2017.01.30.@ 00.01

Heti karrier horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a melóban a héten? Csekkold le nálunk a karrier horoszkópodat január 30-án is!

Cosmopolitan.hu
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Heti karrier horoszkóp

Kos: Lesz némi túlórád a héten, viszont eddig ismeretlen emberekkel dolgozhatsz együtt, akik nagyon szórakoztatóak, segítőkészek, és így szuper gyorsan telik majd az idő!

Bika: Minden energiád elmegy egy konfliktusra, de mégis hasznos lesz, mert elég sokat megtudsz magadról és arról is, akivel vitába keveredsz, sajnos lehet, hogy bármikor képes téged hátba támadni.

Ikrek: Neked kell egy elég rossz hírt közölnöd a kollégáiddal, úgyhogy nem lesz túl jó a hangulat, de együtt talán hamarabb találtok majd megoldást, és ez a probléma még össze is hozza a csapatot.

Rák: Kaphatsz egy olyan állásajánlatot, ami elsőre biztosan nem csigáz fel, de tartsd észben, mert a héten még jöhet olyan fordulat, amitől vonzóbbá válik. Kérj legalább egyhetes gondolkodási időt!

Oroszlán: Nagyon leterhel mostanában a főnököd, amitől egyre kevesebb a munkakedved, csökken a kreativitásod is, és a hangulatot sem túl vidám. Ha ez általánossá válik, akkor beszélnetek kell erről!

Szűz: Félsz egy rád bízott feladattól? Mi lehet az oka? Derítsd ki, mi az, ami kétségeket ébreszt benned (Pl. a határidő szűk, vagy nem érted pontosan a melót?), és úgy próbálj hozzá segítséget kérni.

Mérleg: Minden erőddel azon vagy, hogy minél hamarabb végezz, de lehet, hogy keresztbehúzza valaki a számításaidat. Még az is lehet, hogy sokáig bent leszel, vagy nem tudsz szabit kivenni, ahogy szerettél volna. Állj ki magadért, szükséged van a kikapcsra!

Skorpió: Fontold meg azokat a tanácsokat, amelyeket kapsz a felettesedtől! A kritikája egyáltalán nem támadó jellegű, tényleg, csak pár dolgon kellene változtatnod, és minden rendben lenne.

Nyilas: Furcsa pletykák, hülye helyzetek részese lehetsz, amikkel nem nagyon tudsz mit kezdeni. Mások viszont teljesen komolyan veszik, ezek alapján ítélkeznek, szóval időben fojtsd el a további híreszteléseket.

Bak: Képzeld el magad egy másik munkahelyen, egy másik pozícióban! Vizualizáld, hogy mit szeretnél, ami most nincs, és mi az, ami hiányozna, ha nem lenne. Ez segít eligazodni az érzelmeidben, gondolataidban, ahogy a mostani melóhelyedhez viszonyulsz.

Vízöntő: A fizetéseddel kapcsolatban lehetnek változások, ha nem is változik a díjazásod, a szerződésed lehet új, szóval nem árt, ha mindent alaposan átgondolsz, illetve egy szakember segítségét is kérheted.

Halak: Kombináld a megérzéseidet és a józan gondolkodásodat, a tapasztalataidat. Minél földhözragadtabb maradsz, annál jobb döntést hozol, de ebben segítségedre lesz a jó emberismereted is.

Címkék: bak bika csillagjegy halak horoszkóp ikrek karrier horoszkóp kos mérleg nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Március 14., Szerda

Horoszkóp: Március 14., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben és a melóban? Csekkold le nálunk a horoszkópodat március 14-én is!

Horoszkóp: Március 13., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben és a melóban? Csekkold le nálunk a horoszkópodat március 13-án is!

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár a pasidra ezen a héten? Olvasd le nálunk a horoszkópját március 5-én is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat március 9-én is!

Horoszkóp: Március 8., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat március 8-án is!

Horoszkóp: Március 7., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat március 7-én is!

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár a pasidra ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópját március 5-én is!

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár a pasidra ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópját március 5-én is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat március 2-án is!

Horoszkóp: Március 1., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat március 1-jén is!

Horoszkóp: Február 28., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat február 28-án is!

Horoszkóp: Február 27., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat február 27-én is!

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár a pasidra ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópját február 26-án is!