2017.01.31.@ 00.01

Horoszkóp: Január 25., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat január 31-én is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp: Január 25., Kedd

Kos: Minden úgy alakul reggel, hogy szuper napod lesz, tényleg semmi sem tudja elrontani, maximum te kezdhetsz el olyan miatt aggódni, ami miatt teljesen felesleges.

Bika: Sokkal erősebb vagy lelkileg, mint az utóbbi időben bármikor. Nem tud megingatni senki a világon és ettől nagyon magabiztos vagy. A pasid is csak ámul, milyen gyors változáson mentél át, és nagyon bejön neki.

Ikrek: Nem lesz teljesen konfliktusmentes a nap, de az az igazság, hogy erről te is tehetsz. Nem tudsz többé szemet hunyni olyan furkálódások és beszólások felett, amiket eddig elnéztél.

Rák: Amit eddig “felépítettél” az új sráccal, az mind csak lufi, bármikor kipukkadhat, mert nagyon keveset tudsz róla. A felszínes programok helyett, vidd el valami olyan helyre, ami nagyon a te tereped, mesélj magadról, hátha ő is megnyílik.

Oroszlán: Felszabadultabb vagy a munkahelyeden, mint a otthon a szerelmeddel. Valami nagyon feszít belülről, amit nem mersz kimondani, pedig lassan be kéne dobnod a témát. Talán ma alkalmas lenne minden körülmény.

Szűz: Már annyi mindent csinálsz, hogy nem nagyon tudsz minden hibátlanul megcsinálni, nincs időd ellenőrizni, utánanézni, és így nem olyan lesz a végeredmény, mint ahogy szeretnéd.

Mérleg: Kevesebbet agyalj azon, hogy mit gondolnak rólad, túl sok energiád meg el erre, és persze mindig negatív dolgokat képzelsz be, ami persze plusz stressz. Csak magadra összpontosíts ma!

Skorpió: Felfedezel a pasidban valami pluszt, amit eddig nem vettél észre. Hirtelen nagyon-nagyon dögösnek látom, még annál is jobban, ahogy eddig. Egyre nyilvánvalóbb, hogy belezúgtál, nem gondolod?

Nyilas: Ma alig tudsz dolgozni, mert annyi egyéb nyűg, feladat jön az utadba, talán megérné kivenni ezekre egy egész napot, hogy ne lebegjen ott a fejed fölött.

Bak: Nyugtalan vagy, rosszul alszol és ez mindenre kihat. Érzékeny vagy a pasiddal, feszkós a munkahelyen, a sporthoz meg nincs elég kedved. Ez most egy ilyen nap, nyugodtan vonulj vissza este, jót tenne!

Vízöntő: Egy irtó kedves kolléga végre utal rá, hogy nagyon tetszel neki. Bár eddig is sejtetted, azért most kicsit zavarba ejtő lehet, hogy minden nap találkoztok bent és közben megy a flörtölés is, de kell ennyi izgalom!

Halak: Most éppen a halogatós időszakodban vagy, ami azt jelenti, hogy ma nagyon laza napod van, de holnap emiatt meg sok lesz az idegeskedés is, szóval inkább oszd be jobban a feladatokat.

Címkék: bak bika csillagjegy halak horoszkóp ikrek kos mérleg napi horoszkóp nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Szeptember 14., Hétfő

Horoszkóp: Szeptember 14., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 14-én is!

Ez a csillagjegy a lelkitársad az aszcendensed szerint

Érdemes tudnod az aszcendesed, mert sokkal pontosabb képet kaphatsz arról, kivel meccselsz igazán.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 11-én is!

Melyik év a legfontosabb az életedben a csillagjegyed szerint?

Mutatjuk, mikor jönnek a legnagyobb változások az egyes csillagjegyek életében!

Horoszkóp: Szeptember 10., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 9-én is!

Horoszkóp: Szeptember 9., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 9-én is!

Horoszkóp: Szeptember 8., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 8-án is!

Horoszkóp: Szeptember 7., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 7-én is!

A Tinder szerint ez a csillagjegy illik hozzád a legjobban

Meg fogsz lepődni a párosításokon!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 4-én is!