2016.12.12.@ 00.12

Heti karrier horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a melóban a héten? Csekkold le nálunk a karrier horoszkópodat december 12-én is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Heti karrier horoszkóp

Kos: Valahogy mindig sikerül belefutnod nálad önzőbb új kollégákba, és elég sok idő, amíg megérteted velük, hogy a csapatjáték nem erről szól. Sok-sok türelem kell hozzá, de megéri!

Bika: Talán változások lesznek január elejétől, és most derülnek ki, ez mennyiben érint téged is. Nem lesz unalmas a munkában töltött utolsó pár nap – erre készülj fel!

Ikrek: Kezdeményezhetnéd, hogy rendezzétek át az irodát, ha többen nem érzitek jól bent magatokat. Közösen vegyetek növényeket, dobáljátok ki a lomokat, és szerezzetek be pár új apróságot, ami feldobná és komfortosabbá tenné a helyet.

Rák: Külföldi kollégákkal ismerkedhetsz meg, persze lehet, hogy csak virtuálisan, de az is teljesen feldob, színesebb lesz tőle a napod és a heted is. Még a monoton feladatokat is jobban bírod majd.

Oroszlán: Na, ma biztosan gyakorolhatod, hogyan hozd egyensúlyba az érzelmeidet. Egy indulatos szóváltás után rajtad múlik, vidám leszel-e, megpróbálod oldani a feszültséget vagy sem.

Szűz: Az érzelmeid vezérelnek a döntéseidben, sokkal jobban, mint máskor. Képzeld el magadban, mi lenne, ha mindenki így működne, előbb-utóbb senki nem járna be vagy nem dolgozna azokkal, akiket nem kedvel, de ez sajnos nem reális…

Mérleg: Ne csak a napi feladatokra koncentrálj! Muszáj néha a hosszabb távban is gondolkodnod, hogy ötleteket meríts és valami továbbvigyen. Ha egészében látod, akkor sokkal könnyebb lesz a dolog.

Skorpió: Egy elég nehéz személyes problémával szembesülhetsz, amihez akár segítséget is kérned kell majd, mert ezt még nem tapasztaltad, és nem tudod, mi lehet a kiút! Kérdezz meg egy tapasztaltabb kollégádat, és kérd meg, hogy kezelje diszkréten.

Nyilas: Olyan helyen ne keress választ a kérdéseidre, ahol eddig sem kaptad meg soha a választ. Ha ennyire kilátástalannak érzed, akkor vagy várj pár hónapot, háta kapsz választ – vagy lépj tovább!

Bak: Szinte már testvéri viszonyban vagy egy munkatársaddal, akivel régen együtt dolgoztok, és valóban több ez, mint barátság, inkább egy szövetség, és most szükségetek is lesz egymás támogatására.

Vízöntő: Minden családtagod és a pasid is azt mondja, nyugodtan koncentrálj a karrieredre, neked mégsem megy olyan könnyen, mintha nem is akarnád annyira. Azon el kellene gondolkodnod, hogy ez miért van…

Halak: Totálisan kényelmesen érzed magadat, elégedett és nyugodt vagy, tudsz olyan feladatokra is koncentrálni, amire az utóbbi pár napban nem ment. Hajrá, most pótolj be mindent!

Címkék: bak bika halak heti karrier horoszkóp horoszkóp ikrek kos mérleg nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

3 csillagjegypár, akik között létezik női-férfi barátság

3 csillagjegypár, akik között létezik női-férfi barátság

Ők a bizonyíték rá, hogy igenis működik!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat március 5-én is!

Ezzel a dologgal lehet kiborítani az egyes csillagjegyeket

Azonnal felhúzzák magukat ettől az egy dologtól.

Horoszkóp: Március 4., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat március 4-én is!

Ez a pasik gyenge pontja a csillagjegyük alapján

Hiába mutatják szuperhősnek magukat, bizony nekik is vannak gyengeségeik!

Horoszkóp: Március 3., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat március 3-án is!

3 csillagjegy, akinél nincs energikusabb

Köszönj szépen a Power Girl csapatnak!

Horoszkóp: Március 2., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat március 2-án is!

4 csillagjegy, akinek elsöprő szerelmet hoz a március

Izgalmas tavaszt ígérnek a csillagok, ez már biztos!

Horoszkóp: Március 1., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat március 1-jén is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 26-án is!

4 csillagjegy, akinek pozitív változásokat hoz a március

Néhány mázlista számára varázslatosan indul a tavasz!

Horoszkóp: Február 25., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 25-én is!