2016.12.28.@ 00.12

Horoszkóp: December 28., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat december 28-án is!

Cosmopolitan.hu
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp: December 28., Szerda

Kos: Akár dolgozol ma, akár nem, kimerítő napod lesz, eleve nem sokat pihentél eddig, most pedig rengeteg programot csinálsz. Rövid ez az időszak a két ünnep között, hagyj magadnak egy pizsis-pihis napot is!

Bika: Annyi a fogyókúrádnak? Még a legkeményebb diétákat is fel lehet függeszteni pár napra, ha utána szigorúan betartod a szabályokat, és nem felejtesz el mozogni is. Ha hagysz magadnak „csaló napokat”, akkor talán tartósabb lesz majd az életmódváltásod is.

Ikrek: Kíváncsiságból maradj otthon, ha lehetőséged van rá, egyedül. Legyen egy elmélyülős nap, amikor végiggondolod az évedet, úgyis most lelkizős hangulatban vagy. Sorold fel magadban, mik voltak azok a szuper dolgok idén, amikre örökre emlékezni szeretnél.

Rák: Igazából nem pont így tervezted a szabidat, de már mindegy… Á, ne add fel, muszáj feltöltődnöd, ha úgy érzed, valamihez nagyon nincs kedved, akkor inkább mondd le, lehet, hogy hónapokig nem leszel szabadságon.

Oroszlán: Mint a téli álmát alvó medve – ennyire nehéz téged kicsalogatni ma az ágyból. De mi lenne, ha tényleg csak lógatnád a lábad? Ha nem dolgozol, akkor még azt is megteheted, hogy kaját rendelsz, meghívod az egyik barátnődet is, és akkor nem kell kimozdulnod.

Szűz: Komolyra fordulhat azzal a sráccal a viszonyod, akiről azt gondoltad, csak futó kaland lesz az egyik év végi buliról, de ez a fiú még cukibb, mint gondoltad, és elkezd hiányozni, és te is neki… Ez legyen a legnagyobb problémád az új év elején!

Mérleg: Még szerencsére van pár karácsonyi süti tartalékban, meg néhány szaloncukor, mert kb. ez az egyetlen, ami ma feldob. Ne fordulj be, jót tenne neked valami outdoor program, forralt borozás valahol, vagy egy maratoni shopping.

Skorpió: Sokat foglalkoztat ma a teljesen fölösleges „mi lett volna, ha…?” gondolatok, persze csomó rossz emlék ugrik be, amire most egyáltalán nincs szükséged. Ha mindenképpen nosztalgiázni akarsz, akkor nézegesd meg a nyári utazós, partizós képeidet.

Nyilas: Nem tudsz kiigazodni a pasidon, egyik percben kedves, a másikban ingerült, aztán újra aranyos, egyszerűen csak néha nem tud mit kezdni magával, ha sokat vagytok otthon. Vedd rá, hogy mozduljatok ki.

Bak: Mindenkiről te akarsz gondoskodni, de közben meg magadra nem jut semmi időd, és most még nem érzed, hogy ez baj, de napokon belül teljesen kimerülsz, esetleg valami betegség is ledönt a lábadról.

Vízöntő: Mi lenne, ha különleges módon ünnepelnéd a szilvesztert? Találj ki valami olyat, amire régen vágysz, és valósítsd meg. Szükséged van valamire, ami pluszt adna, és nem egy sima parti.

Halak: Már nagyon foglalkoztatnak a jövő évi terveid, sőt, annyira lefoglalnak, hogy szinte mással nincs is kedved foglalkozni, pedig szuper lenne, ha még tudnál lazítani. Egész évben maximalista vagy, de jobban teljesítesz majd, ha most kikapcsolódsz.

Címkék: bak bika halak ikrek kos mérleg napi horoszkóp nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Heti szexhoroszkóp

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szexben ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 17-én is!

Horoszkóp: Szeptember 12., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 12-én is!

Így döntesz a nehéz helyzetekben a csillagjegyed szerint

Mindenki másképp reagál, ha válaszút elé érkezik, de ez a horoszkópodtól is függhet. Csekkold, neked mit ír!

Horoszkóp: Szeptember 6., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 6-án is!

Horoszkóp: Szeptember 5., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 5-én is!

Horoszkóp: Szeptember 4., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 4-én is!

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szexben ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 3-án is!

8 dolog, amit csak a Mérleg csillagjegyűek érthetnek

Szeptember végétől egy hónapon át a Mérleg jegyben születtetek ünnepelnek. Ha neked is ez a horoszkópod, biztosan ismerősek lesznek az alábbi szituk!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 31-én is!

Horoszkóp: Augusztus 30., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 30-án is!

Horoszkóp: Augusztus 29., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 29-én is!

Horoszkóp: Augusztus 28., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 28-án is!