2016.12.13.@ 00.12

Horoszkóp: December 13., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat december 13-án is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp: December 13., Kedd

Kos: A hatodik érzéked működésbe lép, és meglepő megérzéseid lesznek. Egész nap azt sem tudod, higgy-e nekik vagy sem, de az biztos, hogy az intuícióid most megnyugtatnak egy időre.

Bika: A napodat a felfedezések jellemzik a legjobban, van pár dolog, ami eddig egyáltalán nem érdekelt, és most hirtelen felfedezed magadnak. Feldob és meg is könnyíti az életedet – nem is érted, eddig hogyan maradhatott ki…

Ikrek: Mentálisan és fizikailag is s topon vagy, ennyire jól már nagyon rég érezted magadat a bőrödben, de nem tudod, mit kezdj ezzel a sok energiával? Mi lenne, ha most időben elkezdenél készülni az ünnepekre? Vagy elkezdenél egy új edzésprogramot?

Rák: Elérsz arra a pontra a kapcsolatodban, ahonnan muszáj kilendülni, elválni vagy a változás felé megtenni az első lépést. Mindenképpen egy nehéz döntést kell hoznod, meg is terhel majd érzelmileg, de tényleg itt van az idő!

Oroszlán: A jelenlegi helyzetedben csak az segíthet, ha megpróbálod más perspektívából látni magadat. Olyan emberre hallgass még, aki közelről is ismeri a helyzetedet, az összes szereplőt, és aki nem okozott még csalódást.

Szűz: Ma egy irtó fontos dolgot kell megtanulnod, de persze az élet leckéje most sem lesz egyszerű és áldozatok nélküli. Viták, sőt veszekedések lehetnek, amiktől ideges lehetsz, akár magadra is haragudhatsz, de ezek is csak továbbvisznek majd.

Mérleg: Lehet pár olyan téma köztetek a pasiddal, amit nem szeretsz érinteni, de ma kénytelen leszel. Ez az elkerülhetetlen kategória, ami után persze megkönnyebbülsz és nem is érted, miért halogattad eddig.

Skorpió: Egy olyan srác kerülhet képbe, akit eddig totálisan figyelmen kívül hagytál. Most mégis történik valami, ami megváltoztat benned valamit, és ezt ő is észreveszi. Mivel te eddig sem voltál közömbös neki, hamarosan megteszi az első lépést.

Nyilas: Ma jobb, ha elkerülöd a pesszimista ismerősöket, mert teljesen rossz irányba terelhetnek. A vidám alaphangulatodat másodpercek alatt össze tudja valaki rombolni, ne hagyd!

Bak: Nyugodj le és figyelj csakis magadra! Arra koncentrálj, mi lenne neked a legjobb, hogy mitől éreznéd jobban magad, és ne azzal foglalkozz, hogy mások szerinted mit várnak el!

Vízöntő: Mindenképp mondd el a véleményedet, ha magadban tartod, feszült leszel és megbánod, hogy nem osztottad meg a többiekkel. Ráadásul azért is fontos lenne, mert lenne olyan, akinek sokat jelent a véleményed.

Halak: Koncentrálj a jelenre! Az érzelmeid, a félelmeid olyan irányba vihetnek el, ami egyáltalán nem tetszik, és már most tudod, hogy ez nem lesz jó, mégis nehezen tudod jobb irányba terelni a gondolataidat.

Címkék: bak bika halak horoszkóp ikrek kos mérleg napi horoszkóp nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Július 7., Kedd

Horoszkóp: Július 7., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 7-én is!

Horoszkóp: Július 6., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 6-án is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 3-án is!

Horoszkóp: Július 2., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 2-án is!

Horoszkóp: Június 30., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 30-án is!

5 csillagjegy, akinek varázslatos lesz a július

Vajon te is a szerencsések között vagy?

Horoszkóp: Június 29., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 29-én is!

3 csillagjegy, akinek sürgősen szabadságra kell mennie

Minél hamarabb intézed el, annál jobban jársz, ugyanis minden tartalék energiádból kifogytál mostanra!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 26-án is!

Ilyen szobanövény illik hozzád a csillagjegyed alapján

A horoszkópod elárulja, milyen virág lesz a lakásod következő dísze!

Mi indít be és lomboz le szex közben a horoszkópod szerint?

Ha nemrég randiztok, jól jöhet pár bennfentes infó a srácról. És neki is hasznos, ha megmutatod, mi az, aminek nem tudsz ellenállni!

Horoszkóp: Június 25., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 25-én is!