2017.02.03.@ 00.02

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 3-án is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Kos:
Szingli: A tervezgetés lesz középpontban, olyan jövőkép lebeg előtted, ami tényleg nagyon pozitív, mindig így kellene gondolkodnod. Jól teszed, hogy nem a múlton rágódsz.
Párban: Több időt fordítsatok arra, hogy megbeszéljétek a gondjaitokat. Persze nem akarjátok elrontani ezzel a hétvégét, de jobb lenne túlesni rajta.

Bika:
Szingli: Valami olyan történik veled hétvégén, ami segít megérteni egy régebben megtörtén szerelmi csalódást. Igazából most tudod igazán lezárni magadban.
Párban: Végre túljuttok egy mélyponton, ha volt mostanában egy mosolyszünet, akkor talán a napokban vége lesz, és élvezni fogjátok a hétvégét.

Ikrek:
Szingli: Minden erőddel azon vagy, hogy a hátad mögött tudd a szingli időszakot, de ez nem megy varázsütésre. Ne sürgesd a dolgokat, szervezz sok programot, hogy gyorsabban teljen az idő.
Párban: Ne hallgasd el az érzéseidet, beszélj a jókról és a negatívokról is. Lelkizős hétvégétek lesz, de néha ilyet is kell tartani, nem gondolod? Ha a szabadban, sétálgatva dumáltok, jobban el tudtok lazulni.

Rák:
Szingli: Egy irtó gyors ismerkedés-randizás körben lesz részed, annyira hihetetlen és izgalmas lesz, hogy nem is érted, hogyan történhet ez meg a valóságban.
Párban: Elindulhat egy változás a kapcsolatotokban, de még nem lehet tudni merre tart. Elindul valami, és a következő hetekben derül ki, hogy milyen hatással lesz a szerelmetekre.

Oroszlán:
Szingli: Nagyon megtetszik egy srác, de sajnos tiltott, vagy az egyik barátnőd exe, vagy az egyik volt pasid haverja. Most még nem nehéz megállni, hogy belebonyolódj egy ilyen viszonyba.
Párban: A féltékenység még mindig elég gyakori nálatok, akkor is, ha elég régen együtt vagytok. Valahogy nem tudod magadban tartani a megjegyzéseket a volt barátnőkről és a kedves kolléganőkről, pedig igazából nincs okod féltékenykedni.

Szűz:
Szingli: Olyan nagy projektekben vagy benne, hogy a magánéleteddel nem is annyira tudsz foglalkozni, nem zavar, ha egyedül vagy otthon, sőt, kifejezetten élvezed, ha pizsiben pihenhetsz egész nap.
Párban: Ha rossz kedve van a pasidnak, ne az legyen az első, hogy megsértődsz, hanem próbálj rájönni az okára, és úgy talán ki tudsz találni ellene valamit.

Mérleg:
Szingli: Nagyon szenvedélyes vagy, szinte egy mondattal bárkit fel tudsz szedni, két másodperc alatt leveszed a pasikat a lábukról. Azért jobb, ha csak egy srácra koncentrálsz…
Párban: Állandóan egyensúlyoznod kell, hogy béke legyen köztetek, de ez nem csak rajtad kellene, hogy múljon. Rengeteg energiád megy el erre, de közben ez azt is jelenti, hogy ha te nem fojtod el az érzéseidet, akkor állandó lenne a konfliktus, ez így hosszú távon nem jó.

Skorpió:
Szingli: Egy régebbi ismerősöddel elég sokszor összefuttok mostanában, nagyon hasonló az érdeklődési körötök, és hasonlóan is alakult elég sok minden az életetekben, ha eddig ne mis merült fel, hogy pasijelölt, egyre inkább megfogalmazódik benned.
Párban: Ebben a hosszú télben talán egy dolog dobhatna fel benneteket (na jó, akkor még egy AZON kívül), ha kipróbálnátok új dolgokat. Mit szólnál új étteremhez, edzőteremhez vagy valami új dekorcucchoz a lakásba?

Nyilas:
Szingli: Lesz egy olyan buli, ahol csupa régi ismerőssel találkozhatsz, szuper sztorik kerülnek elő, rengeteget nevetsz majd, és ez nagyon feltölt. Végre totálisan kikapcsolódsz.
Párban: Minél pontosabban kommunikálod, hogy mit szeretnél, annál hamarabb találtok megoldást egy-egy problémára. Gyorsan megbeszélitek, és mehet tovább a lazulás.

Bak:
Szingli: Pontosan tudod, milyen pasira vágysz, de egy sem olyan, ami ezt megközelíti, de ne keseredj el, ettől még összefuthatsz érdekes srácokkal, akik nem pont olyanok, de viccesek, érdekesek, kedvesek.
Párban: Érzed, mikor van az, hogy nem szabad a barátodra ráerőltetni egy programot, most mégis megpróbálod. Hamar rádöbbensz, hogy hiba volt, de mi lenne, ha inkább nem kísérleteznél?

Vízöntő:
Szingli: Sajnos annyi munkát viszel haza, hogy nem lesz időd rendesen kikapcsolódni. Szükséged van a lazításra, ha mást nem, egy esti mozizást szervezz meg az egyik barinőddel.
Párban: A heti stressz annyira megdolgozott benneteket, hogy nagyon nehezen tudtok relaxálni, türelmetlenek vagytok, egymástól várjátok, hogy a hétvége jobb legyen, de erőtök nincs a szervezéshez. Vegyél egy nagy levegőt, és tervezd meg a feszkóűző hétvégét.

Halak:
Szingli: Hiába tetszik egy srác, annyira mást jelent nektek a romantikus randi vagy a szórakozás, hogy teljesen kiábrándulhatsz belőle. Jobb ha már az elején kiderül, nem? Inkább engedd el!
Párban: Tele vagy félelmekkel a jövőtökkel kapcsolatban és közben elfelejted a jelenben jól érezni magadat. Koncentrálj arra, ami most jó, és boldogságot okoz nektek.

Címkék: bak bika csillagjegy halak horoszkóp ikrek kos mérleg nyilas oroszlán rák skorpió szerelmi horoszkóp szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 25-én is!

Horoszkóp:: Szeptember 24., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 24-én is!

Horoszkóp: Szeptember 23., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 23-én is!

Horoszkóp: Szeptember 22., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 22-én is!

3 csillagjegy, akinek fantasztikus hete lesz

A héten nekik minden összejön – kizárólag a szó legjobb értelmében!

Horoszkóp: Szeptember 21., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 21-én is!

Horoszkóp: Szeptember 14., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 14-én is!

Ez a csillagjegy a lelkitársad az aszcendensed szerint

Érdemes tudnod az aszcendesed, mert sokkal pontosabb képet kaphatsz arról, kivel meccselsz igazán.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 11-én is!

Melyik év a legfontosabb az életedben a csillagjegyed szerint?

Mutatjuk, mikor jönnek a legnagyobb változások az egyes csillagjegyek életében!

Horoszkóp: Szeptember 10., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 9-én is!

Horoszkóp: Szeptember 9., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 9-én is!