2017.01.30.@ 00.01

Heti karrier horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a melóban a héten? Csekkold le nálunk a karrier horoszkópodat január 30-án is!

Cosmopolitan.hu
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Heti karrier horoszkóp

Kos: Lesz némi túlórád a héten, viszont eddig ismeretlen emberekkel dolgozhatsz együtt, akik nagyon szórakoztatóak, segítőkészek, és így szuper gyorsan telik majd az idő!

Bika: Minden energiád elmegy egy konfliktusra, de mégis hasznos lesz, mert elég sokat megtudsz magadról és arról is, akivel vitába keveredsz, sajnos lehet, hogy bármikor képes téged hátba támadni.

Ikrek: Neked kell egy elég rossz hírt közölnöd a kollégáiddal, úgyhogy nem lesz túl jó a hangulat, de együtt talán hamarabb találtok majd megoldást, és ez a probléma még össze is hozza a csapatot.

Rák: Kaphatsz egy olyan állásajánlatot, ami elsőre biztosan nem csigáz fel, de tartsd észben, mert a héten még jöhet olyan fordulat, amitől vonzóbbá válik. Kérj legalább egyhetes gondolkodási időt!

Oroszlán: Nagyon leterhel mostanában a főnököd, amitől egyre kevesebb a munkakedved, csökken a kreativitásod is, és a hangulatot sem túl vidám. Ha ez általánossá válik, akkor beszélnetek kell erről!

Szűz: Félsz egy rád bízott feladattól? Mi lehet az oka? Derítsd ki, mi az, ami kétségeket ébreszt benned (Pl. a határidő szűk, vagy nem érted pontosan a melót?), és úgy próbálj hozzá segítséget kérni.

Mérleg: Minden erőddel azon vagy, hogy minél hamarabb végezz, de lehet, hogy keresztbehúzza valaki a számításaidat. Még az is lehet, hogy sokáig bent leszel, vagy nem tudsz szabit kivenni, ahogy szerettél volna. Állj ki magadért, szükséged van a kikapcsra!

Skorpió: Fontold meg azokat a tanácsokat, amelyeket kapsz a felettesedtől! A kritikája egyáltalán nem támadó jellegű, tényleg, csak pár dolgon kellene változtatnod, és minden rendben lenne.

Nyilas: Furcsa pletykák, hülye helyzetek részese lehetsz, amikkel nem nagyon tudsz mit kezdeni. Mások viszont teljesen komolyan veszik, ezek alapján ítélkeznek, szóval időben fojtsd el a további híreszteléseket.

Bak: Képzeld el magad egy másik munkahelyen, egy másik pozícióban! Vizualizáld, hogy mit szeretnél, ami most nincs, és mi az, ami hiányozna, ha nem lenne. Ez segít eligazodni az érzelmeidben, gondolataidban, ahogy a mostani melóhelyedhez viszonyulsz.

Vízöntő: A fizetéseddel kapcsolatban lehetnek változások, ha nem is változik a díjazásod, a szerződésed lehet új, szóval nem árt, ha mindent alaposan átgondolsz, illetve egy szakember segítségét is kérheted.

Halak: Kombináld a megérzéseidet és a józan gondolkodásodat, a tapasztalataidat. Minél földhözragadtabb maradsz, annál jobb döntést hozol, de ebben segítségedre lesz a jó emberismereted is.

Címkék: bak bika csillagjegy halak horoszkóp ikrek karrier horoszkóp kos mérleg nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Augusztus 21., Kedd

Horoszkóp: Augusztus 21., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 21-én is!

Horoszkóp: Augusztus 16., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 16-án is!

Horoszkóp: Augusztus 14., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 14-én is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 10-én is!

Horoszkóp: Augusztus 9., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 9-én is!

Horoszkóp: Augusztus 8., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 8-án is!

Horoszkóp: Augusztus 7., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 7-én is!

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szexben ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 6-án is!

Ebben vagy a legrosszabb a csillagjegyed szerint

Gyakran túlpörgöd a szitut vagy túlságosan halogatod a terveidet? Rossz tulajdonságai mindenkinek vannak, de ha szembenézel velük, úgy könnyen változtathatsz is rajtuk!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 3-án is!

Horoszkóp: Augusztus 2., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 2-án is!

Kim Kardashian elárulta, hány kiló

A popókirálynő rengeteget fogyott az utóbbi időben, most pedig azt is elárulta, mennyit mutat a mérleg!

Horoszkóp: Július 1., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 1-jén is!