2016.12.22.@ 00.12

Horoszkóp: December 22., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat december 22-én is!

Cosmopolitan.hu
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp: December 22., Csütörtök

Kos: Már csak 2 nap, de te megint túl sok programot sűrítesz be a barátokkal. Egy mozi munka után, majd vacsora vagy buli, közben elég rég nem sportoltál, vagy csináltál bármit otthon. Ez csak téged zavar, magadban rendezd le!

Bika: Nem nagyon tudsz ellenállni a sok finomságnak, amivel a kollégáid, a szomszéd néni vagy a barátnőid lepnek meg, csak „mert karácsony van”. Mi lenne, ha nem ennél meg minden egyes szaloncukrot vagy bejgliszeletet, hanem megállnál egynél? Ez tartható, nem?

Ikrek: Sokkal nyugodtabb vagy, mint tegnap, de még mindig nincs meg a lelki harmónia. Talán csak izgulsz, hogy jól teljenek az ünnepek, ne vigyél haza pluszmunkát, ne felejts el ezt-azt, ami fontos. Az aggódás nagyon sok energiát visz el, tudtad?

Rák: Különleges ajándékokon agyalsz még mindig? Válassz olyan élményt, ami közös lehet, mondjuk egy tanfolyamot a tesóddal, képfestést a barátnőddel, műtermi fotózást a pasiddal. Csak egy kis netezés, és minden ajándék megvan!

Oroszlán: Szokás szerint elcsúsztál a melóddal, de ez most a legkevésbé sem izgat. Ha szerencséd van, a főnököd sem veszi észre, de két ünnep között viszont extra melód lesz. Biztosan ezt akarod?

Szűz: Állandóan egy utazás jár a fejedben, csak pár naposról álmodozol, de mégis olyan megvalósíthatatlannak tűnik, meséld el a barátodnak, hátha ő találna valami szuper helyet, megfelelő időponttal és máris megvan a közös kariajándékotok!

Mérleg: Nem is tudod, milyen közel van a szerelem, szinte mindjárt kopogtat az ajtón, tehát vedd úgy, hogy ez nemcsak 2016 vége, hanem a szingli korszakodé is, az utolsó független napok.

Skorpió: Végre igazán önfeledten mész bele az ünnepekbe, pedig pár hete még rettegtél tőle, hogy elárasztanak az emlékek. Hajlamos vagy ilyenkor a melankóliára, de annyi jó programod lesz, hogy teljesen felpörget.

Nyilas: A barátod tudja, hogy a spontaneitást imádod, éppen ezért nem tervezget, nem ígérget, de mégis szuper hétvége előtt álltok. Imádni való, hogy még mindig tud meglepetést okozni!

Bak: Ha ismerkedni szeretnél, remek alkalmak jönnek. Végre olyan társaságba hívnak, ahol nem ismersz mindenkit, találkozhatsz új arcokkal, köztük is egy nagyon érdekes fiúval…

Vízöntő: Nem számítasz rá, de magad is meglepődsz, milyen őszintén és gyorsan zajlik egy beszélgetés a munkahelyeden, amitől rettegtél eddig. Most túl vagy rajta, megnyugszol és rengeteg új infót szerzel.

Halak: Muszáj kiállnod a kollégád mellett, mert egyre többen ellene fordulnak, ráadásul nem is fair módon. Nem vagy híve a klikkesedésnek, de ezúttal sajnos nincs más választásod, jövőre talán megoldódik ez a helyzet.

Címkék: bak bika csillagjegy halak horoszkóp ikrek kos mérleg napi horoszkóp nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Heti szexhoroszkóp

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szexben ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 17-én is!

Horoszkóp: Szeptember 12., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 12-én is!

Így döntesz a nehéz helyzetekben a csillagjegyed szerint

Mindenki másképp reagál, ha válaszút elé érkezik, de ez a horoszkópodtól is függhet. Csekkold, neked mit ír!

Horoszkóp: Szeptember 6., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 6-án is!

Horoszkóp: Szeptember 5., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 5-én is!

Horoszkóp: Szeptember 4., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 4-én is!

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szexben ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 3-án is!

8 dolog, amit csak a Mérleg csillagjegyűek érthetnek

Szeptember végétől egy hónapon át a Mérleg jegyben születtetek ünnepelnek. Ha neked is ez a horoszkópod, biztosan ismerősek lesznek az alábbi szituk!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 31-én is!

Horoszkóp: Augusztus 30., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 30-án is!

Horoszkóp: Augusztus 29., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 29-én is!

Horoszkóp: Augusztus 28., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 28-án is!