2016.12.14.@ 00.12

Horoszkóp: December 14., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat december 14-én is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp: December 14., Szerda

Kos: Bonyolódik a viszonyod egy sráccal, akivel már régen kavartok, de a közelgő ünnepek miatt felgyorsulnak a dolgok. Talán fél attól, hogy hetekig nem találkoztok? És te? Ne pazaroljátok az időt!

Bika: Keresve sem találhatnál jobb lehetőséget a munkahelyeden – az év végi céges buli sokmindenre lehetőséget ad, amire az utóbbi időben nem volt lehetőséged.

Ikrek: Mindent megtennél majd egy délutáni alvásért, ami azt jelenti, hogy gyakorlatilag ebéd után már használhatatlan lesz a fejed, nem nagyon tudsz majd dolgozni, úgyhogy minden fontosat csinálj meg délelőtt.

Rák: Nehéz napod van, és néha olyan érzésed van, mintha már péntek lenne, pedig még azért ki kéne tartanod. Ez az utolsó hajrá év vége előtt, gyűjts erőt este, amikor a szerelmeddel vagy a barátnőiddel lehetsz.

Oroszlán: Feszültségben telik a délelőtt, de ne hagyd magad, bármikor megfordíthatod a helyzetet. Ne panaszkodj, ne ismételd el megint, mitől vagy ideges! Csak lazulj el, gondolj az ünnepekre, a bulikra, az isteni kajákra.

Szűz: Ne kritizálj senkit úgy, hogy nem ismered az összes körülményt, nem kérdeztél meg minden szereplőt az ügyről. Nagyon könnyű ítélkezni, de próbáld megállni most az egyszer!

Mérleg: Ma nagyon kreatívnak kell lenned, bárhogy alakul is, legyen A és B terv is a kezedben, hogy bármelyiket bevethesd. az egyik tuti beválik majd, úgyhogy nincs okod idegeskedni.

Skorpió: Teljesen ünnep lázban égsz, már semmi másra nem tudsz koncentrálni, mint az ajándékokra, az ünnepi dekorációra, kb minden finomságot végigkóstolsz már most, ami általában az ünnepi asztalra kerül. Azért munkahelyi határidőkre vess egy pillantást két szaloncukor között.

Nyilas: Úgy tűnt már túlvagy az év végi hajrán, pedig még jön pár nehéz óra, lesz ma ilyenben is részed sajnos, de szerencsére még jól bírod, rengeteg ötleted támad. Te leszel a főnököd utolsó mentsvára…

Bak: Akiben eddig bíztál, most nagy csalódást okoz, és csak erre tudsz ma gondolni. Igazából csak magadra haragszol, hogy miért nem vetted észre eddig, milyen szemét a másik. 

Vízöntő: Konfliktusból konfliktusba menekülsz, nincs nyugtod. Talán annyira bánt valami, hogy csakazértis bebizonyítod, hogy neked van igaz, vagy hogy nem hibáztál. A kitartásod rendkívüli, de biztosan megéri ez a sok stressz?

Halak: Fontold meg, hogy meghosszabbítod pár nappal a szabidat, mert teljesen kimerültél. Már fél nap pihenés, egy jó nagy alvás is sokat jelentene, de ha egy nap wellnessre el tudnál szabadulni, csodát művelne.

Címkék: bak bika halak horoszkóp ikrek kos mérleg napi horoszkóp nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Ezt árulja el rólad az aszcendensed

Ezt árulja el rólad az aszcendensed

Te tudod mi az aszcendens? Ha nem, most megtudhatod, és azt is, hogy mit mond rólad ez a jegy!

Horoszkóp: December 12., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat december 12-én is!

3 csillagjegy, akit kerülj el

Két perc alatt felidegesít egy baráti talin és néha kikerget a világból a szerelmedként, persze ha megtanulod kezelni, már semmi probléma, de nem lesz épp könnyű dolgod. Ez a top 3 csillagjegy, ha összeférhetetlenségről van szó!

Horoszkóp: December 06., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 6-án is!

Horoszkóp: December 05., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 5-én is!

Horoszkóp: December 4., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 4-én is!

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szexben ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 3-án is!

Ez a három csillagjegy a legokosabb

Csekkold le, hogy te is köztük vagy-e!

7 dolog, amit csak a nyilasok érthetnek

Néha igazi meg nem értett zseninek érzed magad? Ez még csak egy azok közül, amiket kizárólag egy igazi Nyilas tud csak átérezni.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 30-án is!

Horoszkóp: November 29., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 29-én is!

Horoszkóp: November 28., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 28-án is!

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szexben ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 26-án is!