2016.12.12.@ 00.12

Heti karrier horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a melóban a héten? Csekkold le nálunk a karrier horoszkópodat december 12-én is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Heti karrier horoszkóp

Kos: Valahogy mindig sikerül belefutnod nálad önzőbb új kollégákba, és elég sok idő, amíg megérteted velük, hogy a csapatjáték nem erről szól. Sok-sok türelem kell hozzá, de megéri!

Bika: Talán változások lesznek január elejétől, és most derülnek ki, ez mennyiben érint téged is. Nem lesz unalmas a munkában töltött utolsó pár nap – erre készülj fel!

Ikrek: Kezdeményezhetnéd, hogy rendezzétek át az irodát, ha többen nem érzitek jól bent magatokat. Közösen vegyetek növényeket, dobáljátok ki a lomokat, és szerezzetek be pár új apróságot, ami feldobná és komfortosabbá tenné a helyet.

Rák: Külföldi kollégákkal ismerkedhetsz meg, persze lehet, hogy csak virtuálisan, de az is teljesen feldob, színesebb lesz tőle a napod és a heted is. Még a monoton feladatokat is jobban bírod majd.

Oroszlán: Na, ma biztosan gyakorolhatod, hogyan hozd egyensúlyba az érzelmeidet. Egy indulatos szóváltás után rajtad múlik, vidám leszel-e, megpróbálod oldani a feszültséget vagy sem.

Szűz: Az érzelmeid vezérelnek a döntéseidben, sokkal jobban, mint máskor. Képzeld el magadban, mi lenne, ha mindenki így működne, előbb-utóbb senki nem járna be vagy nem dolgozna azokkal, akiket nem kedvel, de ez sajnos nem reális…

Mérleg: Ne csak a napi feladatokra koncentrálj! Muszáj néha a hosszabb távban is gondolkodnod, hogy ötleteket meríts és valami továbbvigyen. Ha egészében látod, akkor sokkal könnyebb lesz a dolog.

Skorpió: Egy elég nehéz személyes problémával szembesülhetsz, amihez akár segítséget is kérned kell majd, mert ezt még nem tapasztaltad, és nem tudod, mi lehet a kiút! Kérdezz meg egy tapasztaltabb kollégádat, és kérd meg, hogy kezelje diszkréten.

Nyilas: Olyan helyen ne keress választ a kérdéseidre, ahol eddig sem kaptad meg soha a választ. Ha ennyire kilátástalannak érzed, akkor vagy várj pár hónapot, háta kapsz választ – vagy lépj tovább!

Bak: Szinte már testvéri viszonyban vagy egy munkatársaddal, akivel régen együtt dolgoztok, és valóban több ez, mint barátság, inkább egy szövetség, és most szükségetek is lesz egymás támogatására.

Vízöntő: Minden családtagod és a pasid is azt mondja, nyugodtan koncentrálj a karrieredre, neked mégsem megy olyan könnyen, mintha nem is akarnád annyira. Azon el kellene gondolkodnod, hogy ez miért van…

Halak: Totálisan kényelmesen érzed magadat, elégedett és nyugodt vagy, tudsz olyan feladatokra is koncentrálni, amire az utóbbi pár napban nem ment. Hajrá, most pótolj be mindent!

Címkék: bak bika halak heti karrier horoszkóp horoszkóp ikrek kos mérleg nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 10-én is!

Ez a csillagjegyek 3 legrosszabb tulajdonsága

Senki sem tökéletes, és a sok pozitív mellett minden jegynek van rá jellemző negatív tulajdonsága is!

Horoszkóp: Július 9., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 9-én is!

4 csillagjegy, akit SOHA ne haragíts magadra

Csak rosszul jöhetsz ki a dologból!

Horoszkóp: Július 8., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 8-án is!

Ezek a csillagjegyek a legodaadóbbak, amikor szerelmesek

Számukra csak a másik létezik – akár hosszú éveken keresztül!

Horoszkóp: Július 7., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 7-én is!

Horoszkóp: Július 6., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 6-án is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 3-án is!

Horoszkóp: Július 2., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 2-án is!

Horoszkóp: Június 30., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 30-án is!

5 csillagjegy, akinek varázslatos lesz a július

Vajon te is a szerencsések között vagy?