2016.12.22.@ 00.12

Horoszkóp: December 22., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat december 22-én is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp: December 22., Csütörtök

Kos: Már csak 2 nap, de te megint túl sok programot sűrítesz be a barátokkal. Egy mozi munka után, majd vacsora vagy buli, közben elég rég nem sportoltál, vagy csináltál bármit otthon. Ez csak téged zavar, magadban rendezd le!

Bika: Nem nagyon tudsz ellenállni a sok finomságnak, amivel a kollégáid, a szomszéd néni vagy a barátnőid lepnek meg, csak „mert karácsony van”. Mi lenne, ha nem ennél meg minden egyes szaloncukrot vagy bejgliszeletet, hanem megállnál egynél? Ez tartható, nem?

Ikrek: Sokkal nyugodtabb vagy, mint tegnap, de még mindig nincs meg a lelki harmónia. Talán csak izgulsz, hogy jól teljenek az ünnepek, ne vigyél haza pluszmunkát, ne felejts el ezt-azt, ami fontos. Az aggódás nagyon sok energiát visz el, tudtad?

Rák: Különleges ajándékokon agyalsz még mindig? Válassz olyan élményt, ami közös lehet, mondjuk egy tanfolyamot a tesóddal, képfestést a barátnőddel, műtermi fotózást a pasiddal. Csak egy kis netezés, és minden ajándék megvan!

Oroszlán: Szokás szerint elcsúsztál a melóddal, de ez most a legkevésbé sem izgat. Ha szerencséd van, a főnököd sem veszi észre, de két ünnep között viszont extra melód lesz. Biztosan ezt akarod?

Szűz: Állandóan egy utazás jár a fejedben, csak pár naposról álmodozol, de mégis olyan megvalósíthatatlannak tűnik, meséld el a barátodnak, hátha ő találna valami szuper helyet, megfelelő időponttal és máris megvan a közös kariajándékotok!

Mérleg: Nem is tudod, milyen közel van a szerelem, szinte mindjárt kopogtat az ajtón, tehát vedd úgy, hogy ez nemcsak 2016 vége, hanem a szingli korszakodé is, az utolsó független napok.

Skorpió: Végre igazán önfeledten mész bele az ünnepekbe, pedig pár hete még rettegtél tőle, hogy elárasztanak az emlékek. Hajlamos vagy ilyenkor a melankóliára, de annyi jó programod lesz, hogy teljesen felpörget.

Nyilas: A barátod tudja, hogy a spontaneitást imádod, éppen ezért nem tervezget, nem ígérget, de mégis szuper hétvége előtt álltok. Imádni való, hogy még mindig tud meglepetést okozni!

Bak: Ha ismerkedni szeretnél, remek alkalmak jönnek. Végre olyan társaságba hívnak, ahol nem ismersz mindenkit, találkozhatsz új arcokkal, köztük is egy nagyon érdekes fiúval…

Vízöntő: Nem számítasz rá, de magad is meglepődsz, milyen őszintén és gyorsan zajlik egy beszélgetés a munkahelyeden, amitől rettegtél eddig. Most túl vagy rajta, megnyugszol és rengeteg új infót szerzel.

Halak: Muszáj kiállnod a kollégád mellett, mert egyre többen ellene fordulnak, ráadásul nem is fair módon. Nem vagy híve a klikkesedésnek, de ezúttal sajnos nincs más választásod, jövőre talán megoldódik ez a helyzet.

Címkék: bak bika csillagjegy halak horoszkóp ikrek kos mérleg napi horoszkóp nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Ezt árulja el rólad az aszcendensed

Ezt árulja el rólad az aszcendensed

Te tudod mi az aszcendens? Ha nem, most megtudhatod, és azt is, hogy mit mond rólad ez a jegy!

Horoszkóp: December 12., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat december 12-én is!

3 csillagjegy, akit kerülj el

Két perc alatt felidegesít egy baráti talin és néha kikerget a világból a szerelmedként, persze ha megtanulod kezelni, már semmi probléma, de nem lesz épp könnyű dolgod. Ez a top 3 csillagjegy, ha összeférhetetlenségről van szó!

Horoszkóp: December 06., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 6-án is!

Horoszkóp: December 05., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 5-én is!

Horoszkóp: December 4., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 4-én is!

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szexben ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 3-án is!

Ez a három csillagjegy a legokosabb

Csekkold le, hogy te is köztük vagy-e!

7 dolog, amit csak a nyilasok érthetnek

Néha igazi meg nem értett zseninek érzed magad? Ez még csak egy azok közül, amiket kizárólag egy igazi Nyilas tud csak átérezni.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 30-án is!

Horoszkóp: November 29., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 29-én is!

Horoszkóp: November 28., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 28-án is!

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szexben ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 26-án is!