2017.01.31.@ 00.01

Horoszkóp: Január 25., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat január 31-én is!

Cosmopolitan.hu
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp: Január 25., Kedd

Kos: Minden úgy alakul reggel, hogy szuper napod lesz, tényleg semmi sem tudja elrontani, maximum te kezdhetsz el olyan miatt aggódni, ami miatt teljesen felesleges.

Bika: Sokkal erősebb vagy lelkileg, mint az utóbbi időben bármikor. Nem tud megingatni senki a világon és ettől nagyon magabiztos vagy. A pasid is csak ámul, milyen gyors változáson mentél át, és nagyon bejön neki.

Ikrek: Nem lesz teljesen konfliktusmentes a nap, de az az igazság, hogy erről te is tehetsz. Nem tudsz többé szemet hunyni olyan furkálódások és beszólások felett, amiket eddig elnéztél.

Rák: Amit eddig “felépítettél” az új sráccal, az mind csak lufi, bármikor kipukkadhat, mert nagyon keveset tudsz róla. A felszínes programok helyett, vidd el valami olyan helyre, ami nagyon a te tereped, mesélj magadról, hátha ő is megnyílik.

Oroszlán: Felszabadultabb vagy a munkahelyeden, mint a otthon a szerelmeddel. Valami nagyon feszít belülről, amit nem mersz kimondani, pedig lassan be kéne dobnod a témát. Talán ma alkalmas lenne minden körülmény.

Szűz: Már annyi mindent csinálsz, hogy nem nagyon tudsz minden hibátlanul megcsinálni, nincs időd ellenőrizni, utánanézni, és így nem olyan lesz a végeredmény, mint ahogy szeretnéd.

Mérleg: Kevesebbet agyalj azon, hogy mit gondolnak rólad, túl sok energiád meg el erre, és persze mindig negatív dolgokat képzelsz be, ami persze plusz stressz. Csak magadra összpontosíts ma!

Skorpió: Felfedezel a pasidban valami pluszt, amit eddig nem vettél észre. Hirtelen nagyon-nagyon dögösnek látom, még annál is jobban, ahogy eddig. Egyre nyilvánvalóbb, hogy belezúgtál, nem gondolod?

Nyilas: Ma alig tudsz dolgozni, mert annyi egyéb nyűg, feladat jön az utadba, talán megérné kivenni ezekre egy egész napot, hogy ne lebegjen ott a fejed fölött.

Bak: Nyugtalan vagy, rosszul alszol és ez mindenre kihat. Érzékeny vagy a pasiddal, feszkós a munkahelyen, a sporthoz meg nincs elég kedved. Ez most egy ilyen nap, nyugodtan vonulj vissza este, jót tenne!

Vízöntő: Egy irtó kedves kolléga végre utal rá, hogy nagyon tetszel neki. Bár eddig is sejtetted, azért most kicsit zavarba ejtő lehet, hogy minden nap találkoztok bent és közben megy a flörtölés is, de kell ennyi izgalom!

Halak: Most éppen a halogatós időszakodban vagy, ami azt jelenti, hogy ma nagyon laza napod van, de holnap emiatt meg sok lesz az idegeskedés is, szóval inkább oszd be jobban a feladatokat.

Címkék: bak bika csillagjegy halak horoszkóp ikrek kos mérleg napi horoszkóp nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 20-án is!

Horoszkóp: Április 18., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 18-án is!

Horoszkóp: Április 17., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 17-én is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 13-án is!

Horoszkóp: Április 12., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 12-én is!

Horoszkóp: Április 10., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 10-én is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 6-án is!

Horoszkóp: Április 4., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 4-én is!

Horoszkóp: Április 3., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 3-án is!

Horoszkóp: Március 28., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben és a melóban? Csekkold le nálunk a horoszkópodat március 28-án is!

Horoszkóp: Március 27., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat március 27-én is!

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Kos: Romantikus hangulatban van, egyáltalán nem szokása bókokkal és ajándékokkal elhalmozni, de most szinte minden nap meglep valami cuki dologgal. Ne