2016.12.13.@ 00.12

Horoszkóp: December 13., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat december 13-án is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp: December 13., Kedd

Kos: A hatodik érzéked működésbe lép, és meglepő megérzéseid lesznek. Egész nap azt sem tudod, higgy-e nekik vagy sem, de az biztos, hogy az intuícióid most megnyugtatnak egy időre.

Bika: A napodat a felfedezések jellemzik a legjobban, van pár dolog, ami eddig egyáltalán nem érdekelt, és most hirtelen felfedezed magadnak. Feldob és meg is könnyíti az életedet – nem is érted, eddig hogyan maradhatott ki…

Ikrek: Mentálisan és fizikailag is s topon vagy, ennyire jól már nagyon rég érezted magadat a bőrödben, de nem tudod, mit kezdj ezzel a sok energiával? Mi lenne, ha most időben elkezdenél készülni az ünnepekre? Vagy elkezdenél egy új edzésprogramot?

Rák: Elérsz arra a pontra a kapcsolatodban, ahonnan muszáj kilendülni, elválni vagy a változás felé megtenni az első lépést. Mindenképpen egy nehéz döntést kell hoznod, meg is terhel majd érzelmileg, de tényleg itt van az idő!

Oroszlán: A jelenlegi helyzetedben csak az segíthet, ha megpróbálod más perspektívából látni magadat. Olyan emberre hallgass még, aki közelről is ismeri a helyzetedet, az összes szereplőt, és aki nem okozott még csalódást.

Szűz: Ma egy irtó fontos dolgot kell megtanulnod, de persze az élet leckéje most sem lesz egyszerű és áldozatok nélküli. Viták, sőt veszekedések lehetnek, amiktől ideges lehetsz, akár magadra is haragudhatsz, de ezek is csak továbbvisznek majd.

Mérleg: Lehet pár olyan téma köztetek a pasiddal, amit nem szeretsz érinteni, de ma kénytelen leszel. Ez az elkerülhetetlen kategória, ami után persze megkönnyebbülsz és nem is érted, miért halogattad eddig.

Skorpió: Egy olyan srác kerülhet képbe, akit eddig totálisan figyelmen kívül hagytál. Most mégis történik valami, ami megváltoztat benned valamit, és ezt ő is észreveszi. Mivel te eddig sem voltál közömbös neki, hamarosan megteszi az első lépést.

Nyilas: Ma jobb, ha elkerülöd a pesszimista ismerősöket, mert teljesen rossz irányba terelhetnek. A vidám alaphangulatodat másodpercek alatt össze tudja valaki rombolni, ne hagyd!

Bak: Nyugodj le és figyelj csakis magadra! Arra koncentrálj, mi lenne neked a legjobb, hogy mitől éreznéd jobban magad, és ne azzal foglalkozz, hogy mások szerinted mit várnak el!

Vízöntő: Mindenképp mondd el a véleményedet, ha magadban tartod, feszült leszel és megbánod, hogy nem osztottad meg a többiekkel. Ráadásul azért is fontos lenne, mert lenne olyan, akinek sokat jelent a véleményed.

Halak: Koncentrálj a jelenre! Az érzelmeid, a félelmeid olyan irányba vihetnek el, ami egyáltalán nem tetszik, és már most tudod, hogy ez nem lesz jó, mégis nehezen tudod jobb irányba terelni a gondolataidat.

Címkék: bak bika halak horoszkóp ikrek kos mérleg napi horoszkóp nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Március 3., Szerda

Horoszkóp: Március 3., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat március 3-án is!

3 csillagjegy, akinél nincs energikusabb

Köszönj szépen a Power Girl csapatnak!

Horoszkóp: Március 2., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat március 2-án is!

4 csillagjegy, akinek elsöprő szerelmet hoz a március

Izgalmas tavaszt ígérnek a csillagok, ez már biztos!

Horoszkóp: Március 1., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat március 1-jén is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 26-án is!

4 csillagjegy, akinek pozitív változásokat hoz a március

Néhány mázlista számára varázslatosan indul a tavasz!

Horoszkóp: Február 25., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 25-én is!

Ez a legmegosztóbb csillagjegy az összes közül

Valószínűleg nem okoz majd nagy meglepetést, hogy ki az.

Horoszkóp: Február 24., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 24-én is!

Horoszkóp: Február 23., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 23-án is!

Horoszkóp: Február 22., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 22-én is!