2016.12.14.@ 00.12

Horoszkóp: December 14., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat december 14-én is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp: December 14., Szerda

Kos: Bonyolódik a viszonyod egy sráccal, akivel már régen kavartok, de a közelgő ünnepek miatt felgyorsulnak a dolgok. Talán fél attól, hogy hetekig nem találkoztok? És te? Ne pazaroljátok az időt!

Bika: Keresve sem találhatnál jobb lehetőséget a munkahelyeden – az év végi céges buli sokmindenre lehetőséget ad, amire az utóbbi időben nem volt lehetőséged.

Ikrek: Mindent megtennél majd egy délutáni alvásért, ami azt jelenti, hogy gyakorlatilag ebéd után már használhatatlan lesz a fejed, nem nagyon tudsz majd dolgozni, úgyhogy minden fontosat csinálj meg délelőtt.

Rák: Nehéz napod van, és néha olyan érzésed van, mintha már péntek lenne, pedig még azért ki kéne tartanod. Ez az utolsó hajrá év vége előtt, gyűjts erőt este, amikor a szerelmeddel vagy a barátnőiddel lehetsz.

Oroszlán: Feszültségben telik a délelőtt, de ne hagyd magad, bármikor megfordíthatod a helyzetet. Ne panaszkodj, ne ismételd el megint, mitől vagy ideges! Csak lazulj el, gondolj az ünnepekre, a bulikra, az isteni kajákra.

Szűz: Ne kritizálj senkit úgy, hogy nem ismered az összes körülményt, nem kérdeztél meg minden szereplőt az ügyről. Nagyon könnyű ítélkezni, de próbáld megállni most az egyszer!

Mérleg: Ma nagyon kreatívnak kell lenned, bárhogy alakul is, legyen A és B terv is a kezedben, hogy bármelyiket bevethesd. az egyik tuti beválik majd, úgyhogy nincs okod idegeskedni.

Skorpió: Teljesen ünnep lázban égsz, már semmi másra nem tudsz koncentrálni, mint az ajándékokra, az ünnepi dekorációra, kb minden finomságot végigkóstolsz már most, ami általában az ünnepi asztalra kerül. Azért munkahelyi határidőkre vess egy pillantást két szaloncukor között.

Nyilas: Úgy tűnt már túlvagy az év végi hajrán, pedig még jön pár nehéz óra, lesz ma ilyenben is részed sajnos, de szerencsére még jól bírod, rengeteg ötleted támad. Te leszel a főnököd utolsó mentsvára…

Bak: Akiben eddig bíztál, most nagy csalódást okoz, és csak erre tudsz ma gondolni. Igazából csak magadra haragszol, hogy miért nem vetted észre eddig, milyen szemét a másik. 

Vízöntő: Konfliktusból konfliktusba menekülsz, nincs nyugtod. Talán annyira bánt valami, hogy csakazértis bebizonyítod, hogy neked van igaz, vagy hogy nem hibáztál. A kitartásod rendkívüli, de biztosan megéri ez a sok stressz?

Halak: Fontold meg, hogy meghosszabbítod pár nappal a szabidat, mert teljesen kimerültél. Már fél nap pihenés, egy jó nagy alvás is sokat jelentene, de ha egy nap wellnessre el tudnál szabadulni, csodát művelne.

Címkék: bak bika halak horoszkóp ikrek kos mérleg napi horoszkóp nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

3 csillagjegypár, akik között létezik női-férfi barátság

3 csillagjegypár, akik között létezik női-férfi barátság

Ők a bizonyíték rá, hogy igenis működik!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat március 5-én is!

Ezzel a dologgal lehet kiborítani az egyes csillagjegyeket

Azonnal felhúzzák magukat ettől az egy dologtól.

Horoszkóp: Március 4., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat március 4-én is!

Ez a pasik gyenge pontja a csillagjegyük alapján

Hiába mutatják szuperhősnek magukat, bizony nekik is vannak gyengeségeik!

Horoszkóp: Március 3., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat március 3-án is!

3 csillagjegy, akinél nincs energikusabb

Köszönj szépen a Power Girl csapatnak!

Horoszkóp: Március 2., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat március 2-án is!

4 csillagjegy, akinek elsöprő szerelmet hoz a március

Izgalmas tavaszt ígérnek a csillagok, ez már biztos!

Horoszkóp: Március 1., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat március 1-jén is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 26-án is!

4 csillagjegy, akinek pozitív változásokat hoz a március

Néhány mázlista számára varázslatosan indul a tavasz!

Horoszkóp: Február 25., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 25-én is!