2017.01.06.@ 00.01

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 6-án is!

Cosmopolitan.hu
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Kos: 


Szingli: Szeretsz nosztalgiázni, de az emlékeid közül most sokszor bevillannak a csalódások, előkerül az önvád, ami nem tesz jót most a lelkednek. Inkább nézz előre, tervezgess az új évre.
Párban: Felháborodhatsz, ha a pasid több olyan programra vágyik, ahol egyedül lehet vagy a haverjaival, de nincs sok értelme. Inkább te is kezdj el szervezkedni a csajokkal, hátha irigykedik majd egy barátnős mini vakáció miatt.

Bika: 


Szingli: Fordítanod kellene a mostani helyzeten, rengeteg buliba mész el, de a legtöbben nem is érzed jól magad. Inkább kisebb társasággal menj ide-oda, ahol néha feltűnhetnek a barátaid haverjai is, és van lehetőség ismerkedni. 
Párban: Minden azon múlik, te hogyan kezeled a köztetek lévő konfliktust. Ha elvonulsz sértődötten, akkor elhúzódhat a dolog, de ha ott helyben beleállsz a vitába, akkor drámaibb lesz, de rövidebb.

Ikrek: 


Szingli: Fontos, hogy jól érezd magad a bőrödben, de az utóbbi időben mindig volt valami feladat, és nem tudtál a saját kényelmedre, vágyaidra figyelni. Itt az idő, hogy ezt bepótold hétvégén.
Párban: Szeretnél otthon lenni kettesben? Részben sikerül, de azért lesz egy délután, amikor a kiborulás határán leszel a fáradságtól, de ne a pasidat nyüstöld, ha pocsékul érzed magad. Elvégre aludni egyedül lehet a legjobban, nem igaz? Ő hadd menjen bulizni!

Rák: 


Szingli: Komoly dilemmában vagy egy srác miatt. Tetszik, de nem annyira, ahogy szeretnéd, vágysz már arra az érzésre, amikor semmi más nem érdekel, csak a pasi. Még ne add fel, minél több a tapasztalatod, annál jobban bonyolultabb lesz minden, adj neki esélyt.
Párban: Nem éppen úgy alakul a hétvégéd, ahogy tervezted, de ettől még a végeredmény nem lesz rossz. Menjetek el arra a spontán programra is, ami első hallásra nem tűnik túl izginek.

Oroszlán: 


Szingli: Nem igazán tudsz most elmélyülni semmiben, mert nagyon foglalkoztat egy fiú. Nem is tudod pontosan megfogalmazni, mi érdekel vele kapcsolatban, de az biztos, hogy nem egyszerű eset. Hétvégén kiderülhet végre róla több is.
Párban: A sportolás lenne a legjobb közös program, csak éppen jeges hideg van kint… Mi lenne, ha kipróbálnátok mondjuk a falmászást vagy úsznátok egy kis wellnessel összekötve?

Szűz: 


Szingli: Mekkora kő esik le a szívedről, amikor az új srác lemondja a második randitokat?! Nagy? Akkor ez talán azt jelenti, hogy nincs jövőtök, és ezt most már vele is közölnöd kellene…
Párban: Kevesebb veszekedés, több összebújás, legyen ez a recept a hétvégére, és legfőképpen te tartsd magad ehhez. Nem lesz könnyű a kedvedben járni.

Mérleg:


Szingli: Amikor azt hiszed, végre nem érdekel már a volt barátod, feltűnik valahol, és persze kedves is, meg érdeklődő, de ettől te még csak rosszabbul is érzed magad. Nem baj, legalább tudod, hogy még nem sikerült teljesen lezárnod.
Párban: Figyelj jobban arra, mire vágyik a pasik. Az utóbbi időben többször is finoman megemlített pár dolgot, ezeket vedd komolyan, és próbálj a kedvében járni.

Skorpió: 


Szingli: Nem mindig ismered fel, ha valaki ÚGY közeledik, pedig igazán elhihetnéd magadról, hogy komolyan érdekled a fiút. Azért ha mindennap üzenget, akkor az nem csak haverkodás.
Párban: Egy kis félreértés azonnal tönkreteheti az egész hétvégéteket, úgyhogy ha van valami zűr köztetek, érdemes már az elején tisztázni. Ugye nem akarsz egész hétvégén csendkirályt játszani a szerelmeddel?

Nyilas: 


Szingli: Most éppen annyira szeretsz egyedül lenni, hogy alig várod a hétvégét, hogy elterülj a kanapén és lazíts. Azért, ha kipihented magad, elnézhetnél egy menő helyre a barátnőiddel!
Párban: Nem tudod eldönteni, hogy a pasidnak veled van baja, vagy csak úgy mindennel. Nem is lényeges, most arra koncentrálj, hogy balhé nélkül megússzátok a hétvégét.

Bak:


Szingli: A több, olykor kevesebb – ne árulj el magadról sok mindent az első randin. Ez nem azt jelenti, hogy titokzatoskodni kell, vagy hogy ne válaszolj a kérdéseire, de legyen tartalékban pár érdekes infó még rólad.
Párban: Nem ugyanaz fontos nektek, és ez elég szembetűnő lehet most. Kialakulhat egy olyan helyzet, amiben nem tudod, miért cselekszik úgy a barátod, ahogy. Még mindig meg tud lepni, de nem a legjobb értelemben sajnos.

Vízöntő:


Szingli: Fontos, hogy tisztába legyél azzal, mire vágysz egy kapcsolatban, persze csak nagy vonalakban, mert ha túl konkrétan képzeled el álmaid pasiját, akkor elég sokan fennakadnak majd a rostán.
Párban: Ennél nagyobb harmónia már nem is lehetne köztetek, és ez így is marad vasárnapig. Ugyanazt szeretnétek csinálni, enni, nézni, szóval minden a lehető legklasszabb lesz.

Halak:


Szingli: Minél jobban leegyszerűsíted, annál könnyebb lesz az ismerkedés. Ne várj extra helyszíneket, meg filmbeillő jeleneteket, mert akkor csak csalódni fogsz. 
Párban: Ha olyan döntést kell hoznod, ami a párkapcsolatodat is érinti, akkor legyél racionális. Ha elég stabil a kapcsolatotok, akkor úgyis elbír egy nagyobb változást is, de mindenképp jól beszéljétek át.

Címkék: bak bika halak hétvégi szerelmi horoszkóp horoszkóp ikrek kos mérleg nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Augusztus 16., Csütörtök

Horoszkóp: Augusztus 16., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 16-án is!

Horoszkóp: Augusztus 14., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 14-én is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 10-én is!

Horoszkóp: Augusztus 9., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 9-én is!

Horoszkóp: Augusztus 8., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 8-án is!

Horoszkóp: Augusztus 7., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 7-én is!

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szexben ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 6-án is!

Ebben vagy a legrosszabb a csillagjegyed szerint

Gyakran túlpörgöd a szitut vagy túlságosan halogatod a terveidet? Rossz tulajdonságai mindenkinek vannak, de ha szembenézel velük, úgy könnyen változtathatsz is rajtuk!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 3-án is!

Horoszkóp: Augusztus 2., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 2-án is!

Kim Kardashian elárulta, hány kiló

A popókirálynő rengeteget fogyott az utóbbi időben, most pedig azt is elárulta, mennyit mutat a mérleg!

Horoszkóp: Július 1., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 1-jén is!

Horoszkóp: Július 31., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 31-én is!