2016.12.28.@ 00.12

Horoszkóp: December 28., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat december 28-án is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp: December 28., Szerda

Kos: Akár dolgozol ma, akár nem, kimerítő napod lesz, eleve nem sokat pihentél eddig, most pedig rengeteg programot csinálsz. Rövid ez az időszak a két ünnep között, hagyj magadnak egy pizsis-pihis napot is!

Bika: Annyi a fogyókúrádnak? Még a legkeményebb diétákat is fel lehet függeszteni pár napra, ha utána szigorúan betartod a szabályokat, és nem felejtesz el mozogni is. Ha hagysz magadnak „csaló napokat”, akkor talán tartósabb lesz majd az életmódváltásod is.

Ikrek: Kíváncsiságból maradj otthon, ha lehetőséged van rá, egyedül. Legyen egy elmélyülős nap, amikor végiggondolod az évedet, úgyis most lelkizős hangulatban vagy. Sorold fel magadban, mik voltak azok a szuper dolgok idén, amikre örökre emlékezni szeretnél.

Rák: Igazából nem pont így tervezted a szabidat, de már mindegy… Á, ne add fel, muszáj feltöltődnöd, ha úgy érzed, valamihez nagyon nincs kedved, akkor inkább mondd le, lehet, hogy hónapokig nem leszel szabadságon.

Oroszlán: Mint a téli álmát alvó medve – ennyire nehéz téged kicsalogatni ma az ágyból. De mi lenne, ha tényleg csak lógatnád a lábad? Ha nem dolgozol, akkor még azt is megteheted, hogy kaját rendelsz, meghívod az egyik barátnődet is, és akkor nem kell kimozdulnod.

Szűz: Komolyra fordulhat azzal a sráccal a viszonyod, akiről azt gondoltad, csak futó kaland lesz az egyik év végi buliról, de ez a fiú még cukibb, mint gondoltad, és elkezd hiányozni, és te is neki… Ez legyen a legnagyobb problémád az új év elején!

Mérleg: Még szerencsére van pár karácsonyi süti tartalékban, meg néhány szaloncukor, mert kb. ez az egyetlen, ami ma feldob. Ne fordulj be, jót tenne neked valami outdoor program, forralt borozás valahol, vagy egy maratoni shopping.

Skorpió: Sokat foglalkoztat ma a teljesen fölösleges „mi lett volna, ha…?” gondolatok, persze csomó rossz emlék ugrik be, amire most egyáltalán nincs szükséged. Ha mindenképpen nosztalgiázni akarsz, akkor nézegesd meg a nyári utazós, partizós képeidet.

Nyilas: Nem tudsz kiigazodni a pasidon, egyik percben kedves, a másikban ingerült, aztán újra aranyos, egyszerűen csak néha nem tud mit kezdni magával, ha sokat vagytok otthon. Vedd rá, hogy mozduljatok ki.

Bak: Mindenkiről te akarsz gondoskodni, de közben meg magadra nem jut semmi időd, és most még nem érzed, hogy ez baj, de napokon belül teljesen kimerülsz, esetleg valami betegség is ledönt a lábadról.

Vízöntő: Mi lenne, ha különleges módon ünnepelnéd a szilvesztert? Találj ki valami olyat, amire régen vágysz, és valósítsd meg. Szükséged van valamire, ami pluszt adna, és nem egy sima parti.

Halak: Már nagyon foglalkoztatnak a jövő évi terveid, sőt, annyira lefoglalnak, hogy szinte mással nincs is kedved foglalkozni, pedig szuper lenne, ha még tudnál lazítani. Egész évben maximalista vagy, de jobban teljesítesz majd, ha most kikapcsolódsz.

Címkék: bak bika halak ikrek kos mérleg napi horoszkóp nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Július 13., Hétfő

Horoszkóp: Július 13., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 13-án is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 10-én is!

Ez a csillagjegyek 3 legrosszabb tulajdonsága

Senki sem tökéletes, és a sok pozitív mellett minden jegynek van rá jellemző negatív tulajdonsága is!

Horoszkóp: Július 9., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 9-én is!

4 csillagjegy, akit SOHA ne haragíts magadra

Csak rosszul jöhetsz ki a dologból!

Horoszkóp: Július 8., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 8-án is!

Ezek a csillagjegyek a legodaadóbbak, amikor szerelmesek

Számukra csak a másik létezik – akár hosszú éveken keresztül!

Horoszkóp: Július 7., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 7-én is!

Horoszkóp: Július 6., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 6-án is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 3-án is!

Horoszkóp: Július 2., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 2-án is!

Horoszkóp: Június 30., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 30-án is!