2017.01.13.@ 00.01

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 13-án is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Kos:
Szingli: Minél többet agyalsz azon, hogyan tovább a sráccal (akivel már hetek óta szemezel), annál jobban elkeseredsz, pedig nincs miért, csak kicsit türelmetlen vagy.
Párban: A beszólogatás most biztosan nem tesz jót a szerelmeteknek, ha nyugis hétvégét szeretnél, akkor most fogadd meg, hogy nem teszel szóvá a barátodnak mindent, ami éppen zavar.

Bika:
Szingli: Most épen semmi más nem olyan fontos neked, mint a családod és a munkád, persze nem mondanál nemet egy dögös srácnak, ha elhívna, de most tényleg teljes harmóniában állsz magaddal. Jó érzés, igaz?
Párban: A barátod excsaja bekavarhat a hétvégén, de ne vedd fel a harcot! Ha próbálkozik is, semmi esélye, úgyhogy nincs értelme emiatt veszekedned a barátoddal.

Ikrek:
Szingli: A legtöbb barátnőd most szingli vagy nagyon ráér, szóval nem fogsz unatkozni hétvégén, olyan sok programod lesz. Már most szedd össze, mihez lenen kedved a csajokkal.
Párban: A kedvenc csokidat veszi, arra filmre vesz jegyet, amit meg szeretnél nézni és még számtalan aprósággal lep meg. Régen volt ennyire romantikus hétvégétek, mint, ami most vár rád.

Rák:
Szingli: Véletlenül összefuthatsz egy régi haveroddal, aki még talán annak idején tetszett is, de nem volt alkalmatok közelebbről megismerkedni, most viszont sikerülni fog…
Párban: Miért lázadsz minden ellen, amit a pasid eltervez? Tényleg nem tetszik, vagy valami más bajod van, és így vezeted le? Tisztázd le magadban, de ne bántsd a szerelmedet.

Oroszlán:
Szingli: Olyan szuper partiba hívnak, amilyenben már régen nem voltál, a lazaságot és vidámságod pedig mágnesként vonzza majd a pasikat! Izgi weekend lesz!
Párban: Felkavaró, ha megtudod az egyik volt szerelmedről, hogy dráma van körülötte. Ha megnyugszol attól, hogy felhívod, akkor tedd azt, de nem kell megmentened, kihúznod a bajból.

Szűz:
Szingli: Olyan régen voltál tartós kapcsolatban, hogy mindent romantikusnak gondolsz, amit eddig nem. Ettől csak még jobban vágysz már egy megbízható srácra, aki odavan érted.
Párban: A büszkeséged megakadályoz abban, hogy belásd, ha a pasidnak volt igaza, de előbb-utóbb megfogalmazódik benned, és akkor neki is el tudod mondani.

Mérleg:
Szingli:  Azt gondoltad eddig, tudod, mit akarsz, most jött el az, hogy randizni hívnak a srácok, és egyáltalán nem vagy biztos benne, hogy kialakult, milyen kapcsolatra vágysz.
Párban: Amennyire nehéz hét van mögötted a  munkában, annyira szuper lesz a kuckótokban, illetve bárhova is mentek a barátoddal, szuperül érzed majd magadat.

Skorpió:
Szingli: Egy srác inspirál, elröpül vele az idő, de mégsem érzed azt az erős vonzalmat, amit szeretnél egy szerelemben. Ne érd be kevesebbel, mint amire tényleg vágysz.
Párban: Szeretnél egy kisebb bulit összehozni nálatok, mert nincs időtök külön-külön találkozni a barátaitokkal? Talán egy vacsi nyugisabb megoldás lenne, nem?

Nyilas:
Szingli: Egy nagyon szórakoztató sráccal ismerkedhetsz meg, akivel semmi komolyat nem érdemes tervezned, de arra szuper, hogy elüsd vele az időt.
Párban: Egy hirtelen jött családi program eléggé bekavar, de nem érdemes rajta összevesznetek, mert mindketten mást csinálnátok legszívesebben. Csak legyetek túl rajta békében!

Bak:
Szingli: Megint belevetetted magad a partizásba, és egyáltalán nincs hiányérzeted, hogy nincs barátod, viszont a haverjaid állandóan azon vannak, hogy összehozzanak valakivel.
Párban: Belemehetsz egy olyan flörtbe, ami először csak poénnak tűnik, de az az igazság, hogy nagyon megtetszik neked a fiú. Még most szállj ki, ha nem akarsz nagy drámát.

Vízöntő:
Szingli: Bármi történik hétvégén, maradj pozitív! Ha kellemes a kisugárzásod, még vonzóbb leszel, és ráadásul olyan pasik figyelnek majd rád fel, akik neked is bejönnek, szóval mosolyogj sokat!
Párban: Mások párkapcsolati zűrjeit ne képzeld bele a sajátodba. Csak hasonlónak tűnik a helyzet, de nem ugyanaz! Kicsit távolodj el a helyzettől, és csak ak sajátodéra koncentrálj.

Halak:
Szingli: Nincs okod rá, hogy titkolózz annak a fiú előtt, akinek tetszik, el kell fogadnia mindenestül. Persze ne zúdíts rá semmit, legyenek még izgi részletek későbbre is.
Párban:  Legyél spontán, és tedd egész hétvégén, amihez kedved van. Ne félj ettől, csak még jobban imád majd a barátod, te pedig szabadabbnak érzed majd magad ettől.

Címkék: bak bika halak ikrek kos mérleg nyilas oroszlán rák skorpió szerelmi horoszkóp szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 25-én is!

Horoszkóp:: Szeptember 24., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 24-én is!

Horoszkóp: Szeptember 23., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 23-én is!

Horoszkóp: Szeptember 22., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 22-én is!

3 csillagjegy, akinek fantasztikus hete lesz

A héten nekik minden összejön – kizárólag a szó legjobb értelmében!

Horoszkóp: Szeptember 21., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 21-én is!

Horoszkóp: Szeptember 14., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 14-én is!

Ez a csillagjegy a lelkitársad az aszcendensed szerint

Érdemes tudnod az aszcendesed, mert sokkal pontosabb képet kaphatsz arról, kivel meccselsz igazán.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 11-én is!

Melyik év a legfontosabb az életedben a csillagjegyed szerint?

Mutatjuk, mikor jönnek a legnagyobb változások az egyes csillagjegyek életében!

Horoszkóp: Szeptember 10., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 9-én is!

Horoszkóp: Szeptember 9., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 9-én is!