2017.01.10.@ 00.01

Horoszkóp: Január 10., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat január 10-én is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp: Január 10., Kedd

Kos: Bármilyen problémával is kell szembenézned, egyből többen is körülötted zsonganak, hogy segítsenek, szóval nem leszel egyedül a bajban, és már önmagában ez feltölt, megnyugtat. Innentől már gyerekjáték lesz az egész.

Bika: Kísérletezés kockáztatás nélkül nem nagyon megy, de ha nem érzed azt, hogy itt lenne az ideje annak, hogy feszegesd a határaidat, akkor ezt most halaszd el. Túl sokat venne ki belőled most ez a projekt.

Ikrek: Kínos csendek, vagy pont éles szóváltások jellemzik a kommunikációt a pasid és közted. Talán most nem kell közös esti programot erőltetni, vagy ha muszáj, akkor indíts úgy, hogy megkérdezed, van-e valami komolyabb problémája. De ha nem akar róla beszélni, akkor ne erőltesd.

Rák: A kapcsolatodban közeleg valami változás, amit mindketten éreztek, akkor is, ha viszonylag friss a viszony. Ne ijedj meg ettől, ez az új irány lehet egy még izgalmasabb, érzelmileg intenzívebb időszak is.

Oroszlán: Ma egy olyan ismerős, családtag elismerését is élvezheted, akinél ez nem mindennapi dolog. Kifejezetten olyan területen vagy jó, amiben ő nem, és ettől felnéz rád, és segíthet olyan munkát megkaparintani, amiről már régen álmodozol.

Szűz: Ne pazarold az idődet olyanokra, akik állandóan bosszantanak, megbántanak, főleg akkor hanyagold őket, ha nem muszáj velük időt töltened. Minek kínoznád magadat olyanokkal, akik csak elrontják a kedvedet?

Mérleg: Elcsavarod egy teljesen ismeretlen új srác fejét, ő pedig egy pillanatig sem tagadja, hogy odavan érted. Nagyon gyors, tornádószerű a lerohanása, készülj fel erre. Persze van ebben a tempóban valami nagyon megnyerő is…

Skorpió: Egy olyan kollégád, akivel eddig egészen jól kijöttél, most mintha elpártolt volna mellőled, vagy csak eltávolodott, nem kerested mostanában a társaságát. Hívd el meló után shoppingolni vagy vacsizni, hátha ki tudod húzni belőle, mi a baja.

Nyilas: Okosan kombináld a praktikus gondolkodásodat az érzelmivel. A megérzéseid jó irányba visznek, de nem súgják meg, hogy mit csinálj, ehhez kellenek majd a racionális döntések…

Bak: Nem éppen úgy alakul a reggeled, ahogy szeretnéd, de ez ne vegye el a kedvedet. Mondogasd magadnak, hogy ennél csak sokkal szuperebb lehet a napod, hogy mindent megteszel, hogy ne idegesítsd fel magadat minden bosszantó apróságon.

Vízöntő: Rengeteg az energiád, a héten ma vagy a legjobb formában, ezt mindenképp használd ki! Be tudsz sűríteni a napodba rengeteg dolgot, amit már régen tervezel, sőt még edzésre is biztosan marad időd.

Halak: Ne hezitálj sokáig, ha új munkalehetőség van a láthatáron. Pont adott minden körülmény ahhoz, hogy békében hagyd ott a régi állásodat, és bátran belevághass az újba. Nincs okod aggódni, sima ügy lesz!

Címkék: bak bika halak horoszkóp ikrek kos mérleg nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Szeptember 28., Hétfő

Horoszkóp: Szeptember 28., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 28-án is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 25-én is!

Horoszkóp:: Szeptember 24., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 24-én is!

Horoszkóp: Szeptember 23., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 23-án is!

Horoszkóp: Szeptember 22., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 22-én is!

3 csillagjegy, akinek fantasztikus hete lesz

A héten nekik minden összejön – kizárólag a szó legjobb értelmében!

Horoszkóp: Szeptember 21., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 21-én is!

Horoszkóp: Szeptember 14., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 14-én is!

Ez a csillagjegy a lelkitársad az aszcendensed szerint

Érdemes tudnod az aszcendesed, mert sokkal pontosabb képet kaphatsz arról, kivel meccselsz igazán.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 11-én is!

Melyik év a legfontosabb az életedben a csillagjegyed szerint?

Mutatjuk, mikor jönnek a legnagyobb változások az egyes csillagjegyek életében!

Horoszkóp: Szeptember 10., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 9-én is!