is, bátran ismerkedj!
Párban: Teljesen más nézőpontból látjátok a dolgokat, mostanában ez elég sok mindenben kiütközik, de ettől ne ijedj meg. Ez egy ilyen rázós pár nap, rátok férne egy kis bulizás.

Nyilas:
Szingli: Olyan fiúval találkozol, aki nagyon nem az eseted, de csak első látásra tűnik majd így. Szerencsére lesz alkalmad jobban megismerni, és akkor még lesz visszaút.
Párban: Nem pont olyan lesz a hétvégétek, mint ahogy tervezted, de végülis arra vágytál, hogy sokat legyetek együtt. Ha nem is kettesben, de azért rengeteg szuper programotok lesz.

Bak:
Szingli: Távolságtartó vagy, pedig igazán vágysz már arra, hogy megismerkedj valakivel, aki nem csak egy futó kaland lesz. Talán van valami kis félelem benned egy tartós kapcsolat gondolatára, nem?
Párban: Teljesen összezavar egy pasi, akit alig ismersz, csak mostanában több helyen is összefutottál vele. Bár stabil a kapcsolatod a barátoddal, ez az új fiú most mégis megingat. Ne dönts elhamarkodottan! 

Vízöntő:
Szingli: Konkrét elképzeléseid vannak arról, milyen párkapcsolatot szeretnél, és minél konkrétabb, annál közelebb is leszel a Nagy Ő-höz. Izgalmas lesz, de maximálisan megéri!
Párban: Idegesít, ahogy a barátod az exéről beszél, és nem is érted, miért jön ez elő, de hallgasd meg. Nyilván nem őt szereti már, de mégis foglalkoztatja, mi lehet vele.

Halak:
Szingli: Elég sokat elárulsz magadról már egy első találkozáskor, ami persze rizikós, de legalább megtudod belőle, tényleg érdekesnek tart-e a fiú.
Párban: Vannak viták, amikbe nem mersz belemenni, mert félsz a kimenetelétől, pedig nem szabadna ennyire megijedned bizonyos helyzetekből, előbb-utóbb úgyis szembesülsz ezekkel.

Címkék: bak bika halak hétvégi szerelmi horoszkóp horoszkóp ikrek kos mérleg nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Szeptember 20., Csütörtök

Horoszkóp: Szeptember 20., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 20-án is!

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szexben ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 17-én is!

Horoszkóp: Szeptember 12., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 12-én is!

Így döntesz a nehéz helyzetekben a csillagjegyed szerint

Mindenki másképp reagál, ha válaszút elé érkezik, de ez a horoszkópodtól is függhet. Csekkold, neked mit ír!

Horoszkóp: Szeptember 6., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 6-án is!

Horoszkóp: Szeptember 5., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 5-én is!

Horoszkóp: Szeptember 4., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 4-én is!

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szexben ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 3-án is!

8 dolog, amit csak a Mérleg csillagjegyűek érthetnek

Szeptember végétől egy hónapon át a Mérleg jegyben születtetek ünnepelnek. Ha neked is ez a horoszkópod, biztosan ismerősek lesznek az alábbi szituk!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 31-én is!

Horoszkóp: Augusztus 30., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 30-án is!

Horoszkóp: Augusztus 29., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 29-én is!

Horoszkóp: Augusztus 28., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 28-án is!