2017.01.10.@ 00.01

Horoszkóp: Január 10., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat január 10-én is!

Cosmopolitan.hu
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp: Január 10., Kedd

Kos: Bármilyen problémával is kell szembenézned, egyből többen is körülötted zsonganak, hogy segítsenek, szóval nem leszel egyedül a bajban, és már önmagában ez feltölt, megnyugtat. Innentől már gyerekjáték lesz az egész.

Bika: Kísérletezés kockáztatás nélkül nem nagyon megy, de ha nem érzed azt, hogy itt lenne az ideje annak, hogy feszegesd a határaidat, akkor ezt most halaszd el. Túl sokat venne ki belőled most ez a projekt.

Ikrek: Kínos csendek, vagy pont éles szóváltások jellemzik a kommunikációt a pasid és közted. Talán most nem kell közös esti programot erőltetni, vagy ha muszáj, akkor indíts úgy, hogy megkérdezed, van-e valami komolyabb problémája. De ha nem akar róla beszélni, akkor ne erőltesd.

Rák: A kapcsolatodban közeleg valami változás, amit mindketten éreztek, akkor is, ha viszonylag friss a viszony. Ne ijedj meg ettől, ez az új irány lehet egy még izgalmasabb, érzelmileg intenzívebb időszak is.

Oroszlán: Ma egy olyan ismerős, családtag elismerését is élvezheted, akinél ez nem mindennapi dolog. Kifejezetten olyan területen vagy jó, amiben ő nem, és ettől felnéz rád, és segíthet olyan munkát megkaparintani, amiről már régen álmodozol.

Szűz: Ne pazarold az idődet olyanokra, akik állandóan bosszantanak, megbántanak, főleg akkor hanyagold őket, ha nem muszáj velük időt töltened. Minek kínoznád magadat olyanokkal, akik csak elrontják a kedvedet?

Mérleg: Elcsavarod egy teljesen ismeretlen új srác fejét, ő pedig egy pillanatig sem tagadja, hogy odavan érted. Nagyon gyors, tornádószerű a lerohanása, készülj fel erre. Persze van ebben a tempóban valami nagyon megnyerő is…

Skorpió: Egy olyan kollégád, akivel eddig egészen jól kijöttél, most mintha elpártolt volna mellőled, vagy csak eltávolodott, nem kerested mostanában a társaságát. Hívd el meló után shoppingolni vagy vacsizni, hátha ki tudod húzni belőle, mi a baja.

Nyilas: Okosan kombináld a praktikus gondolkodásodat az érzelmivel. A megérzéseid jó irányba visznek, de nem súgják meg, hogy mit csinálj, ehhez kellenek majd a racionális döntések…

Bak: Nem éppen úgy alakul a reggeled, ahogy szeretnéd, de ez ne vegye el a kedvedet. Mondogasd magadnak, hogy ennél csak sokkal szuperebb lehet a napod, hogy mindent megteszel, hogy ne idegesítsd fel magadat minden bosszantó apróságon.

Vízöntő: Rengeteg az energiád, a héten ma vagy a legjobb formában, ezt mindenképp használd ki! Be tudsz sűríteni a napodba rengeteg dolgot, amit már régen tervezel, sőt még edzésre is biztosan marad időd.

Halak: Ne hezitálj sokáig, ha új munkalehetőség van a láthatáron. Pont adott minden körülmény ahhoz, hogy békében hagyd ott a régi állásodat, és bátran belevághass az újba. Nincs okod aggódni, sima ügy lesz!

Címkék: bak bika halak horoszkóp ikrek kos mérleg nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Augusztus 14., Kedd

Horoszkóp: Augusztus 14., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 14-én is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 10-én is!

Horoszkóp: Augusztus 9., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 9-én is!

Horoszkóp: Augusztus 8., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 8-án is!

Horoszkóp: Augusztus 7., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 7-én is!

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szexben ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 6-án is!

Ebben vagy a legrosszabb a csillagjegyed szerint

Gyakran túlpörgöd a szitut vagy túlságosan halogatod a terveidet? Rossz tulajdonságai mindenkinek vannak, de ha szembenézel velük, úgy könnyen változtathatsz is rajtuk!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 3-án is!

Horoszkóp: Augusztus 2., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 2-án is!

Kim Kardashian elárulta, hány kiló

A popókirálynő rengeteget fogyott az utóbbi időben, most pedig azt is elárulta, mennyit mutat a mérleg!

Horoszkóp: Július 1., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 1-jén is!

Horoszkóp: Július 31., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 31-én is!

Ezt edd ebédre a csillagjegyed szerint

Ha még azt is az aktuális horoszkópod alapján döntöd el, hogy veszel-e akciósan repjegyet, vagy azt, hogy lesz-e második randi a sráccal, akit most szedtél fel Tinderen, akkor az ebédedet szintén bízd a csillagokra!