2017.02.09.@ 00.02

Horoszkóp: Február 9., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat február 9-én is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp: Február 9., Csütörtök

Kos: Sohasem késő megvalósítani az álmaidat, és talán ma el is kezdhetnéd. Mi lenne, ha mással is megosztanád az vágyaidat, hátha van olyan szempontja, ami eszedbe sem jut, és segíthetne árnyalni a terveket.

Bika: Minden erőfeszítésed ellenére nem lesz túl jó a hangulat a munkahelyeden. Azért te próbáld jól érezni magad akkor is, ha a többiek éppen idegesek vagy feszültek valami miatt. Haladj a saját dolgaiddal és lépj le minél hamarabb.

Ikrek: Elbizonytalanodsz az anyagi dolgaiddal kapcsolatban? Folyik ki a pénz a kezeid közül? Akkor ne várj tovább és kérd ki egy szakember véleményét, hogyan és mivel spórolhatnál.

Rák: A szokásosnál is jobban figyelj a külsőségekre, a saját megjelenésedre is, sokat számíthat ma minden részlet. Most tényleg igaz, hogy a kevesebb néha több – ezt tartsd szem előtt!

Oroszlán: Annyira mélyen belemész egy közéleti vitába, hogy onnan már nehéz lesz sértődés nélkül kimászni. Pontosan tudod, ki milyen értékeket vall, ne feszítsd túl a húrt, és semmiképp ne provokáld a vitapartneredet.

Szűz: Szerencsét hozol a barátaidra, a családodra – jó persze ez egy kis túlzás, de tényleg szuperül motiválod őket, pont jókor vagy jó helyen, hogy segíts nekik. Ma is te leszel a kis őrangyaluk.

Mérleg: Minél jobban beleérzed magad más helyzetébe, annál könnyebben fogsz tudni segíteni neki, vagy olyan tanácsot adni, ami abban a helyzetben tényleg hasznos lehet. De talán egyelőre az is elég, ha csak végighallgatod azt a bizonyos ismerőst, barátot.

Skorpió: Most éppen biztosan te irányítasz a kapcsolatodban, az érzelmeid elég erőteljesek és ki is mondod, amit érzel. A pasidnak lehet, hogy kicsit ijesztő ez az intenzitás, és az, hogy mindent kimondasz.

Nyilas: Sajnos nem vagy jó stratéga, elárulod magad már a játszma elején, és onnan nincs visszaút. Nem valók neked ezek a játékok, te túl őszinte vagy ehhez, ami a szíveden, az a szádon és hülyeség is lenne bármit tenni ez ellen.

Bak: Kifejezetten frusztrál, ha nem mondhatod el a véleményedet, márpedig ma lesz olyan helyzet, amikor tényleg jobb lesz, ha elfojtod. Persze ott helyben idegesítő lesz, de utólag örülsz majd, hogy megtartottad magadnak.

Vízöntő: Semmit ne vigyél ma túlzásba, se a munkát, se az edzést, se az evést. Nehéz lesz megállni, de tényleg határt kell szabnod, hogy jobban érezd magad a bőrödben. Ha kell telefonos jelzésekkel figyelmeztesd magad.

Halak: A csillagok azt mutatják, hogy jobban kell vigyáznod magadra, figyelj a tested jelzéseidre, a rejtett vágyaidra. Ez most tényleg lehetne egy álmodozós nap, amikor csak tervezgetsz és pozitívan látsz mindent.

Címkék: bak bika csillagjegy halak horoszkóp ikrek kos mérleg nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Július 17., Szerda

Horoszkóp: Július 17., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 17-én is!

Horoszkóp: Július 16., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 16-án is!

Horoszkóp: Július 15., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 15-én is!

A tipikus hiba, amit mindig elkövetsz a csillagjegyed szerint

Nézd meg, hogyan javíthatsz a kapcsolataidon!

Horoszkóp: Június 26., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 26-án is!

Ez a legjobb tulajdonságod a csillagjegyed szerint

Most megtudhatod, mit szeretnek benned a legjobban a barátaid!

Ilyen nyári randit szervezz a horoszkópod szerint

Nem baj, ha kifogytál az ötletekből, már mutatjuk is a csillagok tippjeit.

Ezt a fesztivált válaszd a horoszkópod szerint 

Kövesd a csillagok útmutatását, ami elvezet a nyarad legmenőbb fesztiválélményéhez. 

Ilyen babanevet válassz a csillagjegyed alapján

Gondolkodtál már a leendő bébid nevén? A csillagok beszállnak kicsit a brainstormingolásba!